Zayıflama Kampı

Selam kızlar hepinizin bayramini kutlarim ramazanda pek kilo veremedim malesef bayramdada tatlıları götürdüm bugün tost ta yedim ama bugün akşamdan itibaren başlıyorum gene dikkat etmeye toplanalim biran önce destek olalım birbirimize yarından itibaren menümü de paylaşıyorum erva147 Evelynn fazlaliklara elveda parlakkartanesininaski U U-KUBRA

Günaydın güzel kızlarımmm
Ben döndüüümmmmmm
Bugun yeniden basladım diyet+spora ve tabi ilacıma da.
Ne yazık ki bu ramazan beni cooookkkk kötü etkiledi şuan ilk kilomdan da ilerideyim. Olsun napalım yapacak bir sey yok.
Erva benim kilomu duzenlersin canım 73.2 olarak...

Daha öncede yazmıstım bundan sonra menulerimi mumkun oldukca resimli paylasmayı dusunuyorum.
Ayrıca jillian yapıcam (yapabilirsem tabi).
Birde yuruyus ve bisiklet.
Hadi bakalım yeniden starttttttttttttt
Umarım sizde gelirsiniz en yakın zamanda.

Hosgeldin canım sonunda birileri geldi kilo almışsın ama vereceksin inşallah bende başladım ve bu sabah tartıldım 70.2 çıktım ay sonuna kadar 68 i görmek istiyorum ama yatili misafirim gelecek bakalım nasıl olacak

Sen mukemmel kilo verdin semra yaa valla helal olsun sana 10 kilo gitti bilee

Evelynn bide canım sana tavsiyem sağlıklı ve düzenli Beslen sen biraz sağlıksız kilo vermiştin ramazanda olmasaydı diyeti bırakınca çabuk alırdin bu kez daha dikkat

Evelynn bide canım sana tavsiyem sağlıklı ve düzenli Beslen sen biraz sağlıksız kilo vermiştin ramazanda olmasaydı diyeti bırakınca çabuk alırdin bu kez daha dikkat

Sağlıksız beslenmekten değil canım ya ilaçlarımı içemedim ben.
Bir de benim yediğim gibi sen yesen ne kadar sağlıklı beslensende sende alırdın.

Ben geldim kızlarrrr
kilomu bilmiyorum kesin verdiklerimide aldım geri tartıma pil alamadım hala daha doğrusu pili bulamadık eşimle ben yediklerimi hergün paylaşıcam ama beni 6 gün mazur görün şevval orucu tutuyorum 6 gün ara vermeden cumartesi biter ben pazartesi sıkı bir diyet ve sporla sizlerleyim ama oruç tutarkende dikkat edicem birbirimizi motive edelim artık

Hoşgeldin esracımmm ay ne kadar uzun zaman oldu sohbetimiz muhabbetimiz bitti yaa...
Allah kabul etsin şekercim tamam 1 hafta sonra seni de beklıyoruzz

Hoşgeldin esracımmm ay ne kadar uzun zaman oldu sohbetimiz muhabbetimiz bitti yaa...
Allah kabul etsin şekercim tamam 1 hafta sonra seni de beklıyoruzz
Aynen kuzum yaa doğru diyorsun inan ramazan girdi malum bide benim biraz moraller sıfırdı anca toparlandım başlayalım artık burayı hiç bırakmayalım sağol bebeğim Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah burdayım ama spor yapamam malum oruç biraz halsiz bırakıyor sen nasılsın naptın yurtdışı işini?

Olsun canım 1 hafta sporsuzluktan bir sey olmaz zaten butun gun ac kalacaksın.
Bizim iş hala beklemede teklifi yapan adamın turkiyeye gelmesini beklıyoruz gelince gorusup karar vericez. Bakalım hayırlısı

Kızlar bugün menümü erken yazacam dışarı cikacam 5 gibi akşam yemeğini erken yiyecem çünkü orda ikramliklardan tadabilirim
kahvaltı
1 buçuk haşlanmış yumurta
az peynir domates
yarım dilim kepek ekmek
1 dilim kadar çörek kalmıştı bitsin dedim
şekersiz çay
öğle
1 kase yoğurt
3 kuru kayisi
akşam
1 tabak etli güveç 4 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran
daha yemedim ama çıkmadan yer cikarm

Canım öğlen sebze yada et olmadığı için akşam pilavı görmeyim dedim ama olmadı güvecin yanına salata ve çorba olsaydı daha doyurucu olurdu sanki sabahın hafif gerçi emziriyorsun vede aktif hareket ediyorsun güzel olmuş

Anam menu yorumlamayı özlemişim ya paylasmayı da özledim akşam olsa da paylaşsam
Beğendim gununu tatlışım hem erken yedin hem de guzel yedin ama ikramlıklara dikkat et mutlaka

Bu arada sen içimizde encok kilo verensin 10kg muthiş değiştirmiştir birara before after yapsana bize

Bugun yediklerim

Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 çeri domates
Frappe

Öğle
1 avuc beyaz leblebi
2 maviyeşil pirinç patlağı (light)
2 yulaflı sekersiz light bisküvi

Akşam
Fırında levrek (Resimdekinden 2 tane yedim)
Fırında baharatlı patates
Salata

2 litre su içtim 1 litre daha içerim
Öğlen jillian yaptım
Akşama yuruyus ya da bisiklet

Kahvaltıyı cekmeyi unutmuşum

Afiyet olsun ozlemcim gayet güzel menun balık çok güzel grunuyo canim çekti yaa :))) semracim senin menude gayet iyi pilavida çok grmuyrm çünkü hiç ekmek yememissin :))

Herkes toplansin yaparım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…