Zayıflama Kampı

Ya bidahakini senin dediğin gibi denim bari inşallah beceririm bu kez

Kızlar menüm :
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta ile az yağlı omlet
1 dilim salam
kk peynir - yarım domates
ARA
1 adet eti form kepekli bisküvi
2 adet çikolatalı MİNİ kruvasan ( adedi 50 cal. ) ( yeni farkettim son kullnma tarhi 2 gün geçmiş yawww )
ÖĞLEN
1 ayran
1 gobit ekmek arası döner ( yuvarlak bazlama ekmeği 308 cal.)
AKŞAM
yarım dilim kepek ekmek
3 çatal dardanel ton
TOPLAM ALINAN KALORİ : 886 ( düz hesap 900 diyelim )
SPORLA YAKILAN KALOİ : 1 mil leslie + 80 mekik + gece jillian bacı

erva147 iyisinnnn taaabiiiiiii :)) menüiyi canim ama ddöner felan ne oldu kkızsana bböyle kilo verince delirdi bizim erva :))
he yaaa bgün kilo verdiğimi gördüm çok üzüldüm hemen geri almalıyım dedim
ödül günüm olsun bugün canm sporla telafi ederikk olma mı
kuzum perşembe günü detoks yapıcaz sende yapıcaksın tabi onun malzemelerini konuşuyorlar, aaa ama sen iş yerine götür bu çorbayı olma mı

Evelynn ervayla senin konustgun konuya tatlim ne yarışması bu ki :)) siz yine yapabiliyonuz o çorbaları ben hic bilmiyrm yapmasını :))

Canım demin yazıstıgımız makyaj yarısması varya onun birde yemek yarısması versiyonunu yaptılar gecen ay. Bende donut yapıp katılmıştım ondan bahsediyoruz

Gobit dönerede bayılırım ya sen dısardamısın kız nerde yedin onları dısarı cıkmak yada misafir fln yaramıyor bize

Ya ervoş şimdi persembe yapalım diyoruzda bu ayran detoksu 2 gun yapılıyor yani carsambadan baslamak gerek. Napsak baska detoksmu yapsak yada bunu 2gun değilde 1 gunmu yapsak 1 gunde işe yararmıki

yok bebğim ya evdeym, arkadaşım almış gelmiş bize, kendine 2 tane bana 1 tane almış kahrolasıca gözüme gözüme sokuyor "bak yesem de kilo almıyorummmm" olayını !

Ya ervoş şimdi persembe yapalım diyoruzda bu ayran detoksu 2 gun yapılıyor yani carsambadan baslamak gerek. Napsak baska detoksmu yapsak yada bunu 2gun değilde 1 gunmu yapsak 1 gunde işe yararmıki
cnm araştrdım bende onu 2 gün yapamam ben ya dayanamam yani ben 1 yapayım siz istediğiniz gbi yapın olmaz mı ?
1 gün yapan olursa biz perşembe yaparız. etki illaki eder en azından sadece sıvı ya hafifletr bizi cuma günü.
erva147
Evelynn
Menüler on numara çokiyi gidiyorsunuz
Erva o ddönerler olmamış bacım bence
cnm 1 tane döner var neden dönerler diyorsun psikolojik baskı yapma bana
haftada 1 gün ödül günümüz var yani ödül dediysem ben genelde az kalorili dondurma yerim mesela. bu günü de ödül sayıyorum artık. başka ödül mödül yok bana

1 mil lesli yapıldı bacak ve toto hareketleri yapıldı tavuk döner gitti mi ki

Canim cok yemişsin diyecem ama benimde senden aşağı kalır yanim yok ve benim ödül günüm yarın mangal var döneri öğle yemişsin hiç sorun deyil afiyet olsun tatlım

Ben d
Ben saha önce ayran detoksu nu denedim kızlar hiç tavsiye etmem bi daha asla yapmam zaten saat 5 e kadar yapabilmistim bırakınca yemeğe saldırdı fazla fazla yedim ama benim yaptığım sabahta onu yiyip içiyordum başka bişey yok

Canim cok yemişsin diyecem ama benimde senden aşağı kalır yanim yok ve benim ödül günüm yarın mangal var döneri öğle yemişsin hiç sorun deyil afiyet olsun tatlım
çokmu gerçekten ya normalde 750 cal. falan alıyodum bu sfer 890 oldu
sabahım normal öğleni de akşamla telafi etmemişim mi yani kız, sen neler yedin ?

çokmu gerçekten ya normalde 750 cal. falan alıyodum bu sfer 890 oldu
sabahım normal öğleni de akşamla telafi etmemişim mi yani kız, sen neler yedin ?
Kruvasan falan var canim bide döner ama ödül yapmışsın o yuzden sıkıntı yok bende yazıyorum hazır ol

Sabah sirkeli şu
kahvaltı
2 dilim bugday ekmeği
1 dilim ine cokokrem sürdüm
az kaşar peyniri 6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
ara 2 kuru kayısı
1 Nektarı
Öğle
küçük tabak sebzeli tavuk
4 kaşık yoğurt
1 dilim bugday ekmeği
sonra eşim lahmacun getirdi
1 tane yedim küçüktü tanesi
ara
Nescafe
1 Nektarı
Akşam
bir kase çorba
1 kase cacık

canım genel olarak iyi de jilliana başlayalı fark oldu mu hiç hissedebiliyor musun?

iyisin canım iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…