Hiç sorma canım ya yeniden başlayalım bem temizliğe başladım pek yazamıyorum ama az kaldı bi kaç gün onun dışında yemelerim aldı başını gittikızlar herkes nerde acayip koptuk burdan ya
Canim hamilelik doğum derken yaz temizliği yapmamistim hep üstten yapiyodum oruçluyken ve bebekle zor oluyor ama dayanamadm daha fazla hem yaz hem bayram temizliği olsun dedim az kaldı ama bi kaç güne biterEvet yaa kimse yazmiyo bu ise bi el atman lazımerva147 canim bu isi bitek sen toparlarsin bu arada semra ne temizligi yapiosun
Canım Allah yardımcın olsun yardıma gelelim el birlik biter hoppCanim hamilelik doğum derken yaz temizliği yapmamistim hep üstten yapiyodum oruçluyken ve bebekle zor oluyor ama dayanamadm daha fazla hem yaz hem bayram temizliği olsun dedim az kaldı ama bi kaç güne biter
vuuu hadi bakalım inşallah canımcım aynı düşüncelere sahibiizzz :)Kızlarrrr nasılsınız
Yepyeni kararlarla inşallah bundan sonra bebek düşüncesi yok sağlıksız beslenmek yok spor var enerji var yeni bir ben varrr
Tartıma yarın ilk pil almaya gitmem lazım bide sporuma ağırlık vermem lazım inşallah 91 üzerine çıkmamışımdır ilk hedefim 80 düşmek o yüzden bunalım devri bitti pozitif olma devri başladı artık aktif olmaya karar verdim evde çok pasifdim haydi Bismillah
Artık bu takıntımı bitirdim bitmeli yoksa ben sağlığımdan olucam :))) o yüzden negatiflik yokkk sakinnn ve pozitif biri varvuuu hadi bakalım inşallah canımcım aynı düşüncelere sahibiizzz :)
Rabbim de her daim senin yar ve yardımcın olsun gülen yüzün solmasın :)))severim seniii :) aynen böyle devam :) ayy bu ara birileri mutlu olduğunda bende çk mutlu oluyoruummm
ayy canım benim senin de güzel o güzel gönlünden ne geçiyorsa rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsinRabbim de her daim senin yar ve yardımcın olsun gülen yüzün solmasın :)))
Haydi inşallah canım görelim seniKızlarrrr nasılsınız
Yepyeni kararlarla inşallah bundan sonra bebek düşüncesi yok sağlıksız beslenmek yok spor var enerji var yeni bir ben varrr
Tartıma yarın ilk pil almaya gitmem lazım bide sporuma ağırlık vermem lazım inşallah 91 üzerine çıkmamışımdır ilk hedefim 80 düşmek o yüzden bunalım devri bitti pozitif olma devri başladı artık aktif olmaya karar verdim evde çok pasifdim haydi Bismillah
Ayy Sağol canim benim işimi bitireyimde çaya beklerim insallhCanım Allah yardımcın olsun yardıma gelelim el birlik biter hopp
Az yiyeceksin canjm imkaninda varsa biraz spor irade verirsin o zamanKizlar selam 70 kiloyum nasi kilo wercem ben ya fikri olan
Az yiyeceksin canjm imkaninda varsa biraz spor irade verirsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?