kız bnde çok kaçırdım aslında, hatrlıyorsan miafrlerim vardı börek tatlı neler neler yemiştim. ama demek ki spor etkili odu. arttırdım ya . birde ben regliyim blion mu çok erken geldi yawEvet biraz kacırdım o gun ya nalet gitsin
Kızlar size söz veriyorum özel gunler hariç artık kacırmıcam
Bu arada yarın kocamla cıkma yıldönümümüz, ertesi gün dogum gunum, 10 gun sonrada eşimin dogum gunu. Yandım ben
Ama abartmıcam asla söz
ivetttt 85ler bitti la nasıl mutluyum anlatamam 7 kilo gtti kuzum az daha kaldr totomu düşmesinÇok kıskanıyorum yaa cok iyi gidiyosun sennn
Farkındamısın 10 kilo olmak uzeree
Ya bende 1 ayda 9-10 kilo vermek istiyorum yaaaa bu ay asırı dikkat edicemmm
tembel teneke , -500 olmuş hiç yoktan iyi snde çak bi 3 lük olsun ama senin kiBİLDİRİM TAPLOSU
erva147 79.7 // 78.2
semraanne 73.9 //73.8
U U-KUBRA 70.5 //70.0
Evelynn 67.9 // 67.2
fazlaliklara elveda 75.5 //74.1
parlakkartanesininaski 92.6 // 92.0
file76 // 81.5
THEY- //69.8
bir ben kalmışım kızlar almayı bekliyordum ama yine de vermişim :) mutlu oldummm
Tşkrler efemm bn kuğu gbi gelin olacam huhbugünün starları erva ve kader tebrikler kızlar
hanifecim ben erva , 2 kedi annesi özlem , kübra gene kübra, fazlalıklara elveda kader, semraanne semraHanife ben cnm da helinizide karistirdim ben ya
özlemcim çok iyi canım fazlası sağlıksız çok iyi biliyorsun bu yaz zayıf olup kışın tekrar şişmek de var tatlım az az öz öz olsun canımcımmmve de çookkk iyi gidiyorsun
parlakkartanesininaski yarım kilo yarım kilodur canım iki paket margarin vermişiz ikimiz de çok güzel
Hanife ben cnm da helinizide karistirdim ben ya
kız bnde çok kaçırdım aslında, hatrlıyorsan miafrlerim vardı börek tatlı neler neler yemiştim. ama demek ki spor etkili odu. arttırdım ya . birde ben regliyim blion mu çok erken geldi yaw
ivetttt 85ler bitti la nasıl mutluyum anlatamam 7 kilo gtti kuzum az daha kaldr totomu düşmesin
hhe özlem yazmayı unutmuşum Allah kolaylık versin canm özel gün yığılması olmuş sende, vizeleri geçtin sıra finallerde. bütlere kalmayı aklında bile geçirmee
BİLDİRİM TAPLOSU
erva147 79.7 // 78.2
semraanne 73.9 //73.8
U U-KUBRA 70.5 //70.0
Evelynn 67.9 // 67.2
fazlaliklara elveda 75.5 //74.1
parlakkartanesininaski 92.6 // 92.0
file76 // 81.5
THEY- //69.8
Canım misafirim var onlara yaptım ben yemiycemNe pastası ne su böreğiii
Çok kıskanıyorum yaa cok iyi gidiyosun sennn
Farkındamısın 10 kilo olmak uzeree
Ya bende 1 ayda 9-10 kilo vermek istiyorum yaaaa bu ay asırı dikkat edicemmm
Bende esra :)hanifecim ben erva , 2 kedi annesi özlem , kübra gene kübra, fazlalıklara elveda kader, semraanne semra
Esra çok güzel olmuş kız buu :) eline sağlık patlıcanı tost makinesinde kızartsan aslında tam diyet yemeği olur heDaha bir sürü işim var akşama misafirim var ben sadece yemeğimi yaptım buyrun gelin kızlar sizde ben yemiycem zaten hayatta sevmem patlıcanıEki Görüntüle 1549677
biber gazı kaç kalori kızzzYaa ben bi 50nin altına düşsem bir daha kilo almam yaa kaçırdımmı hemen dengelerim. Sağlıksızda napim 2 ayda 15kg demek ayda 7-8 kilo demek normali zaten 5kg. O kadarda fark yok aslında ya ne bilim vermek istiyorumm
Iyyy böyle söyleyince daha iğrenç geldi yaa yarım kilo vermek 2 paket margarin demek gercektende guzel örnek bulmussun kız
Karıstırmazsın kız zaten ervanın semranın ve kubranın adı nicklerinde yazıyorBenle kaderin isminide tutarsın aklında. Gerçi bide parlakkartanesininaski ve file76 var
Evet minnoşum ya sen bu hafta sporunu aksatmadın ama ben malak gibi yattım. 1defa fln spor yaptım.
Bu hafta bende kendime duzen oturtcam
Yok anam yok zaten dogum gunumde seçim varya o gun dısarı cıkamayız kesin miting falan yaparlar burda, pasta yerine biber gazı yemeyim
Ohh bal gibiyiz baalllllll
Bir süre sonra bu tartıda herkes 50lerinde olsun inşallahhhh
60 isteyen 60 ta olabilir.
Ben 40ları istiyorum
annem ben mekik çekiom 10 10 ar arttırıom ama bu neden hoopp fazla arttırıyor yawKızlar bu arada şöyle bir mekik programı var bunun squat versiyonuda var totolar ve selulitler için
1 aylık bir program aralarda dinlenme gunleride var
Eki Görüntüle 1549641
Hani hani etiket yapın bni bende bakamYaa bide eskiden isim etiketleyince bildirim gelmiyordu artık geliyor cok iyi oldu bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?