- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
ne yidin kız :)kızlar bugün benim ödül günüm olsun muuuu( Oldu zaten de işte size :)
evet canım 76 da memleket
kızlar bugün benim ödül günüm olsun muuuu( Oldu zaten de işte size sırnaşıklık yapıyorum )
KAHVALTI
bir yumurta haşlama
zeytin
yarım kk peynr
bir çay k. çokokrem 150 kalori
ÖĞLE-AKŞAM
4 tane iri çok küçüktü içli köfte kızartma değil haşlama haa :) 350 kalori
yoldu kisss :)Tamamdır elifçim memnun oldumm
Hayır olamaz izin vermiyosss
Zönkkk
Ay ne yemedim acabane yidin kız :)
Özlemmm seenin donutları gördümmmm yedin mi la hiç onlardan doğru söle
yoldu kisss :)
yok kız daha da nelerKübi çokkkk yemişsin bitanem ya ona şaşırdım. 3 kişilik yemişsin resmen
Neden kızayım canm anlamadım :)Erva kizma ama bu ara ogun öğlen yedikleri çoktan ogultugu için acikmis bulunmaktayım.
ve özlem kahvaltı yapar 1 dakk saygı duruşu lütfennnKahvaltı (erva senin için ahahah)
1 yumurta
Ceyrek soğan
Biraz maydonoz
(Hepsini karıstırıp salata yaptım)
Şekersiz çay
Öğle
Nesfit 1 porsiyon
Akşam
Yoğurtlu çorba (2 kase)
(İçine biraz bulgur, biraz yeşil mercimek ve nane ekledim. Üstüne de 1 kare milföyü parcalara bölüp fırında kuruttum)
Bu akşam sivilceme yara bandı yapıstırıp sporumu yapcam
Acıkırsamda 1 kase daha corba içerim
bombo la ama ben seni bi yerde yarışmaya katıacaksın sandıydım burda oldugunu neden sölemedin kız oy verirdimNasıl olmuş kız manyaklar demi
O üçündende birer çatal aldım toplamda ceyrek belki olmuştur. Çok guzeldi yaaa
kız bende soğuk yaptın diye kuruyorum kafamdan kaynatma mı yaptınYa bu arada bu yogurt corbası hep kesiliyo benim ya beceriksizlikten ölecem
yok kız daha da neler
Neden kızayım canm anlamadım :)
ay niye benden korkuosunuz yahu hep özlemin halt yemesi bu
ve özlem kahvaltı yapar 1 dakk saygı duruşu lütfennn( ben türk bayrağını göndere çekiyom smiley si )
bombo la ama ben seni bi yerde yarışmaya katıacaksın sandıydım burda oldugunu neden sölemedin kız oy verirdim
bu arada sen neden pro üyesin yaw
kız bende soğuk yaptın diye kuruyorum kafamdan kaynatma mı yaptın
canım ben öyle çorba yaparken hepsini bir tencerede yapıyorum mesela 5 bark ayrana bir avuç içi kadar pirinç buğday ... koyuyorum bir yumurta kırıyorum bir çorba kaşığı da un koyup soğukken iyice karıştırıyorum ve ocağa koyuyorum karıştırarak pişiriyorum hiç de bir şey olmuyor kuzumm :)
Evet ben herkese erva döver falan diyorum bilinçaltlarına öyle işledim
Saol canım sutyen sallayarak beni onore ettin
Yasaktı ya oy toplamak gibi oldugu için söylemeyin dedilerAma semraanne vermişti oy saolsun
Daha yenimi farkettin pro uye oldugumu
Yok canım yayla corbası gibi yaptım ama pirinç ya da bugday yerine bulgur ve yeşil mercimek koydum. Niye kesiliyo bu ya
Terbiyesini ılıtıp ekliyorum falan ama olmuyo gene kesiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?