Zayıflama Kampı

özlem bu arada diğer şeyine cwp vermeyi unuttum erken seçim e gidilmesini hiç istemem, böyle hükümet nasıl kurulacak onuda bilmiyorum. kafamda deli sorular takığım ben biraz bu konulara

Diyette pilav yenilmez olayına bende karsıyım. Doğru şekilde pişirir ve yersen pizza da yiyebilirsin mesela ince bir lavasla yaparsın oh. O sebeple 6 kaşık olması da beni rahatsız etmiyor.
Ben sadece 6 kaşık yiyeceksen akşam değil öğlen yemen daha dogru olurdu diye düşünüyorum kuzucum.

Boyun 1.70 fotomu gönderirdim bi ara

İyiymiş boyun canım tamam bekliyoruz foto:)

özlem bu arada diğer şeyine cwp vermeyi unuttum erken seçim e gidilmesini hiç istemem, böyle hükümet nasıl kurulacak onuda bilmiyorum. kafamda deli sorular takığım ben biraz bu konulara

Bende takığımdır.
Erken seçime gidilmesini bende istemiyorum. Yeteri kadar seçim seçim diye geriliyoruz zaten ki daha martta da seçim vardı. Ondan önce agustosta da cumhurbaskanlığı seçimi vardı. Çok üst üste yasıyoruz bir sular durulmadı.

doğru düşünüyorsun pilav konusunda canm. yukarda yazdıklarımı yazmamın sbebi dünden beri genel olarak " aa pilav olmamış " denmesine bir açıklama yapmak istedim. Ne menüler geldi geçti burdan , menülerde poğaça börek vs. onlara bile " gayet iyisin" derken benm pilava "aman aman" denmesi garibime gtti o yüzden açıklayayım yağını kalorisini dedim :)
ve zaten burdaki herkes aslında aynı mantıkta yiyeceksen de sabah yada öğlen ye. O noktada yüzde yüz katılıyor ve ben dünden kalan pilavımı yemeye gidiyorum

Öğle
Arby's roast beef
Patates kızartması(cok yemedim)
Ayran (Cola almadım alkış bana)

Ara
(Starbucksta oturduk sandviçine elim gitti ama almadım gene alkış bana)
Latte(tall size)
Profiterollü pasta (1 tane profiterolünü yedim ve 1 catal kekinden aldım)

Akşam
(Sinemaya girdik)
Patlamış mısır (2 avuc kadar)
Pringles (küçük boy)

Çok kaçırırım diye dogru durust yemek bile yemedim.
Kumpir cekiyordu canım onu da istemedim.
10bin adım da yürüdüm.

cola yerine ayran en doğru tercih
sadece yüksek kalorisi olanlar latte - pringles ama bunlarla kurtuldgun için ayrı bir alkış
pastada kendini tutmana çok şaşırdım Darısı benim başıma. Bu kadar ucuz kurtulabileceğimi hiç sanmıyorum. Planımı şimdiden yaptım : sbarro pizza - 1 dilim devils pasta - zero cola - sinemeda mısır
Resmen bomba, bu arada hangi filme gttiniz ruhlar bölgesi de ne olur

Buradan c="2KediAnnesi, post: 41306358, member: 539631"] THEY- canım mesajına cevap veremiyorum özel mesaj alman mı kapalı senin?[/QUOTE]
Burdan cevap ver cnm

Canım latte 100 kalori falandı yagsız sutle hazırlattım ama pringles evet fena
Sende pizzanı öğle gibi yersen gerisi cokta muhim değil 1 dilim pastadan bir sey olmaz
Yok yenilmezlere gittik bi türlü fırsat bulamamıstık sonunda gittik facede bildirim yapmıstım aslında

hadi ya o zman kahveden de yırttın :)
nse bakalım görcez cuma günü neler yiyceğimi. faceden starb. ı gördüm sadece filminizi görmdim kız

Her aksam mutlaka çalışıyorum cnm koltuğabile uuzanirken bacaklarimi aşağıya yukarı yapıyorum yediklerime dikkat edip birazda kilo versem 38 beden olacammm Evelynn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…