Zayıflama Kampı

erva147 Evelynn siz niye kilo bildirim yapmadiniz bakım esranin tartsinin pili yokmuş tartilamamis kübra ve Semra bildirim yapmış özlem için ilan vericem kayıp aranıyor diye ne zamandır gtunmuyo ortalarda nolfu kızlar bize byle yaa verdiklerimizide geri alicaz (((

bugünkü menüm
aç karnına şekersiz türk kahvesi
KAHVALTI 1 hşlnmş yumurta.az yeşil soğan
domates kibrt kutusu peynir.1 kupa tarçınlı yeşil çy.5 zeytin.2 dilim tam buğdy ekmeği( ay çok mu yemişim ne)
ÖĞLE 1 tane kabak dolması( içi bulgurlu)
1 kase semizotlu caccık
ARA 1 kupa yeşil çy
ARA 2 kuru hurma. 1 çy brdğ tarçınlı süt
AKŞM 1 tabk yoğurtlu aşurelik buğdaylı çorba
1dlim tm buğday ekmeği.yarım kabak dolması
ARA 2 kiraz .1 küçük şeftali
3lt su 10 dk leslie( sabah spora yeni başlamışken bebeğim uyandı devamını getiremedim

Canim menün güzel ama emzirirken yeşil çay ne kadar iyi bilemedim biyerde okumuştum emzirirken içmeyin diye birde emzirdigin için mi oruç tutmuyorsun yoksa mazeretin mi var

Canim menün güzel ama emzirirken yeşil çay ne kadar iyi bilemedim biyerde okumuştum emzirirken içmeyin diye birde emzirdigin için mi oruç tutmuyorsun yoksa mazeretin mi var
Evet Arkadaşım emzirdigim için tutamıyorum.beni. bu kiloya rağmen sutum çok gelmiyo.yemeği biraktigimda iyice azalmasından korkuyorum

günaydınlar
kadercim tartılmadım ki ben cuma günü benm diyet miyet hak getire , sen iyi gidiyorsun kız oruçlukta yapabliyorsun demek ki
kübra canm senide tebrik ederim

Evet Arkadaşım emzirdigim için tutamıyorum.beni. bu kiloya rağmen sutum çok gelmiyo.yemeği biraktigimda iyice azalmasından korkuyorum
Anladım canım benim bebişte 2 buçuk aylık ramazandan once günde 2 defa mama veriyodum oruç tutmaya başladım suyum arttı sanki ilk günler mamayi günde 1 verdim şimdi hiç vermiyorum ama iftardada sahurda da iyi yiyorum ramazandan sonraya bıraktım kilo vermeyi

Bebeklerim beni bayramdan sonraya kadar affedin valla ramazan dagıttı beni basladıgım kilodayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…