Zayıflama Kampı

Valla kizlar bizim durumumuz vahim allah yardim etsin o kadar kilo verdik BN kendinde bi incelme göremiyorum nedense ne göbekten gitti ne göğüsten nede bacaktan sadece tartıda eksik cikiyrm o kadar ben incelmiceksem bu diyeti niye yapiyrmki valla sinirlerin tavan yaptı (((

Aynı şeyi geçen gün bndee yazmıştım burda. 7 kilo vermişim ama sadece tartıda gbi , ne bileyim bana göre hala aynıyım. Deli gbi spor da yapıyom halbuki ne zman belli eder bu incelme kendini yaaa bilen varsa sölesin

Ben 4-5ten sonra belli olur diyordum ama şaşırdım şimdi.
Bu forumda bir kız vardı 8 kilo vermiş enaz 15 vermiş gorunuyordu resimde öyle belliydi yani 8kg. Şimdi sen 7kilo verdim bişey gorunmuyor deyince umutsuzluğa düştüm ki ben daha 4 kg anca vermişimdir.
Ölçülerine tekrar bak istersen ilk gunle bi kıyasla

Sen ölçülerini aldın mı?

pazar günü bakıcam ölçülerime ama rakamlar beni tatmin etmiyor. Şöyle ki 95 se 93 bile çıksa ya dgru ölçmediysem ya çok gevşek yada sıkı aldıysam mezurayı gbi düşünüyorum. Ben kıyafetlerden ve aynadan sonç almak istiyorum
Dediğin kişiye gelince ben şöyle düşündüm bilmem dgrumu. 65 kilo olan biri balık etlidir 8 verince 57 olur ve bildiğin zayıf olur. hani onlarda 8 vermek zordur ve verdin mi iş bitmiştir ne göbek ne bacak kalır. Ama ben 85 dim kiloluydum, şimdi 78 im hala kilolu görüntüm çnkü daha toto göbek bacak var da var. belki o yüzden biz aynı gbi duruyoruz olablrmi

Olabilir canım mantıklı ama 7 kilonunda fark ettirmemesi çok garip alınca hemen farkediliyo halbuki. Ben 5 kg aldm her gören cok kilo almşsın dedi şimdi 4kg verdim kimse anlamıcakmı yani
Psikolojik sınır koy kendine erva mesela 75e gelmeden olumsuz dusuncelere kapılma 75 olunca artık mecbur farkedilcek 10 kilo yani bu.
Mezura olayına gelince ona bende tam emin olamıyorum her zaman ölçümü alırken araya bir parmağım sığacak sekilde bosluk bırakarak alıyorum ama mesela kalçamı 1 cm alttan ölçsem daha ince cıkar onnuda ayarlamak zor
Bakalım ya bu kadar sabrettik biraz daha sabır

kızlar sabahtan beri boğazımdan lokma geçmedi canım sadece şöbiyet istiyor yesem olur mu sadece iki tane izin verirseniz eşim almaya gidecek ?

Bugun herkes sıkıntılı ya hep ben bozdum demoralize ettim sizi
Ya hani dedin ya bulimiadan farkım kusmamam diye sabah, bende daha önce böyle kilo verdim kimseye anlatamadım yaklaşık 9 yıl oldu aklıma geliyor bazen en son hamileyken yapmistim ama artık yapmıyorum yapmamak için zor tutuyorum kendimi bazen destek almam gerektiğini düşünüyorum ama kimseye söyleyemiuorum işte

sabah: domates,salatalık,4 tane zeytin, 2 kk kadar peynır,3 parmak kadar sade börek yufkalı, çok ufaktı zaten sayılmaz
bir dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt
ara öğün : çayıma 1 tane şeker attım. 3 tane lifli bisküvi
öğle nestle nesfit
ara öğün 1 tane şekerli 3 tane lifli biküvi
akşam nasipse karnıyarık yicem yanına pilavsız cacıksız olmaz inş. dayanırım az yerimmmm

nasıl kilo verdın anlayamadıkkı nıye anlatamadım açıklaaaaaa

yemek hazırlıyorum akşam gelince dönücem size ama semra sakın ! Öyle birşey yapmanın ne kadar çok kötü sonçları var bliyor musn ? hamileykende yaptım demişsin nasıl düşündün de yaptın bunu o zman ya .

Hamileyken bir kere oldu yanlış olduğunu bile bile yaptım yedigimden rahatsız oldum sonrada yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…