Bende görmek istiyorum amaerva147 sadece izleme attimda ondan canım ozelden atım sana buraya atmak istemiorum
Evelynn özlem özel bir günde iyi yirtmissin valla tebrikler sen dünü bugün telafi etmissindir hem
Sağol canım teşekkür ederim evet stresi en aza indirmem lazım ama olmayınca olmuyor benim kocamda birGecmis olsun tatlım senin içinde hayırlısı takma o kadar
Sağol canım midesinde problem var tabi bide kabızlık şikayeti artık safra kesesinde polip çıkmış doktor ileride kanser riskini yaşayabilirsin demiş off korkutmuş doktor başka doktora sorduk çok riskli görmedi kafamız karıştı iyiceManyak guzel gün geçirmişsin semra tebrikler
Ben akşam ekmek yenilmesini de dogru bulmadıgım için 3 kasık pilav 1 dilim ekmek yedim desen yine olmamış diyecektim
Öğle kacırdıgımızda akşam dikkat edersek dengeliyoruz ama akşamı öğle az yemek dengelermi bilmiyorum ervacım.
O kadar da dert etme bence ya bana fazla gelmedi. Gözlemeler kucukmuş zaten ve kahvaltıda yemişsin. Patates kızartmasına ben dayanamadıgım için olacaksa kahvaltıda olsun zaten.
Canım cok teşekkürlerr
Of of of sabahki böreğin yanına ekmek yemeseydin diyecektim kiiii akşamı gördüm ağzım açık kaldı.
Bugun cok cok cok dikkat et kadercim
Teşekkür ederim kadercimm
Belki öğleyi atlamasaydın akşam böyle olmayacaktı canım ya. Malesef gercekten de kötü bir gun olmuş.
Geçmiş olsun esra umarım ciddi bir seyi yoktur eşinin
Daha nesini takip ediyorsun bitti gitti işte. Erken seçime gidilmezse tabi
Sağol canım teşekkür ederim evet stresi en aza indirmem lazım ama olmayınca olmuyor benim kocamda bir
Sağol canım midesinde problem var tabi bide kabızlık şikayeti artık safra kesesinde polip çıkmış doktor ileride kanser riskini yaşayabilirsin demiş off korkutmuş doktor başka doktora sorduk çok riskli görmedi kafamız karıştı iyice
İnşallah canım tek isteğim bu arada doğum günün kutlu olsun dün yazamadım kusura bakma nice mutlu yıllara eşinle beraber inşallahAnladım canım umarım kucuk bir seydir.
Çok az yemişsin canım benim yaaa...30...
Öğle
Mısır gevreği (1 porsiyon)
Ara
1 elma
1 seftali
Akşam
3 kucuk köfte
Salata (2 kaşık)
Yogurt (1 kaşık)
Soda
Daha sporumu yapmadım ama en az yarım saat yapıcam
canm çok geçmiş olsun eşineİnşallah canım tek isteğim bu arada doğum günün kutlu olsun dün yazamadım kusura bakma nice mutlu yıllara eşinle beraber inşallah
çok az yemişsin canm kalorisine baktın mı kaç oldu...30...
Öğle
Mısır gevreği (1 porsiyon)
Ara
1 elma
1 seftali
Akşam
3 kucuk köfte
Salata (2 kaşık)
Yogurt (1 kaşık)
Soda
Daha sporumu yapmadım ama en az yarım saat yapıcam
İnşallah canım tek isteğim bu arada doğum günün kutlu olsun dün yazamadım kusura bakma nice mutlu yıllara eşinle beraber inşallah
Çok az yemişsin canım benim yaaa
çok az yemişsin canm kalorisine baktın mı kaç oldu
Senin paylaştığın squat ve mekik planını kaydettim bende başlayayım
Sağol canım benim inşallah geçecekcanm çok geçmiş olsun eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?