Zayıflama Kampı

kızlar bende yarım saate yakın bisiklet sürdüm ve 100 kalori kadar yaktım ve meyveli yoğurt elli kalori aldım ve günü 450 kalori ile kapatmış bulunuyorum bi bardak cola içsem nasıl olur sizce

Maşallah kizlar çok iyi gidiyosunuz yetisemiyorum size :) bu arada Evelynn fiziğin çok iyiymis yaa beğendim ben önceden syledim diye foto atamiyrm çünkü hic zayıf oldgumu bilmiyrm inş. Artik zayıf olacam :)

kızlar bende yarım saate yakın bisiklet sürdüm ve 100 kalori kadar yaktım ve meyveli yoğurt elli kalori aldım ve günü 450 kalori ile kapatmış bulunuyorum bi bardak cola içsem nasıl olur sizce
sende taktın bu kalori hesabına çok canın çekiyorsa zero varsa iç zero değilse ASLAAA. ama canm şekmiyor diyorsan da koy bir çay bizde gelelim hep beraber içelim
tamam canım bundan sonra katılım yapacağım inş.
Tmm kuzum takip edicem bak ona göre

koş koşş yetişirsin cnm hem egzersz yaparsın

gerçekten de canım fiziğin güzelmiş bu şimdi ki halin mi yoksa eski halin mi :)

Kossamda geride kaliyorm canim yaaa ama takip etneye calisiyrm canlar :)

Karnım acıktı
Elma yerine kabak yiyorum elmadaki şeker gozumu korkuttu hemde elma 90 cal kabak cok daha az

afiyet olsun canım ama o zaman ki halin iyiymiş hatta o halinden de bi üç beş daha versen daha da fıstık olursunn

kız elma 60 kalori değil mi ?? bnm sitemde 60 yazıo hatta yeşil elma 55 yazıo. bnde yarım yedm 2 saat önce.
şimdi netten de baktım bu yazıyor.
1 adet elma kaç kalori: 1 tane orta boy yani 150 gram içerisinde 78 kcal bulunmaktadır. Neredeyse tüm çeşitlerinde aynı enerji miktarları bulunuyor. Başta da belirtildiği gibi önemli olan tüketim miktarıdır. 200 gr. tüketildiğinde ise 104 kcal alınmış olur.

Son düzenleme:

Canım diyetkolikten baktım ben orta boy 200gr elma 104 cal yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…