leynnn misketim yok benm!!! ahahah başka ne olalblr ki
hadi kolay gelsin cnm görüşürz ben bi tüttüreyim kalkıcam
hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarımkızhaayırdırlarrrr ben yandım ben bittim bn mahvaoldummm
ay korktmak için demedim cnm diyetle alakalı en tehlikeli şeyi yemişim haberm yokhayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım
843 cal olan mı canımay korktmak için demedim cnm diyetle alakalı en tehlikeli şeyi yemişim haberm yok
deme nolur öle deme hani bimde a101 de satılıyor ca vakumlu poşette sert lavaşlar , yufka gbi olanlar değil.843 cal olan mı canım
sadece 210 kalorilik mi yedin canımdeme nolur öle deme hani bimde a101 de satılıyor ca vakumlu poşette sert lavaşlar , yufka gbi olanlar değil.
onların tanesi gerçekten 210 kalori mi tanesi ???????
cnm pakette 12 tane vrdı. paket 840 gram ama 1 lavaşın kalorsi yazmıyorsu. sadece 100 gr için 300 kalori yazıyordu. ben bunu çok sonra farkettim tabi, hatta paketi çöpe atmıştım kalorisini hesaplamak için çöpten bile çıkardım!
1 adet lavaş 210 ye takabül ediyor ! yok artık ya tüm moralim bozuldu böle oldgnu blsem tost yapardım ekmekten daha iyi !
üff çok moralman çöktüm yaa. akşam ağzıma elma dışında hiç bişey sürmem lazım kızlar.Benim mayoneze dönmüş olay
üff çok moralman çöktüm yaa. akşam ağzıma elma dışında hiç bişey sürmem lazım kızlar.
cnm 2 tane yedim gözleme gbi bşi yapayım dedim nse ilk başta kaloriyi görünce delirdim resmen aha gtti diyet dedim ama olsun sporu var bunun akşamda bşey yemem olur bter, dengelerim gene. gaz veriyorum şuan kendime..1 tane yediysen o kadar dert etme ya
sıkma canını ya yediysen eritirsin evin içinde hopla zıpla erit yine bisiklet sür 1 saat kadar iyi olurüff çok moralman çöktüm yaa. akşam ağzıma elma dışında hiç bişey sürmem lazım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?