Ervacım ben patlıcan asla yemem yaparım çok güzel dediğin gibi olabilir canım mantıklıEsra çok güzel olmuş kız buu :) eline sağlık patlıcanı tost makinesinde kızartsan aslında tam diyet yemeği olur he
Dur benide al ağzıma daha lokma girmedikimsecikler yok bnde şurada bi çikolata götüreyim bariii
cnm yoğurt dan yoğurda değişir ama ortlama 4 kaşık yoğurt 60 kaloridir.Ervacim simdi sunu sorcam sana yoğurt bol salata ve yarim dilim ekmek kaç kalori acep
cnm yoğurt 50 ,Canım yoğurt yağsız dört kaşık anca vardı yani zaten
Bide salata dediğim domates salatalik biber bol limon siktim yağ yok içinde
Ekmek bir dilim değil yarim dilim
kahvaltı yokmu esra ?Dur benide al ağzıma daha lokma girmedi
Nyse geyet iyi hatta az bile yanında yemek yiyeblrdin yada çorba afiyet olsun :)[QUOTEdeğil kea147, değil 41273281, member: 220213"]cnm yoğurt 50 ,
salata, 35 anca vardır.
Beyaz degil kepekte degil pide gibi biseydi
Erva kizma ama bu ara ogun öğlen yedikleri çoktan ogultugu için acikmis bulunmaktayım.Nyse geyet iyi hatta az bile yanında yemek yiyeblrdin yada çorba afiyet olsun :)
azalt dediysek öldür demedik ye kız birşeyler geç olmadan
Yok canım yapamadım koşturmaktankahvaltı yokmu esra ?
Daha bir sürü işim var akşama misafirim var ben sadece yemeğimi yaptım buyrun gelin kızlar sizde ben yemiycem zaten hayatta sevmem patlıcanıEki Görüntüle 1549677
kızlar yine kaynanam kaynatam ve diğer iki görümcemle eşleri ve çocuklari geliyor yarınn ben ne yapıcam ya imtihan mı bu yaa
biber gazı kaç kalori kızzz
amin kuzum inş tez zmanda el ele vericez bu kiloları ki veriyoruz. hatrlıyor muzun ben ilk tabloyu yaptığımda şey demiştin 29 mayısda kaç olcaz çok merak ediyom demiştin ve 29 mayıs geldi gtti bile zman ne çabuk geçio yaa.
anem ben mekik çekiom 10 10 ar arttırıom ama bu neden hoopp fazla arttırıyor yaw
Hani hani etiket yapın bni bende bakam
kimsecikler yok bnde şurada bi çikolata götüreyim bariii
Yok canım yapamadım koşturmaktan
ismin çok güzel canımhanifecim ben erva , 2 kedi annesi özlem , kübra gene kübra, fazlalıklara elveda kader, semraanne semra
60 olmak istiyorum,65 de olurYaa ben bi 50nin altına düşsem bir daha kilo almam yaa kaçırdımmı hemen dengelerim. Sağlıksızda napim 2 ayda 15kg demek ayda 7-8 kilo demek normali zaten 5kg. O kadarda fark yok aslında ya ne bilim vermek istiyorumm
Iyyy böyle söyleyince daha iğrenç geldi yaa yarım kilo vermek 2 paket margarin demek gercektende guzel örnek bulmussun kız
Karıstırmazsın kız zaten ervanın semranın ve kubranın adı nicklerinde yazıyorBenle kaderin isminide tutarsın aklında. Gerçi bide parlakkartanesininaski ve file76 var
Evet minnoşum ya sen bu hafta sporunu aksatmadın ama ben malak gibi yattım. 1defa fln spor yaptım.
Bu hafta bende kendime duzen oturtcam
Yok anam yok zaten dogum gunumde seçim varya o gun dısarı cıkamayız kesin miting falan yaparlar burda, pasta yerine biber gazı yemeyim
Ohh bal gibiyiz baalllllll
Bir süre sonra bu tartıda herkes 50lerinde olsun inşallahhhh
60 isteyen 60 ta olabilir.
Ben 40ları istiyorum
sence ne olabilir adım (file 76)
evet canım 76 da memleketAhahah elif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?