- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
Kesinlikle katiliyrm canim sana bu arada bnm net paketm çok az kaldı söylemiştim tekrar hatrlatim eğer yazaamazsam bilinki paketin btti1.KURAL...KIZLAR HERKES BURADAYSA DUYURUM VAR...
Kaçamak yapan olursa kendi aramızda ceza veriyoruz bundan sonra. Her ne olursa olsun. Örnek ; 1 adet kek mi yedi , 15 tane mekik çekicek. Yada diyeti komple o gün bozdu mu hem spor cezası hemde diğer günlüklere girip " Ben diyetimi bozdum , çok pişmanım eşşeklik ettim " gibisinden şeyler yazacak. Buna biz karar vericez. Aynı uygulama benim içinde geçerli. Ha derseniz ki bozarız ama söylemeyiz burda, yada yaptım spor diyip yapmayız aslında, sizin bileceğiniz iş. Benim tek amacım hem kendimi hem sizleri zayıflatmak.....
2.KURAL
Herhangi bir mazaret sunmadan 5 gün üst üste menü bildirimi yapmayan yada hiç mesaj yazmayan aramızdan ayrılır.
Ama bildirim yapıp ben 2 hafta yokum paketm bitti eve gittim vs. diye önceden söyleyenler için geçerli değil bu.
Biliyorum siz zaten burayı bırakmazsınız ama bu kural ile azcık gözünüz korksun bakim....
3.KURAL
Günlüğe girdiğinizde sadece menü kilo bildirimi yapıp çıkmayın. Zamanınız varsa önce geçmiş konuşmaları bir okuyun.
Kim ne yapmış ne yemiş bakın ve mutlaka gelen menüleri YORUMLAYIN. Kimse kimsenin menüsünü yorumlamazsa
ne motivasyon kalır , ne de günlüğün amacı. Herkes yazıp çıkar kimse kimseye bakmaz o zaman. Gene kendi başımıza kalırız bu diyet yolculuğunda.. UNUTMAYIN..
Evelynn
fazlaliklara elveda
@sonbahr35
@yasamak06
semraanne
U U-KUBRA
@jazira
1.KURAL...KIZLAR HERKES BURADAYSA DUYURUM VAR...
Kaçamak yapan olursa kendi aramızda ceza veriyoruz bundan sonra. Her ne olursa olsun. Örnek ; 1 adet kek mi yedi , 15 tane mekik çekicek. Yada diyeti komple o gün bozdu mu hem spor cezası hemde diğer günlüklere girip " Ben diyetimi bozdum , çok pişmanım eşşeklik ettim " gibisinden şeyler yazacak. Buna biz karar vericez. Aynı uygulama benim içinde geçerli. Ha derseniz ki bozarız ama söylemeyiz burda, yada yaptım spor diyip yapmayız aslında, sizin bileceğiniz iş. Benim tek amacım hem kendimi hem sizleri zayıflatmak.....
2.KURAL
Herhangi bir mazaret sunmadan 5 gün üst üste menü bildirimi yapmayan yada hiç mesaj yazmayan aramızdan ayrılır.
Ama bildirim yapıp ben 2 hafta yokum paketm bitti eve gittim vs. diye önceden söyleyenler için geçerli değil bu.
Biliyorum siz zaten burayı bırakmazsınız ama bu kural ile azcık gözünüz korksun bakim....
3.KURAL
Günlüğe girdiğinizde sadece menü kilo bildirimi yapıp çıkmayın. Zamanınız varsa önce geçmiş konuşmaları bir okuyun.
Kim ne yapmış ne yemiş bakın ve mutlaka gelen menüleri YORUMLAYIN. Kimse kimsenin menüsünü yorumlamazsa
ne motivasyon kalır , ne de günlüğün amacı. Herkes yazıp çıkar kimse kimseye bakmaz o zaman. Gene kendi başımıza kalırız bu diyet yolculuğunda.. UNUTMAYIN..
