Zayıflama Kampı

maşallh cnm ya. yapıyla ilgili galiba büyük kızımda da aynı şeyi yaşadım.yediğim halde sütüm yeterli değil.annam de öyleymiş

günaydın kızlar :) bugün pazartesi yeni bir başlangıç diyerekten düzenimi yeniden kuruyorum. oruç değilim bugün. birde zamanım az kaldığı için diyet listesi denemeyi düşünüyorum özellikle 3-5 günlük şok olanları. Aralarda kilo verimini hızlandırmak için kullanıcam onları olur mu ?

Eki Görüntüle 1572900 geçen gün 69.6 çıktım bikaç gündür fazla kaçırdım
69 ???? canm tebrik ediyom valla seni 80 lerden düştün yaaa aferim kız sana hiç istikrarını bozmadın kaçamaklar dışında ve mükafatını da alıyorsun bu temmuz bitiminde 65 lerde görücez seni inş

erva147 sağol canim yapmaya çalışıyorum bgunde tartildim 73.3 çıktım ama reglm o yüzden galiba fazla ciktim
reglden o kuzu. bitince düşersin gene bu ramazanda iyi gidiyorsun sen

Bebeklerim beni bayramdan sonraya kadar affedin valla ramazan dagıttı beni basladıgım kilodayım.
kızım nerdesin yaw dağıldık bak diyet için olmasad uğra buraya. bak bu hatunlar çatır çatır veriyor kiloları

Tabiki olur canım normalde yapma derim ama senin zaman kısıtlı aralarda 2 3 günlük şok diyetler yapabilirsin

Ya canim az dikkat etsem verecem ben ama dikkat edemiyorum ki hergün abartı siz tatlı dondurma bayramıda atlatalım inşallah vermeye baslayacam

Eki Görüntüle 1574980
Buda benim son halim erva147 sanirim o yuzdn canim 65e dusene kadar devam diyete bu aralar biraz kacirdim ama duzeltecem ins.
kuzum valla iyi görünüyorsun belli verdiğin eski resimlerinle karşılaştır bak farkı görürsüm
inş 65 lere az kaldı senin dayan bak nasıl veriyorsun :)
Tabiki olur canım normalde yapma derim ama senin zaman kısıtlı aralarda 2 3 günlük şok diyetler yapabilirsin
saol cnm bende aralarda şok yapmak istiyorum zaten. sadece sürecim hzlansın diye. Ne pişmanım bir bilsen
Ya canim az dikkat etsem verecem ben ama dikkat edemiyorum ki hergün abartı siz tatlı dondurma bayramıda atlatalım inşallah vermeye baslayacam
canm buna rağmen veriyorsun sen sıkma canını bak gidiyor 80lerden düştün sen yahu var mı ötesi
Kızlarrr Günaydın
Ben hala pil alamadım iki gündür kocişim hastaydı onla ilgilenmekten dışarı çıkamadım hastalanınca çocuktan beter benimki
geçmş olsun canm alırsın cumaya kadar sorun etme

Kizlaarr bende gram oynama yok ve son bir aydir acayip bi toprak yeme istegi vardi sanirim kansizim icim cekiliyodu bugun dr a gittim tahlillerimi verdim bide tok olarak vericem ona göre tedavi hatta gerekirse diyetisyene gondericem dedi bakalım cok merak efiyorum sonuclari

erva147 sağol tatlim İns. Sende verirsin yaa nasıl yapacaksın şok diğerleri bende denesem mi acaba bi kaç gün cnku artık farklı şeyler yyapmam lazimki kilo verebilim yoksa duraksama sürecine grecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…