Zayıflama Kampı

Kızlar ben yiyeceklerini evden getirip yiorum burada yemek yapan yok mytfagimiz var ama evde domates bitmiş yine iki poğaçave sşekersiz cay maalesef eritmem lazim onları kızlar yasak olsa şunlar nolurduuu
Canım poğaça çok fazla tercih etme edersende çok zorda kalırsan bir tane falan ye bence onun yerine simit tercih edebilirsin benim düşüncem

Gecmis olsun tatlım senin içinde hayırlısı takma o kadar

Kızlar bn burdayım ama tam okuyamıyorum burayı bu seçim süreci ile ilgileniyorum.

Sabah sirkeli si
kahvaltı
2 yumurta
5 zeytin
az beyaz peynir
az reçel
1 dilim bugday ekmeği
ara 3 kuru kayısı
öğle yok
2 Nektarin
akşam
1 tabak patatesli et haşlama
1 kase cacık
salata
1 tane de dondurma yiyecem

Manyak guzel gün geçirmişsin semra tebrikler

Ben akşam ekmek yenilmesini de dogru bulmadıgım için 3 kasık pilav 1 dilim ekmek yedim desen yine olmamış diyecektim
Öğle kacırdıgımızda akşam dikkat edersek dengeliyoruz ama akşamı öğle az yemek dengelermi bilmiyorum ervacım.

O kadar da dert etme bence ya bana fazla gelmedi. Gözlemeler kucukmuş zaten ve kahvaltıda yemişsin. Patates kızartmasına ben dayanamadıgım için olacaksa kahvaltıda olsun zaten.

Evelynn
Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Senelere Canım

Canım cok teşekkürlerr

Of of of sabahki böreğin yanına ekmek yemeseydin diyecektim kiiii akşamı gördüm ağzım açık kaldı.
Bugun cok cok cok dikkat et kadercim

İyiki doğdun nice nice senelere esinle kuzum Evelynn <3 <3

Teşekkür ederim kadercimm

Belki öğleyi atlamasaydın akşam böyle olmayacaktı canım ya. Malesef gercekten de kötü bir gun olmuş.

Geçmiş olsun esra umarım ciddi bir seyi yoktur eşinin

yani netten tv den forumdan gazetelerden bu seçim sürecini takip ediyorum

Daha nesini takip ediyorsun bitti gitti işte. Erken seçime gidilmezse tabi

Evelynn ama cnm napiyim eşim bakio ne yedigime. Bi yandanda dayanamıyorum annem yapmış ev acmasiydi ufak ufakti dayanamadım ama bol bol hareket ettim alışverişe çıktım esimle

heh bak o nokta da haklısın, öğlen yemiş olsam pilavı akşamı sadece türk kahvesi olsa daha mantıklı olurdu.
Amma velakin dünkü öğünm az olduğu için pilavı hala dert etmiyorum yahu :) bu dmek değil ki pilav yemek doğru birşey. Yanlış birşey ama bir yerden kısıp o hakkı pilavdan kullanmak "aman aman" denilecek bir durum değil. Pilavın diyette tercih edilmemesinin 2 sebebi : hemen sindirilip yağa karışması ve yaparken yağlı yapılması.
ben pilava sadece 1 kaşık mısır yağı koydum. Tabağa aldığım pilavda taş çatlasa 1 tatlı kaşığı yağ hakimdir.
Son olarak dünkü yediğim pilav 170 cal. idi , pilava gelene kadar yediğimiz daha " aman aman " lık besinler var haksz mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…