Zayıflama Kampı

Artik özlem erken uyaniuo bizim erva totyu büyütmek istyo herhalde hala uyanamadi bizim kız kübra zaten aldı başını gdyo siz uyuyun kizlar totolari buyurun sonrada Nasil gidecek bu totolar değil öğlenoldu uuyanın kizz artik :)) erva147 U U-KUBRA

Yok onu yapmıcam protein detoksu yapayım dukan atak gibi

Yaa yiçem bak seniiii
Normal kaçamak gibi olsaydı işte mesela pasta yeseydim sadece yada cips bu kadar moralim bozulmazdı ama öyle bir yedimki hemde akşam 10da fln. O yuzden cok beterim. İnşallah dediğin gibi olurda duzeltirim

Ay evettt ben artık eşim gittikten sonra uyumuyorum

Kızlar benim sabahki menumu biliosunuz dunki resim atmistim
Öğle arası bitki çayı
Öğle nestel nesfit sütlü
Ara öğün şekersiz cay ve bisküvi lifli 3-4 tane acikmistim
Aksam : bi tabak kuru fasulye 2 dilim ekmek bol salata üstüne 3 dilim karpuz

Günaydın kizçeler :))
günaydın daha şimdi uyandım ben
Çok moralini bozmaya gerek yok, sen gayet iyi bliorsun ne yapman gerektiği. Detoks bencede en mantıklısı canm ama spora 2 gün deli gbi asıl bence. Gece yediklerin yağa dönüşür bliyorsun. Detoksla suyu ve ödemi atsan da aldığın yağları yakman daha önemli . Sen yaparsın unutma bunu
3 de yatıyom haberin var mıııııııııııı hemi de 1oo tane ip atladım yatmadan

uyumuyorum kji kız sabah namazı ile ayağa kalktım tokata gittim geldim 600 km yoll :)

Offfffffffffff nalet ya
Misafir gelcekmiş yalan oldu benim detoks
1-2 gun sonraya attırabilirsem attırcam inşallah

Ya normal kaçamak olmadı ondan cok canım sıkıldı Normal bir kaçamak olsa bu kadar sinirlenmezdim
Yapcam bakalım bişeyler

Peki yerken suçluluk duydun mu yani yeme esnasında aklına diyet geldimi

Anketmi yapıyon napıyon
Evet duydum hatta kumruyu yerken yarısında doydugumu hissetmeye basladım ama canım o kadar yemek istiyorduki durmadım yedim.
Pastayı yerken 1 catal alıp biraz bekleyip tekrar yedim o arada hafiften karnım insin yer acılsın diye.
Manyak bişey yasadım ya

hahahaha anketimize katıldığınız için teşekkür ederim biz size geri dönüş yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…