Zayıflama Kampı

Ervacim simdi sunu sorcam sana yoğurt bol salata ve yarim dilim ekmek kaç kalori acep

Ervacim simdi sunu sorcam sana yoğurt bol salata ve yarim dilim ekmek kaç kalori acep
cnm yoğurt dan yoğurda değişir ama ortlama 4 kaşık yoğurt 60 kaloridir.
salata yağsızsa çok kalorisine takılma bol marul taze soğan maydonoz domates salatalık koy limon sık taş çatlasa 50 eder sanırım. ekmeğin kepek mi beyaz mı ? kepek ekmek 1 dilimi 50 beyaz ekmek 1 dilim 70

Canım yoğurt yağsız dört kaşık anca vardı yani zaten
Bide salata dediğim domates salatalik biber bol limon siktim yağ yok içinde
Ekmek bir dilim değil yarim dilim

Canım yoğurt yağsız dört kaşık anca vardı yani zaten
Bide salata dediğim domates salatalik biber bol limon siktim yağ yok içinde
Ekmek bir dilim değil yarim dilim
cnm yoğurt 50 ,
salata, 35 anca vardır.
ekmek hala anlamadım beyaz mı kepek mi ? yukarda yazdım kalorilerini 2 ye böl yarım dilimse

[QUOTEdeğil kea147, değil 41273281, member: 220213"]cnm yoğurt 50 ,
salata, 35 anca vardır.
ekmek hala anlamadım beyaz mı kepek mi ? yukarda yazdım kalorilerini 2 ye böl yarım dilimse [/QUOTE]
Beyaz degil kepekte degil pide gibi biseydi

[QUOTEdeğil kea147, değil 41273281, member: 220213"]cnm yoğurt 50 ,
salata, 35 anca vardır.

Beyaz degil kepekte degil pide gibi biseydi
Nyse geyet iyi hatta az bile yanında yemek yiyeblrdin yada çorba afiyet olsun :)
azalt dediysek öldür demedik ye kız birşeyler geç olmadan

Nyse geyet iyi hatta az bile yanında yemek yiyeblrdin yada çorba afiyet olsun :)
azalt dediysek öldür demedik ye kız birşeyler geç olmadan
Erva kizma ama bu ara ogun öğlen yedikleri çoktan ogultugu için acikmis bulunmaktayım.

Daha bir sürü işim var akşama misafirim var ben sadece yemeğimi yaptım buyrun gelin kızlar sizde ben yemiycem zaten hayatta sevmem patlıcanıEki Görüntüle 1549677

Ay öldüm bittim yaaa bayılırım islim kebabınaaaa of anammm ellerine sağlık esraaa

kızlar yine kaynanam kaynatam ve diğer iki görümcemle eşleri ve çocuklari geliyor yarınn ben ne yapıcam ya imtihan mı bu yaa

Ahahah kıyamam kız hepsine diyet menu hazırla

Ay evet yaa temmuza girincede bu zamanları hatırlıcaz ne cabuk gecmiş diye umarım hepimiz temmuza aşşşşşırı mutlu girerizzz
Yavrum çok geldiğinde 3 sete falan böl aralarda 30sn dinlenerek yap ben bunu 10 gun kadar yapmıstım sonra bıraktım bu değilde squat yaparsan 3 gun yuruyemezsin
Al sana etiket erva147
Oldumu kız geldimi bildirim
kimsecikler yok bnde şurada bi çikolata götüreyim bariii

Az ye haa

60 olmak istiyorum,65 de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…