Ben artık küçüldüğünü hissediyorum yemek yemekten keyif alan ben artık yemek diyince midem bulanıyorhadi yaa sevindim valla beni bıraksan şimdi 3 tane bile yerim midem küçülmedi bnm yaw hala açım ama iradem var
Hııı anladım şimdi hayrlısı olsun hakkınızda canmm :) Duaların kabul olsun inşş
İnşallah canım ağzından bal damlıyor hasretle bekliyoruzparlakkartanesininaski tatlim bu ay bebisin inş olur ki bence olacak çünkü burada bir sürü teyzos onu bekliyoruz ki :))
o bulantıların inş bebişten de olur dcem ama iyi bir laf mı oluyo tam emin olamadımBen artık küçüldüğünü hissediyorum yemek yemekten keyif alan ben artık yemek diyince midem bulanıyor
amin inşallah canım sizde dua edin bana burda sizede verim güzel haberi teyze oluyorsunuz diye
Yok canım ben kullanmıyorum eşimde çok şükür hatlar karışmışEsra onu bende farkettim ama çaktırmadım kadere hahaha
kızlar bu arada aranızda sigara içen var mı
Adet günün mü canımparlakkartanesininaski kız benm günümde yarın bakalım olacak mı olmayacak mı :)
Yok bitanem utanma ben patlıcandan nefret ederim asla yemem ama eşime yaparımparlakkartanesininaski pardon canim yaa hatlar karışmış bi gazla yaziodum :))/ ne güzel niye bozdun beni :)))))))) utandım:))))
Canım yeter ki gelsin bebişim ben onun için herşeye katlanırımo bulantıların inş bebişten de olur dcem ama iyi bir laf mı oluyo tam emin olamadım
inş kuzum ederiz tabi
evet canım bu ay klomen de kullandım ya yine umutluyum :)Adet günün mü canım
inşallah canım nasip olursaa :)Oyyy kizlar iki tane yegenimiz olacak inş yaa) parlakkartanesininaski U U-KUBRA teyzos oluyoruz kizlar
açtım canım o zaman bizde yüz görümlülüğü veririzay esra kübra ekleme talebiniz kapalı bnmde kapalı açın siz yoksa göstermem kendimi ahahah
inşallah adet olmazsın canım yaa ben çok gördüm klomen tedavisi olmayınca olmuyor işte bizde aşılamaya karar verdi doktor inşallah olur da daha fazla üzülmeyizevet canım bu ay klomen de kullandım ya yine umutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?