Zayıflama Kampı

Bende bugün sabah doktora gittim kontrolüm vardı herşey çok iyi yarın aşılama yapılacak çatlatma iğne mi oldum sabah kalkınca hemen kuru incir yedim üç tane
kahvaltı yerine bir kase tavuk suyu çorbası içtim ekmeksiz
öğle yok
akşam salata bir kase çorba yarım dilim ekmek
şimdide fındık fıstık karışımı yiycem incirle beraber

afiyet olsun bebiş için yarasın canm :) İnş hayırlısı ile dualarınız kabul olur.
bu kilo yüzünden mi olmuyordu esra ?

Çeker gonderirim canım misafir gelince pasta börek yapamıyorum bebekten zaten gelen misafir de çat kapı geliyo hazırlık yazmayayım diye iyide oluyo pasta yapsam onu daha çok yicem kuş lokumu da bitmedi gitti ya her gelene çayın yanına bırakıyorum ki bitsin ne bereketliymis
yani misafir gelmese pk yemem aklıma gelmiyo bu aralar

akşamı az yedin umarım karnı yarık ve pilav çok zarar ??

Indir canım guzel program

erva147 canım sirkeli suda ise yarar diye içiyorum ama bilmiyorum yarıyo mu diye eriştede az yağlı yapıyorum canım piri ten kötü değildir yaa

Afiyet olsun insallah tutar bu kez canım dualara çok inanan biriyim bol bol dua oku şeyden önce anladın sen onu benimde 3 sene olmadı çatlama iğnesiile oldu ve dua ederdim bol bol

[QUOTEçektim valBRA, post: 41338166, member: 676497"]akşamı az yedin umarım karnı yarık ve pilav çok zarar ??[/QUOTE]
Resim cektim valla siz karar verin

Ay ne güldüm heee iyi taktik bende evenince 1 koli bulundurayım şu lokumdan kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…