Zayıflama Kampı

Aynen
Kesinlikle katiliyrm canim sana bu arada bnm net paketm çok az kaldı söylemiştim tekrar hatrlatim eğer yazaamazsam bilinki paketin btti

Bende menumu yazayım madem
Ben dengesiz besleniyorum kızlar bu diyetim oturana kadar ne yazıkki böyle devam edecek
Eşim 11de geliyor gelince yemek yemiyor doğal olarak oyuzden benimde kendime yemek pişiresim gelmiyor
Haşimato hastasıyım ve henuz ilaç kullanmaya baslamadım salı gunu baslıyorum oyuzden yerimden kalkıp yemek yapabilmek bile zor geliyor halsizim. Sporu yaptıgıma sukur...
Her neyse

Kahvaltı
Geç kalktım yapmadım

Öğle
Döner
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı mayonez

Ara
Orta türk kahvesi

Akşam
1 porsiyon nesfit

Acıkınca
Elma veya yogurt yemeyi düşünüyorum

Toplamda aldıgım kalori 834

Spor

30dk tempolu yuruyus
Yatmadan biraz daha yururum

Su
Şuana kadar 1 bucuk litre
Yatana kadar 2bucuga tamamlarım

Durum bu malesef.

Canim kendi sylemissin evet biraz dengesiz besleniyorsn ama en azından kahvaltini yapsan çok daha iyi olur çünkü günün rn önemli öğünü o ama olsun zamanla duzeltevez hepimiz bide beni düşün kaç dilim ekmek yemisim bide tereyağlı :)))

oyy azcık yemene rağmen 834 oldumu kız hep o mayonez bak onu bırak ketçap bari kullan kuzum.
geçmş olsun bu arada ve inş kısa zamanda düzene girersin cnm

Erken kalkabilsem kahvaltımı yapcamda yataktan kalkamıyorum ilaç kullanmaya baslayınca düzelirim diye umuyorum o zaman her seyi oturturum sanırım
Olsun ya ödül yapmış oldun işte suclama kendini o zaman daha kötü oluyo ohhh ne de guzel yedimmm şimdi bu beni 1 ay goturur de psikolojini o yönde kullan

fazlaliklara elveda biliyorum paketinin durmunu aklımda kuzum
U U-KUBRA bnce fiziğin yandan süper duruyor, önden azcık göbiş var gbi. ama boyun uzun senin o avantajın var, azcık kilo ver fıstık olursun sonra da korudun mu o kiloyu değme keyfine

oyy azcık yemene rağmen 834 oldumu kız hep o mayonez bak onu bırak ketçap bari kullan kuzum.
geçmş olsun bu arada ve inş kısa zamanda düzene girersin cnm

Evet yaa 2 tatlı kaşığı mayonez 300 müş
Bilsem yermiydim nalet gitsin

Günlük normalde almam gereken kalori 1700
Ben bugun 830 aldım
Yürüyünce 130da yaktım
Yani toplamda 700

1000 kalori kardayım

Bu arada benim kilo alınca göğüslerim aşşırı buyudu yaaa agzıma girecekler nerdeyse
Zayıflayınca kuculurler inşallah

Onu sevmiyom ya zaten nerde kilo aldıran sey var onu severim
Ay ayn bensin ya bnde mayoneze bayılırım birde sarımsaklı oldumu off ki ne off ketcap aramam pek.
mayonez yerine ketcap kullanıyım diyorum birşey yerken sonra aman ketcap gereksiz diyorum böylece 1 taşla 2 kuş vurup sade yiyorum
Bnmkilerde büyük tek umudum kilo vermede onlarında erimesi

Ay resmi nasıl kırpcağmı bilemedim bende böyle ekledim
Bu foto gecen yaz 58 kilo ben
Bacaklarım aşırı kalın yaa dogustan o ellam

Eklentiler

• 10459880_698295173552006_3238550932206920207_n.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 58

Off sarımsaklısı manyak yaa burgerkingte fln sırf ondan alıyorum
Ay inşallah kuculsunler ameliyat olacak param yok

Çoook teşekkür ederim benim canım diyet günlüğü arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız sizinle birlikte çok güzel günler gecirecegimiz için çok şanslıyız :) :*

Çoook teşekkür ederim benim canım diyet günlüğü arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız sizinle birlikte çok güzel günler gecirecegimiz için çok şanslıyız :) :*

Ve hepimiz fit olacazzz

İşte biz Tabi ben bunların yarısı kadarım ama olsun

Kızlar sohbetiniz çok güzel valla çocuklardan fırsat buldukça yazıyorum ama çoğu şeyi kaçırıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…