- 24 Aralık 2012
- 19
- 1
- 16
Bende 70 71 falanim ama 80 kilodan düştüm bu kiloya daha verecek 8 10 kilom varSen kac kilosun cnm
Amin canım inşallah hepimize Rabbim gönlümüzdeki ni hayırlı etsinayy canım benim senin de güzel o güzel gönlünden ne geçiyorsa rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin
Beni biraz gazlayın bariHaydi inşallah canım görelim seni
Canım benim sende çok sağol sana kıyamayız sen gel bize misafir ol biraz hizmet edelim sanaAyy Sağol canim benim işimi bitireyimde çaya beklerim insallh
Bende 70 71 falanim ama 80 kilodan düştüm bu kiloya daha verecek 8 10 kilom var
Ben emziriyorum canım bebegim 2 buçuk aylık 62 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim sezeryan olunca hareket spor da yapamıyorum az yiyerek tabi arada kaçamaklarım oldu bide akşam yemeğimi erken yiyorum 6 gibi .emzirmek te kalori harcıyor. ramazanda kilo vermem aksadi biraz ama ramazandan sonra devam gene bide beyaz ekmek yemedim hiç kepekli ekmek günde 1 2 dilimnasıl werdın kız anlat banada neler yabtın
2.5 aylık bebeginz var ve siz müthiş kilo vermissnz.çoğu ödem miydi pekiEki Görüntüle 1572900 geçen gün 69.6 çıktım bikaç gündür fazla kaçırdım
Ben emziriyorum canım bebegim 2 buçuk aylık 62 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim sezeryan olunca hareket spor da yapamıyorum az yiyerek tabi arada kaçamaklarım oldu bide akşam yemeğimi erken yiyorum 6 gibi .emzirmek te kalori harcıyor. ramazanda kilo vermem aksadi biraz ama ramazandan sonra devam gene bide beyaz ekmek yemedim hiç kepekli ekmek günde 1 2 dilim
Ervammm ben pil almayı unuttum yaa dövün beni ceza verin banaaa yarın kocişi ikna edersem gidip alırızAnnem noldu bize yaa 2 ayı doldurduk hep beraber 1 temmuzda bildirm yapmamız gerekiyordu bnde dahil kmseden tık yok. listemiz nerde bulamıyorum bile
Ben çok merak ediyorum kaç olduğumu bide regl oldum oruç yok gerçi oruç gibiyim sade su içiyorum gün içindeEki Görüntüle 1572900 geçen gün 69.6 çıktım bikaç gündür fazla kaçırdım
Ödeme vardı tabiki ama öyle çok sis değildim fazla olan gobegimdi2.5 aylık bebeginz var ve siz müthiş kilo vermissnz.çoğu ödem miydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?