Kızlar sohbetiniz çok güzel valla çocuklardan fırsat buldukça yazıyorum ama çoğu şeyi kaçırıyorum ya
cnm boyun kısaydı sanırım azcık, olcak o kadar bu kadar kasma bn beğendim fiziğini şuan sadece az gobiş biraz simit baya da toto vermen gerek o kadarAy resmi nasıl kırpcağmı bilemedim bende böyle ekledim
Bu foto gecen yaz 58 kilo ben
Bacaklarım aşırı kalın yaa dogustan o ellam
Bnm de bnm deeeeeOff sarımsaklısı manyak yaa burgerkingte fln sırf ondan alıyorum
Ay inşallah kuculsunler ameliyat olacak param yok
Cnm sende iyiki varsınÇoook teşekkür ederim benim canım diyet günlüğü arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız sizinle birlikte çok güzel günler gecirecegimiz için çok şanslıyız :) :*
Olsun canım sende yakaldikca karış bebişi de öp yerimeKızlar sohbetiniz çok güzel valla çocuklardan fırsat buldukça yazıyorum ama çoğu şeyi kaçırıyorum ya
Öperim tabi canım Sağol buyugune banyo yaptırdık uyudu şükür bebişte ben yatağa girince uyanirÖp bizim yerimize minnoşları
Birde kızlar ben hamilelikten önce karbonhidrat diyeti yapmıştım çok işe yaramistik beraberinde leslie 3 mil yapiyodum.aacaba şimdi leslie yapsam nasıl olur dikisleri zorlamis olurmuyum ya lesliede pek eğilip kalkılmiyo.
bn 1 miline bugün başladım canm. sende başlıcaksan 1den başla ama dikiş konusunu inan blmiyorum yanlş birşey de sölemem istememBirde kızlar ben hamilelikten önce karbonhidrat diyeti yapmıştım çok işe yaramistik beraberinde leslie 3 mil yapiyodum.aacaba şimdi leslie yapsam nasıl olur dikisleri zorlamis olurmuyum ya lesliede pek eğilip kalkılmiyo.
cnm boyun kısaydı sanırım azcık, olcak o kadar bu kadar kasma bn beğendim fiziğini şuan sadece az gobiş biraz simit baya da toto vermen gerek o kadar
13 gün önce yaptım daha çok yeni canımKarbonhidrat diyeti çok iyi ya bende denemiştim acıktırmıyo hiç
Sen ne zaman dogum yaptınki cokmu yeni
Lesliede eğilip kalkılmıyo ama tekme hareketleri bide bacagını yukarı cekme falan varya onlar belki zorlar
Öperim tabi canım Sağol buyugune banyo yaptırdık uyudu şükür bebişte ben yatağa girince uyanir
cnm boyun kısaydı sanırım azcık, olcak o kadar bu kadar kasma bn beğendim fiziğini şuan sadece az gobiş biraz simit baya da toto vermen gerek o kadar
Bnm de bnm deeeee
Cnm sende iyiki varsınsana bişey yazmştım gördün mü bilmiyorum imkanın varsa eski konşmaları okuyalım ve menüleri yorumlayalım..
Aslında benim için en iyisi yürüyüş şimdi ama cikamiyorumbn 1 miline bugün başladım canm. sende başlıcaksan 1den başla ama dikiş konusunu inan blmiyorum yanlş birşey de sölemem istemem
13 gün önce yaptım daha çok yeni canım
Hiç sorma yaAyy uykusuzlukkk
Sağol canim cok tesekkur ederim.hhiç bir kıyafetim olmuyor bana çok yememem lazimAaaa
Sen az bile yiyorsun ozamann ye ye maşşallahhh ah kıyamam nasılda minnoştur o şimdi yumuk yumuk allah bagıslasınnn
tokluk hissi verir canm sıcak su yada başka bir ürün tek başına asla kilo verdirmez. sadece aracı olur. soğuk su mesela metabolizmayı canlandrır hızlandrır böylece daha vucudun daha hızlı yağ yakar.Kızlar sıcak su kilo vermekte ise yarar mı fikriniz ne bu konuda
anladım sanırım benim de yediklerimize yorum yapmamı söylüyorsun dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?