afiyet olsun bebiş için yarasın canm :) İnş hayırlısı ile dualarınız kabul olur.Bende bugün sabah doktora gittim kontrolüm vardı herşey çok iyi yarın aşılama yapılacak çatlatma iğne mi oldum sabah kalkınca hemen kuru incir yedim üç tane
kahvaltı yerine bir kase tavuk suyu çorbası içtim ekmeksiz
öğle yok
akşam salata bir kase çorba yarım dilim ekmek
şimdide fındık fıstık karışımı yiycem incirle beraber
Ya cnm bilmiorumki zayiflayicammi yoksa spor yapip incelcemmi diyet bile yapma dolar ama benimde hakkim 36-38 beden olmaaakkkCanım pilavı çok kaçırma dikkat et kendine şeker ihtiyacını lifli bisküviler karşılar eğer çayı şekersiz içiyosan devam et
Yok canım kilo değil stresden olmuyor çünkü herşey normal anormal olan bişey yok amin inşallah canım zaten yarın yemem fındık fıstıkafiyet olsun bebiş için yarasın canm :) İnş hayırlısı ile dualarınız kabul olur.
bu kilo yüzünden mi olmuyordu esra ?
8 buçuk gibi kahvaltı 1 1 buçuk gibi öğle 6 7 arası aksamsenin yemeklerin arası uzun mu semra ? ben geç kalkıyorum ya o yüzden artık aralarım yok canm.
Çeker gonderirim canım misafir gelince pasta börek yapamıyorum bebekten zaten gelen misafir de çat kapı geliyo hazırlık yazmayayım diye iyide oluyo pasta yapsam onu daha çok yicem kuş lokumu da bitmedi gitti ya her gelene çayın yanına bırakıyorum ki bitsin ne bereketliymisbu sirkeli su işe yarıyor mu sence ?
6 kaşık eriştede biraz tereddüt ettim. pilav ve makarna ile hmen hemen eş değer bi besin kendileri.
şu bisküvilerin resmini çekip atsana bi ara çok merak ettim birde kuş lokumu hala bitmedi mi kız , gerçekten aralar olmuyor senin
ay bunu bnde indirmeliyiimmm
akşamı az yedin umarım karnı yarık ve pilav çok zarar ??sabah: domates,salatalık,4 tane zeytin, 2 kk kadar peynır,3 parmak kadar sade börek yufkalı, çok ufaktı zaten sayılmaz
bir dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt
ara öğün : çayıma 1 tane şeker attım. 3 tane lifli bisküvi
öğle nestle nesfit
ara öğün 1 tane şekerli 3 tane lifli biküvi
akşam nasipse karnıyarık yicem yanına pilavsız cacıksız olmaz inş. dayanırım az yerimmmm
bu sirkeli su işe yarıyor mu sence ?
6 kaşık eriştede biraz tereddüt ettim. pilav ve makarna ile hmen hemen eş değer bi besin kendileri.
şu bisküvilerin resmini çekip atsana bi ara çok merak ettim birde kuş lokumu hala bitmedi mi kız , gerçekten aralar olmuyor senin
ay bunu bnde indirmeliyiimmm
Afiyet olsun insallah tutar bu kez canım dualara çok inanan biriyim bol bol dua oku şeyden önce anladın sen onu benimde 3 sene olmadı çatlama iğnesiile oldu ve dua ederdim bol bolBende bugün sabah doktora gittim kontrolüm vardı herşey çok iyi yarın aşılama yapılacak çatlatma iğne mi oldum sabah kalkınca hemen kuru incir yedim üç tane
kahvaltı yerine bir kase tavuk suyu çorbası içtim ekmeksiz
öğle yok
akşam salata bir kase çorba yarım dilim ekmek
şimdide fındık fıstık karışımı yiycem incirle beraber
Sobiyet fazla olmuş canım ama yemişsin artık gündüz pek bişey yememişsin afiyet olsunbugün toplam bir haşlanmış yumurta 4 tane çiğköfte ve 3 tane de şöbiyet...
Ay ne güldüm heee iyi taktik bende evenince 1 koli bulundurayım şu lokumdan kızÇeker gonderirim canım misafir gelince pasta börek yapamıyorum bebekten zaten gelen misafir de çat kapı geliyo hazırlık yazmayayım diye iyide oluyo pasta yapsam onu daha çok yicem kuş lokumu da bitmedi gitti ya her gelene çayın yanına bırakıyorum ki bitsin ne bereketliymis
yani misafir gelmese pk yemem aklıma gelmiyo bu aralar
KIZ ZATEN BAŞKA DA BİŞEY YEMEDİM Kİ ZATEN ONU DA BEN YAPTIM KÜÇÜK KÜÇÜK ŞERBETİDE AZ SAAT 3 de yedim :)Sobiyet fazla olmuş canım ama yemişsin artık gündüz pek bişey yememişsin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?