- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Canım poğaça çok fazla tercih etme edersende çok zorda kalırsan bir tane falan ye bence onun yerine simit tercih edebilirsin benim düşüncemKızlar ben yiyeceklerini evden getirip yiorum burada yemek yapan yok mytfagimiz var ama evde domates bitmiş yine iki poğaçave sşekersiz cay maalesef eritmem lazim onları kızlar yasak olsa şunlar nolurduuu
Gecmis olsun tatlım senin içinde hayırlısı takma o kadarMerhaba kızlar sabah 6:30 dan beri uyanığım ama kalkıp hiç bişe yapamadım eşim işe giderken hastaydı iş yerinde fenalaşmış hastaneye sevk etmişler bende onu beklemekten şiştim burda iyice o gelince ben kendi doktoruma gidicem hayırlısı bakalım inşallah iyi haberler alırım
Kız nasıl ilgileniyonKızlar bn burdayım ama tam okuyamıyorum burayı bu seçim süreci ile ilgileniyorum.
yani netten tv den forumdan gazetelerden bu seçim sürecini takip ediyorumKız nasıl ilgileniyon
Bende meclise mi gitti bu kız dedimyani netten tv den forumdan gazetelerden bu seçim sürecini takip ediyorum
ay gidebilsem keşke. nese bu konularrda biraz hassasım ve fazla ilgiliyim çok konuştrmayın beniBende meclise mi gitti bu kız dedim
Ama neden hep ben yaaaerva147 kız erva beni görsen varya şimdi ne yiyom çok fena akşam nasıl yazacam bilmiyorum senden korkuyorum
Aksine bende hiç anlamam bu işleri ıyiki de anlamıyorumay gidebilsem keşke. nese bu konularrda biraz hassasım ve fazla ilgiliyim çok konuştrmayın beni
Akşam neden sen olduğunu anlarsinAma neden hep ben yaaa
Bilmemhiii pilav mı yedin kızzzz
Sabah sirkeli si
kahvaltı
2 yumurta
5 zeytin
az beyaz peynir
az reçel
1 dilim bugday ekmeği
ara 3 kuru kayısı
öğle yok
2 Nektarin
akşam
1 tabak patatesli et haşlama
1 kase cacık
salata
1 tane de dondurma yiyecem
Kızlar bugünkü menümü sizin için resimledim :)
KAHVALTI
Domates - salatalık - peynir -1 yumurtadan omlet tost yaptım, omletin arasında 1 dilim salam ve yarım dilim kepek ekmek var. Düşük kalorili, doyurucu bir kahvaltı oldu :)
Eki Görüntüle 1551572
ÖĞLEN
Sadece şekersiz türk kahvesi ve küçük naneli çikolata. Kalorisi sadece 39 :)
Eki Görüntüle 1551575
AKŞAM
6 Kaşık kadar pirinç pilavı - 6 kaşık kadar taze fasulye - 2 kaşık kadar salata - 1 bardak ayran :) Pirinç pilavı 6 kaşık çok diyen olursa bilgi : bugün sadece yarım dilim kepek ekmek yedim. Ekmek hakkımı pilavdan kullandım :)
Eki Görüntüle 1551573
TOPLAM ALINAN KALORİ : 680
SPORLA YAKILAN KALORİ : 1 mil leslie + 30 dak. jillian
Bende misafirlerimi yolladım şimdi inanın çok suçlu hissediyorum kendimi
sabah kahvaltı 2 tane avuç içi kadar gözleme 5 çatal patates kızartması 2 kaşık menemen ve çay
öğle yok
akşam yarım kase çorba kızarmış tavuk iki küçük parça salata yarın kendimi aç bırakmam lazım
Evelynn
Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Senelere Canım
Valla ben iki günde batiklari oynuyorum :)
Kahvaltı
İki parca börek
Menemen
Bir dilim ekmek
Şekersiz cay
öğle yok
Ara
Dondurma
Çekirdek
Erik
Nektarı
Aksam
Börek 3 parca
Mercimek çorbası
Gözleme
2 lirte su
Sahada ne yim iyi ymek yedim batrdim bgun
İyiki doğdun nice nice senelere esinle kuzumEvelynn <3 <3
Sabah: 5-6 çatal patates kızartması
Peynir KK dkadar
Zeytin 2 tane
Şekersiz cay
Domates salatalik
Yoğurt 3-4 kaşık
Kızlar kendimi tutamadım bu arada yediklerkme eşim bakıp
Ardından spor yaptımevde kosusturdum
OÖğle yok
Aksam : bi açma domates salatalik
Saat 7: bi açma yine salatalik domates terejag bal fln şekersiz cay simdi spora baslicamm
Merhaba kızlar sabah 6:30 dan beri uyanığım ama kalkıp hiç bişe yapamadım eşim işe giderken hastaydı iş yerinde fenalaşmış hastaneye sevk etmişler bende onu beklemekten şiştim burda iyice o gelince ben kendi doktoruma gidicem hayırlısı bakalım inşallah iyi haberler alırım
yani netten tv den forumdan gazetelerden bu seçim sürecini takip ediyorum
Evelynn ama cnm napiyim eşim bakio ne yedigime. Bi yandanda dayanamıyorum annem yapmış ev acmasiydi ufak ufakti dayanamadım ama bol bol hareket ettim alışverişe çıktım esimle
heh bak o nokta da haklısın, öğlen yemiş olsam pilavı akşamı sadece türk kahvesi olsa daha mantıklı olurdu.Manyak guzel gün geçirmişsin semra tebrikler
Ben akşam ekmek yenilmesini de dogru bulmadıgım için 3 kasık pilav 1 dilim ekmek yedim desen yine olmamış diyecektim
Öğle kacırdıgımızda akşam dikkat edersek dengeliyoruz ama akşamı öğle az yemek dengelermi bilmiyorum ervacım.
O kadar da dert etme bence ya bana fazla gelmedi. Gözlemeler kucukmuş zaten ve kahvaltıda yemişsin. Patates kızartmasına ben dayanamadıgım için olacaksa kahvaltıda olsun zaten.
Canım cok teşekkürlerr
Of of of sabahki böreğin yanına ekmek yemeseydin diyecektim kiiii akşamı gördüm ağzım açık kaldı.
Bugun cok cok cok dikkat et kadercim
Teşekkür ederim kadercimm
Belki öğleyi atlamasaydın akşam böyle olmayacaktı canım ya. Malesef gercekten de kötü bir gun olmuş.
Geçmiş olsun esra umarım ciddi bir seyi yoktur eşinin
Daha nesini takip ediyorsun bitti gitti işte. Erken seçime gidilmezse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?