Evelynn
fazlaliklara elveda
@sonbahr35
@yasamak06
semraanne
U U-KUBRA
@jazira
Yok tatlim ama hayalimdeki gbi gyinmisler ondan koydum :))2KediAnhayalindeki 40791588 .!.:Ay fotoda çift gorunce ben sen sandım
çok teşekkür ederim tatlımGayet iyisin yaa önden bitek cok az basenlerin var gibi duruyor yandan zaten fıstıksın
Şişe kardeşliğiiiiii
Canim kendi sylemissin evet biraz dengesiz besleniyorsn ama en azından kahvaltini yapsan çok daha iyi olur çünkü günün rn önemli öğünü o ama olsun zamanla duzeltevez hepimiz bide beni düşün kaç dilim ekmek yemisim bide tereyağlı :)))Bende menumu yazayım madem
Ben dengesiz besleniyorum kızlar bu diyetim oturana kadar ne yazıkki böyle devam edecek
Eşim 11de geliyor gelince yemek yemiyor doğal olarak oyuzden benimde kendime yemek pişiresim gelmiyor
Haşimato hastasıyım ve henuz ilaç kullanmaya baslamadım salı gunu baslıyorum oyuzden yerimden kalkıp yemek yapabilmek bile zor geliyor halsizim. Sporu yaptıgıma sukur...
Her neyse
Kahvaltı
Geç kalktım yapmadım
Öğle
Döner
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı mayonez
Ara
Orta türk kahvesi
Akşam
1 porsiyon nesfit
Acıkınca
Elma veya yogurt yemeyi düşünüyorum
Toplamda aldıgım kalori 834
Spor
30dk tempolu yuruyus
Yatmadan biraz daha yururum
Su
Şuana kadar 1 bucuk litre
Yatana kadar 2bucuga tamamlarım
Durum bu malesef.
oyy azcık yemene rağmen 834 oldumu kızBende menumu yazayım madem
Ben dengesiz besleniyorum kızlar bu diyetim oturana kadar ne yazıkki böyle devam edecek
Eşim 11de geliyor gelince yemek yemiyor doğal olarak oyuzden benimde kendime yemek pişiresim gelmiyor
Haşimato hastasıyım ve henuz ilaç kullanmaya baslamadım salı gunu baslıyorum oyuzden yerimden kalkıp yemek yapabilmek bile zor geliyor halsizim. Sporu yaptıgıma sukur...
Her neyse
Kahvaltı
Geç kalktım yapmadım
Öğle
Döner
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı mayonez
Ara
Orta türk kahvesi
Akşam
1 porsiyon nesfit
Acıkınca
Elma veya yogurt yemeyi düşünüyorum
Toplamda aldıgım kalori 834
Spor
30dk tempolu yuruyus
Yatmadan biraz daha yururum
Su
Şuana kadar 1 bucuk litre
Yatana kadar 2bucuga tamamlarım
Durum bu malesef.
Canim kendi sylemissin evet biraz dengesiz besleniyorsn ama en azından kahvaltini yapsan çok daha iyi olur çünkü günün rn önemli öğünü o ama olsun zamanla duzeltevez hepimiz bide beni düşün kaç dilim ekmek yemisim bide tereyağlı :)))
oyy azcık yemene rağmen 834 oldumu kızhep o mayonez bak onu bırak ketçap bari kullan kuzum.
geçmş olsun bu arada ve inş kısa zamanda düzene girersin cnm
Soraydın kız banaEvet yaa 2 tatlı kaşığı mayonez 300 müş
Bilsem yermiydim nalet gitsin
Soraydın kız banaketçap 1 kaşık 30 küsür mü ne onu kullan cano
Ay ayn bensin yaOnu sevmiyom ya zaten nerde kilo aldıran sey var onu severim
Ay ayn bensin yabnde mayoneze bayılırım birde sarımsaklı oldumu off ki ne off ketcap aramam pek.
mayonez yerine ketcap kullanıyım diyorum birşey yerken sonra aman ketcap gereksiz diyorum böylece 1 taşla 2 kuş vurup sade yiyorum
Bnmkilerde büyük tek umudum kilo vermede onlarında erimesi
Çoook teşekkür ederim benim canım diyet günlüğü arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız sizinle birlikte çok güzel günler gecirecegimiz için çok şanslıyız :) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?