Zayıflama Kampı

kızlar merhaba bugun çok yogun bi gün oldugu için gelemedim unutmadım sizi akşam yediklerimi paylaşırım:)

Saçımı boyadımda geldim suan kafamda poşetle oturuyorum
Birazdan duşa gircem

Allahım bu lavaşın kalorisi ne böyle ben mi yanlş yerden bakıyorum resmen diyetimi sıfırlanmış gibi hissediyorum kızlar
moralmen çöktm

cnm pakette 12 tane vrdı. paket 840 gram ama 1 lavaşın kalorsi yazmıyorsu. sadece 100 gr için 300 kalori yazıyordu. ben bunu çok sonra farkettim tabi, hatta paketi çöpe atmıştım kalorisini hesaplamak için çöpten bile çıkardım!
1 adet lavaş 210 ye takabül ediyor ! yok artık ya tüm moralim bozuldu böle oldgnu blsem tost yapardım ekmekten daha iyi !

Benim mayoneze dönmüş olay

Valla ben akşama manyak kalori alcam
Tabi diyet bozmak anlamında değil

1 tane yediysen o kadar dert etme ya
cnm 2 tane yedim gözleme gbi bşi yapayım dedim nse ilk başta kaloriyi görünce delirdim resmen aha gtti diyet dedim ama olsun sporu var bunun akşamda bşey yemem olur bter, dengelerim gene. gaz veriyorum şuan kendime..

Kızlar nasıl gidiyo neler yaptınız.
ervacim goturmussun lavaslari afiyet olsun dert etme o kadar aksama dengelersin yarında daha dikkatli olursun olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…