neden istemıyor kı ? :/Yok canım benim eşim izin vermiyor sakıncası yok emin ol
Canım alt katta yaşlı insanlar var ondan istemiyorneden istemıyor kı ? :/
Canım alt katta yaşlı insanlar var ondan istemiyor
Ben çok fenayım canım ya bayram sabahi tartilip bildirim yapacamGünaydın kızlar son iki gün kaldı ramazanın bitmesine bakalım herkes ne alemde
Sizi yerim yaaa özledimki ben burayıııı
Bu kardeşiniz tam bir ayı oldu ilk basladıgım 72 kiloyuda gectimilaçlarımı alamıyorum cunku
Ramazandan sonra her seye yeni bastan baslıyorum hatta resimli menu paylasımı yapmayı dusunuyorum gözume fotoda cok gelirde size gostermekten utanırım tabagı kuculturum belki öyle.
Artı her gun yuruyus ya da bisiklette olacak.
Aslında kilo vermek o kadar zor değil ilk basladıgımız ay cok rahattım ve eksiliyordum tartıda.
Misafir gelmedikçe her sey süper.
Bu bayram olmadı belki ama kurban bayramında adamakıllı zayıflamıs olmak istiyorum artık.
Hadi insallahSizi yerim yaaa özledimki ben burayıııı
Bu kardeşiniz tam bir ayı oldu ilk basladıgım 72 kiloyuda gectimilaçlarımı alamıyorum cunku
Ramazandan sonra her seye yeni bastan baslıyorum hatta resimli menu paylasımı yapmayı dusunuyorum gözume fotoda cok gelirde size gostermekten utanırım tabagı kuculturum belki öyle.
Aslında kilo vermek o kadar zor değil ilk basladıgımız ay cok rahattım ve eksiliyordum tartıda.
Bu bayram olmadı belki ama kurban bayramında adamakıllı zayıflamıs olmak istiyorum artık.
Ne oldu canım kötü bişey yoktur insallahKızlar nerdesiniz size çok ihtiyacım var(((((
Ozlemcim ne ilaci kullsniyosun acaba ozel degilse tabiSizi yerim yaaa özledimki ben burayıııı
Ozlemcim ne ilaci kullsniyosun acaba ozel degilse tabi
Kızlar nerdesiniz size çok ihtiyacım var(((((
NApiyosunuz kızlar iyi bayramlar hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?