Zayıflama Kampı

Tartılmaya korkuyorum kızlar sahur yapmıştım biraz daha geçsin tartilirm

ayy canım benim senin de güzel o güzel gönlünden ne geçiyorsa rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin
Amin canım inşallah hepimize Rabbim gönlümüzdeki ni hayırlı etsin
Haydi inşallah canım görelim seni
Beni biraz gazlayın bari
Ayy Sağol canim benim işimi bitireyimde çaya beklerim insallh
Canım benim sende çok sağol sana kıyamayız sen gel bize misafir ol biraz hizmet edelim sana hemde o maksatla bebişide severiz

Kızlar ben çarşıya git gez dolaş tartıya pil almayı unut gel akıllı ben 4 gündür de evde küçük plastik tabağımı arıyorum nerde bulsam iyidir gözüm hatta burnumun önünde buzdolabında günde elli kere açarım halbuki

nasıl werdın kız anlat banada neler yabtın
Ben emziriyorum canım bebegim 2 buçuk aylık 62 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim sezeryan olunca hareket spor da yapamıyorum az yiyerek tabi arada kaçamaklarım oldu bide akşam yemeğimi erken yiyorum 6 gibi .emzirmek te kalori harcıyor. ramazanda kilo vermem aksadi biraz ama ramazandan sonra devam gene bide beyaz ekmek yemedim hiç kepekli ekmek günde 1 2 dilim

2 kız annesiyimn bebegim 4aylık olck 1hafta sonra.su an 79.5 kiloyum.65 ile hamile kaldım 90 i gördüm. Hedefim 60 ins

Ay annesin yani ne gusel.bende istiom Allahim nasib ederse

Annem noldu bize yaa 2 ayı doldurduk hep beraber 1 temmuzda bildirm yapmamız gerekiyordu bnde dahil kmseden tık yok. listemiz nerde bulamıyorum bile

kuzum bn seni sen beni döv baksana bnm sizlerden hiç farkım varmı kayboldum gttim. Hadi buraya girmesem bile diyet hak getire hale geldi yaa bi yenilik birşey lazım bize ya napsak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…