Zayıflama Kampı

Birde kızlar ben hamilelikten önce karbonhidrat diyeti yapmıştım çok işe yaramistik beraberinde leslie 3 mil yapiyodum.aacaba şimdi leslie yapsam nasıl olur dikisleri zorlamis olurmuyum ya lesliede pek eğilip kalkılmiyo.

Ay resmi nasıl kırpcağmı bilemedim bende böyle ekledim
Bu foto gecen yaz 58 kilo ben
Bacaklarım aşırı kalın yaa dogustan o ellam
cnm boyun kısaydı sanırım azcık, olcak o kadar bu kadar kasma bn beğendim fiziğini şuan sadece az gobiş biraz simit baya da toto vermen gerek o kadar

Off sarımsaklısı manyak yaa burgerkingte fln sırf ondan alıyorum
Ay inşallah kuculsunler ameliyat olacak param yok
Bnm de bnm deeeee

Çoook teşekkür ederim benim canım diyet günlüğü arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız sizinle birlikte çok güzel günler gecirecegimiz için çok şanslıyız :) :*
Cnm sende iyiki varsın sana bişey yazmştım gördün mü bilmiyorum imkanın varsa eski konşmaları okuyalım ve menüleri yorumlayalım..

Karbonhidrat diyeti çok iyi ya bende denemiştim acıktırmıyo hiç

Sen ne zaman dogum yaptınki cokmu yeni
Lesliede eğilip kalkılmıyo ama tekme hareketleri bide bacagını yukarı cekme falan varya onlar belki zorlar

bn 1 miline bugün başladım canm. sende başlıcaksan 1den başla ama dikiş konusunu inan blmiyorum yanlş birşey de sölemem istemem

Karbonhidrat diyeti çok iyi ya bende denemiştim acıktırmıyo hiç

Sen ne zaman dogum yaptınki cokmu yeni
Lesliede eğilip kalkılmıyo ama tekme hareketleri bide bacagını yukarı cekme falan varya onlar belki zorlar
13 gün önce yaptım daha çok yeni canım

kaçıncı sayfa da canım

U U-KUBRA cnm hepimiz menülerimizi yazdık kaçıncı sayfa bilmiyorum ki 3-4 sayfa öncesidir sanırım.

demek istediğim buydu hanımlar girdiğimizde zamanımz varsa geçmş konuşmalara bakalım ve birbirimizden yorumlarımızı eksik etmeyelim. hepimiz için geçerli

Kızlar sıcak su kilo vermekte ise yarar mı fikriniz ne bu konuda
tokluk hissi verir canm sıcak su yada başka bir ürün tek başına asla kilo verdirmez. sadece aracı olur. soğuk su mesela metabolizmayı canlandrır hızlandrır böylece daha vucudun daha hızlı yağ yakar.
sıcak suda tok tutar ve yağları gevşetir yakılmasına hazırlar

kızlar saat 9 olmadan yarım elma yedim kalori sayım 693 oldu düz hesap 700 diyelim. böyle kapatıyorum bugünü

anladım sanırım benim de yediklerimize yorum yapmamı söylüyorsun dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…