Zayıflama Kampı

7 bucuk yılmııııı maşallah canımm yaa
Olsun sen suyunu içte sıcak soğuk farketmez ama gunde 4 litre suyu bilemedim emzirdiğin için normaldir belkide
onceden de çok içerdim ama bu kadar değil şimdi daha çok içiyorum bardağım var uzun 5 bardağı 1 buçuk litre ediyor 10 bardaktan fazla içiyorum

onceden de çok içerdim ama bu kadar değil şimdi daha çok içiyorum bardağım var uzun 5 bardağı 1 buçuk litre ediyor 10 bardaktan fazla içiyorum

Belki emzirdiğin için vücudun suya daha cok ihtiyaç duyuyordur ama şimdi böyleysen yaz gelince 5e fln cıkarırsın canım suyunda fazlası zehirdir biliyorsun böbreklerin cok yorulur

Belki emzirdiğin için vücudun suya daha cok ihtiyaç duyuyordur ama şimdi böyleysen yaz gelince 5e fln cıkarırsın canım suyunda fazlası zehirdir biliyorsun böbreklerin cok yorulur
aslında soğuk su içsem bu kadar içmem suya doymuyorum sanki varmı böle bişey

Ay bn takip edemiyorum kim kmdi kmle evliydi adınızı medeni halinizi yanlş sölersem kusura bakmayın

KiZlar valla size yetişmek ne mümkün :)))) bende soylim bekarim çalışıyorum ayni zamanda okulumu 4e tamamlamaya çalışıyorum :)

ervacım bu coca cola zero gerçekten 1 kalori mi doğruluk payı sence ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…