Zayıflama Kampı

özlemcim çok iyi canım fazlası sağlıksız çok iyi biliyorsun bu yaz zayıf olup kışın tekrar şişmek de var tatlım az az öz öz olsun canımcımmm ve de çookkk iyi gidiyorsun

kız bnde çok kaçırdım aslında, hatrlıyorsan miafrlerim vardı börek tatlı neler neler yemiştim. ama demek ki spor etkili odu. arttırdım ya . birde ben regliyim blion mu çok erken geldi yaw

Çok kıskanıyorum yaa cok iyi gidiyosun sennn
Farkındamısın 10 kilo olmak uzeree
Ya bende 1 ayda 9-10 kilo vermek istiyorum yaaaa bu ay asırı dikkat edicemmm
ivetttt 85ler bitti la nasıl mutluyum anlatamam 7 kilo gtti kuzum az daha kaldr totomu düşmesin

tembel teneke , -500 olmuş hiç yoktan iyi snde çak bi 3 lük olsun ama senin ki

bugünün starları erva ve kader tebrikler kızlar
Tşkrler efemm bn kuğu gbi gelin olacam huh

hhe özlem yazmayı unutmuşum Allah kolaylık versin canm özel gün yığılması olmuş sende, vizeleri geçtin sıra finallerde. bütlere kalmayı aklında bile geçirmee

özlemcim çok iyi canım fazlası sağlıksız çok iyi biliyorsun bu yaz zayıf olup kışın tekrar şişmek de var tatlım az az öz öz olsun canımcımmm ve de çookkk iyi gidiyorsun

Yaa ben bi 50nin altına düşsem bir daha kilo almam yaa kaçırdımmı hemen dengelerim. Sağlıksızda napim 2 ayda 15kg demek ayda 7-8 kilo demek normali zaten 5kg. O kadarda fark yok aslında ya ne bilim vermek istiyorumm

parlakkartanesininaski yarım kilo yarım kilodur canım iki paket margarin vermişiz ikimiz de çok güzel

Iyyy böyle söyleyince daha iğrenç geldi yaa yarım kilo vermek 2 paket margarin demek gercektende guzel örnek bulmussun kız

Hanife ben cnm da helinizide karistirdim ben ya

Karıstırmazsın kız zaten ervanın semranın ve kubranın adı nicklerinde yazıyor Benle kaderin isminide tutarsın aklında. Gerçi bide parlakkartanesininaski ve file76 var

Evet minnoşum ya sen bu hafta sporunu aksatmadın ama ben malak gibi yattım. 1defa fln spor yaptım.
Bu hafta bende kendime duzen oturtcam

hhe özlem yazmayı unutmuşum Allah kolaylık versin canm özel gün yığılması olmuş sende, vizeleri geçtin sıra finallerde. bütlere kalmayı aklında bile geçirmee

Yok anam yok zaten dogum gunumde seçim varya o gun dısarı cıkamayız kesin miting falan yaparlar burda, pasta yerine biber gazı yemeyim

Ohh bal gibiyiz baalllllll
Bir süre sonra bu tartıda herkes 50lerinde olsun inşallahhhh
60 isteyen 60 ta olabilir.
Ben 40ları istiyorum

Kızlar bu arada şöyle bir mekik programı var bunun squat versiyonuda var totolar ve selulitler için
1 aylık bir program aralarda dinlenme gunleride var

Yaa bide eskiden isim etiketleyince bildirim gelmiyordu artık geliyor cok iyi oldu bu ya

kızlar yine kaynanam kaynatam ve diğer iki görümcemle eşleri ve çocuklari geliyor yarınn ben ne yapıcam ya imtihan mı bu yaa

biber gazı kaç kalori kızzz
amin kuzum inş tez zmanda el ele vericez bu kiloları ki veriyoruz. hatrlıyor muzun ben ilk tabloyu yaptığımda şey demiştin 29 mayısda kaç olcaz çok merak ediyom demiştin ve 29 mayıs geldi gtti bile zman ne çabuk geçio yaa.
Kızlar bu arada şöyle bir mekik programı var bunun squat versiyonuda var totolar ve selulitler için
1 aylık bir program aralarda dinlenme gunleride var

Eki Görüntüle 1549641
annem ben mekik çekiom 10 10 ar arttırıom ama bu neden hoopp fazla arttırıyor yaw

Yaa bide eskiden isim etiketleyince bildirim gelmiyordu artık geliyor cok iyi oldu bu ya
Hani hani etiket yapın bni bende bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…