onceden de çok içerdim ama bu kadar değil şimdi daha çok içiyorum bardağım var uzun 5 bardağı 1 buçuk litre ediyor 10 bardaktan fazla içiyorum7 bucuk yılmııııı maşallah canımm yaa
Olsun sen suyunu içte sıcak soğuk farketmez ama gunde 4 litre suyu bilemedim emzirdiğin için normaldir belkide
onceden de çok içerdim ama bu kadar değil şimdi daha çok içiyorum bardağım var uzun 5 bardağı 1 buçuk litre ediyor 10 bardaktan fazla içiyorum
aslında soğuk su içsem bu kadar içmem suya doymuyorum sanki varmı böle bişeyBelki emzirdiğin için vücudun suya daha cok ihtiyaç duyuyordur ama şimdi böyleysen yaz gelince 5e fln cıkarırsın canım suyunda fazlası zehirdir biliyorsun böbreklerin cok yorulur
ever canımDüzelttimsemraanne aslında aynıyız seninde 1 ay sonra bnde 24 e giriyorum 91 li misin ?
Eki Görüntüle 1516468
aaa en küçükte benmişimDüzelttimsemraanne aslında aynıyız seninde 1 ay sonra bnde 24 e giriyorum 91 li misin ?
Eki Görüntüle 1516468
aslında soğuk su içsem bu kadar içmem suya doymuyorum sanki varmı böle bişey
8 ay oldu canım
bakın bakın oyunuzu bana verin ne kadar çok çalışıyom görün
daha çok yeniymiş canım.mutluluklar dılerim8 ay oldu canım
teşekkür ederim canım :)daha çok yeniymiş canım.mutluluklar dılerim
oyumuz sanaaabakın bakın oyunuzu bana verin ne kadar çok çalışıyom görün
Bnde yetişemedm cnm şenlendi valla günlüğümüzKiZlar valla size yetişmek ne mümkün :)))) bende soylim bekarim çalışıyorum ayni zamanda okulumu 4e tamamlamaya çalışıyorum :)
Aynen tatlim yaa bizim kizlar calisiyo hepsi masallah :)) yetisemiyorz yaaBnde yetişemedm cnm şenlendi valla günlüğümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?