yapma bir daha canm sana dün faceden de yazdım senin acelen yok ki neden hemen vermek istiyorsun. Yavaş yavaş kalıcı ver işte kasma kendini bu kadar. Bize bakma benm acelem var o yüzden hırs yapıyorum. senin yerinde olsam vallahi rahat rahat ağırdan alarak verirdim yaa.Hamileyken bir kere oldu yanlış olduğunu bile bile yaptım yedigimden rahatsız oldum sonrada yapmadım
canm bulimia yada anoreksiyayı bilmiyor musun ? aslında bilmemen daha iyi boşvererva147 semraanne kizlar bizde syleyin yaa ne bu dediklerinizden bsey anlamadik açıklayın bizede @2KediAnnesi canim valla ölçü falan benidr tatmin etmiyor kiyafrtlerimde de bi fark yok bu kilolar havadanmi gdiyo anlamadim ki yaa benim bi arkadaşım vardı 10 kilo verdi 1 ayda ben kizi öyle merak edyrm ki Nasil şuan acaba diye kiz la bi grustuk hiçbir değişiklik yok ayni eskisi gbi bana diyo zayiflamisim dimi diye bozulmasın diye evet birazzayiflamissin dedim ama hic zazayıflamış gibi gelmedi gözüme bütün psikolojik bozuldu yaa (
o tatlımı ve pilav da var
Iyi canım supersin ne güzel aralar yok beni bu aralar bitirdiKızlar menüm :
KAHVALTI
Yarım porsiyon menemen
1 dilim kepek ekmek
kk peynir
ÖĞLEN
1 adet mercimekli bükme
1 bardak ayran
AKŞAM
2 adet haşlama yağsız derisiz tavuk baget
1 adet haşlanmış patates
1 dilim kepek ekmek
TOPLAM ALINAN KALORİ : 905
SPORLA YAKILAN KALOİ : öğlen 1 mil leslie + 100 adet ip atladım, akşam jillian yapıcam.
senin yemeklerin arası uzun mu semra ? ben geç kalkıyorum ya o yüzden artık aralarım yok canm.Iyi canım supersin ne güzel aralar yok beni bu aralar bitirdi
bu sirkeli su işe yarıyor mu sence ?Benim menüm Sabah sirkeli şu
kahvaltimEki Görüntüle 1554243 peynirli omlet 2 yumurta ile
yarım dilim ekmek
2 kayisi 4 zeytin çay
ara 1 kırmızı erik
Öğle
küçük tabak İslim kebabı
6 kaşık erişte
3 kaşık yoğurt
ara 1 Nektarin
Ara
6 küçük bisküvi
3 kuş lokumu
çay
Akşam yemedim
yoğurt yerim 2 kaşık birazda meyve
ay bunu bnde indirmeliyiimmmEki Görüntüle 1554251 buda yürüyüşüm az önce bitti
İnşallah tutar canım yainşallah canım en hayırlı zaman da nasip olur inşallah ben bir kere kullandım o ay hamile kaldım bakalım bu ay da tutacak mı ???
Canım moralini bozma sen onu spor ve detoksla halledersinBebeyimler gunaydınn
Dün cok cok cok kötü bir geceydi.
Bulimia hastaları yeme atakları gecirirya aynen öyle oldum. Deli gibi yedim tıka basa saldırdım her seye.
Gece arkadasım geldi eşiyle ben seviyorum diyede kumru getirmişler. Doğum gunume gelemedikleri için pasta almışlar midye cekirdek cips cola.
Hepsini yedim hepsini.
Kusana kadar yedim. Zaten bulimiadan ayrılan özelliğim kusmamam oldu. Keşke kussaydım.
Suan mide agrısından ölüyorum ne yaptım mideme, kendime,emeğime.
Cok mutsuzum ya çokkkkkk.
Moralim acaip bozuk.
Yoksa bebiş mi istiyor canım onun mu canı çektikızlar sabahtan beri boğazımdan lokma geçmedi canım sadece şöbiyet istiyor yesem olur mu sadece iki tane izin verirseniz eşim almaya gidecek ?
Canım pilavı çok kaçırma dikkat et kendine şeker ihtiyacını lifli bisküviler karşılar eğer çayı şekersiz içiyosan devam etsabah: domates,salatalık,4 tane zeytin, 2 kk kadar peynır,3 parmak kadar sade börek yufkalı, çok ufaktı zaten sayılmaz
bir dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt
ara öğün : çayıma 1 tane şeker attım. 3 tane lifli bisküvi
öğle nestle nesfit
ara öğün 1 tane şekerli 3 tane lifli biküvi
akşam nasipse karnıyarık yicem yanına pilavsız cacıksız olmaz inş. dayanırım az yerimmmm
Kahvaltın iyi canım bükmenin ne olduğunu bilmiyorum hamur işi mi gayet iyi görünüyor ama kalori miktarı yüksek neden anlamadımKızlar menüm :
KAHVALTI
Yarım porsiyon menemen
1 dilim kepek ekmek
kk peynir
ÖĞLEN
1 adet mercimekli bükme
1 bardak ayran
AKŞAM
2 adet haşlama yağsız derisiz tavuk baget
1 adet haşlanmış patates
1 dilim kepek ekmek
TOPLAM ALINAN KALORİ : 905
SPORLA YAKILAN KALOİ : öğlen 1 mil leslie + 100 adet ip atladım, akşam jillian yapıcam.
Canım kuş lokumundan vede bisküviden vazgeçemiyorsun galiba bari hafta iki günü ödül olarak ye benim düşüncem yanlış anlama sakın 6 kaşık erişteyi görmedim çünkü akşamı es geçmişsinBenim menüm Sabah sirkeli şu
kahvaltimEki Görüntüle 1554243 peynirli omlet 2 yumurta ile
yarım dilim ekmek
2 kayisi 4 zeytin çay
ara 1 kırmızı erik
Öğle
küçük tabak İslim kebabı
6 kaşık erişte
3 kaşık yoğurt
ara 1 Nektarin
Ara
6 küçük bisküvi
3 kuş lokumu
çay
Akşam yemedim
yoğurt yerim 2 kaşık birazda meyve
cnm bükme hamur işi mercimekli açma gbi düşüneblrsin. onun kalorisi 250 idi.Kahvaltın iyi canım bükmenin ne olduğunu bilmiyorum hamur işi mi gayet iyi görünüyor ama kalori miktarı yüksek neden anlamadım
Hımmmm anladım canımcnm bükme hamur işi mercimekli açma gbi düşüneblrsin. onun kalorisi 250 idi.
fazla olmasının sebebi 2 baget ve patates. bagetler toplam 250 , patates 100 , ekmek 50 olunca sadece akşam 400 almış oldum zaten. bükme ayran 300 kalori kahvaltı da 200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?