evet cnm bir bardak 1 kalori sadece zero olan.ervacım bu coca cola zero gerçekten 1 kalori mi doğruluk payı sence ne?
uuuuuuww babyy bi gaza geldim sanki
uuuuuuww babyy bi gaza geldim sanki
crystal renn .. büyük beden mankenden, zayıflar kervanına katılmış.. değişime bakın kızlar
Eki Görüntüle 1516510
evet cnm baksana ne hale gelmş. katılıyorum kimse ay sana kilo yakışıyor demesin hiçte yakışmıyor.Aaa zayıflamısmı bu kadın cok iyi olmuş yaaa
Kilo kimseye yakısmıyor yaglı yaglı cok iğrenc bence
Cıplak kalmamaya calısıyorum evde kendimi gorunce sevmıyorum cunku
Gerçi şimdi sık sık bakıp gaza gelmek lazım ama tahammulum yok
evet cnm baksana ne hale gelmş. katılıyorum kimse ay sana kilo yakışıyor demesin hiçte yakışmıyor.
ben hep şunu merak ederim ya tamam kiloda zayıflıyorum ama bedenm değişcek mi ?? sanki sadece tartıda değişklik
görcekmişim gbi hissediyorum ben.
ayy 2 ay deme çok uzun zaman gbi geliyor bana. her verdiğimz kiloda incelsez öle düşün.Dimi yaa kilo sana yakısıyor olayı sadece teselliden ibaret.
Bu before after fotoları biz hiç yapamıcakmışız gibi demi. Banada sanki bu bacaklarım hiç incelmicekmiş gibi geliyor. Yada popom.
Aslında kas ve sudan değilde yagdan verdiğimizde mecburen incelcez ama insan inanamıyor
5 kilo veriyorsun 1 ay ugrasıyorsun ama pek bişey değişmiyor
8-10 kilodan sonrası fark ettiriyor oyuzden bizim değişim görebilmek için en az 2 ay dişimizi sıkmamız gerekiyor
bn almadım kuzum alamam da mezuram yokKızlar bu arada siz ölçülerinizi aldınızmı?
Ben almadım ama bugun almayı düşünüyorum sonucu cok korkutucu olacak ama napalım yuzleşmek zorundayım.
Göğüs bel basen kalça alt bacak üst bacak kol diz kapağı her yerden alcam ölçümü
ayy 2 ay deme çok uzun zaman gbi geliyor bana. her verdiğimz kiloda incelsez öle düşün.
artık bu seferde zayıflayamazsam ne diyim yani kendime ...
bn almadım kuzum alamam da mezuram yokhafta sonu çıktıgımda alırım öle ölçerim
kalk tembel seni topla evi bnde toplıyım biraz lesli bacımı yapayım 3 de burda buluşalım
1 kilo haftada bana da çok az en az 1.5 hatta mümkünse 2 kilo !!!!Aynen 2 ay coooookkkkk uzun haftada 1 kg coookkk azzzz
Şeymi yapsak 2 kavonoz birine vermek istediğimiz kilo kadar misket diğerine her verdiğimiz kilo için misket
Ben bu cumaya 69u gorsem ne gaza gelirim varyaa uf hadi inşallah
Bende 2de kalkim diye hesapladım 7dk sonra kalıyorum
Önce işlerimi halletcem sonra yurucem 4te gelirim
1 kilo haftada bana da çok az en az 1.5 hatta mümkünse 2 kilo !!!!
ay misket fikrini çok beğendimmmm , şöle mi yapıcaz, 2 kavanoz birine vermek istedğimz kadar misket diğeri boş olcak. verdiğim her kilo için dolu kavanozdan 1 misket alıp boşa atıcaz. üzerlerine de yazarız kavanozların. dolu olan verilmesi gereken kilo / boş olan verilen kilo..
gaza gelrz her misket ettığımzdaaa
leynnn misketim yok benm!!! ahahah başka ne olalblr kiAynen canım onu demek istedimde sen daha guzel anlatmışsın
Hatta gerekirse her 100gram için bir misket bile atarım yani h-yeterki gaza getirsin tabi okadar misket nerden bulcaksam 250 taneYapalım kuzum motivasyon için her seyi yapalım
Hadi saat 2 oldu ben gittim
Bugun saç baş boyıcam daha
yok o olmz, kısa yol istiyorsan uzat bana totişini ver bana yan tarftan ekmek bıçağını 5 dk da 10 kilo verdireyim sanakızlar kızlarrr gelem miii
offf yaaa bu kilo vermek çok zor yaaa
kısa yoldan akupunktur yaptırıpta kurtulmak istiyorumm
iradee iraadeeee iraaadeeeeleynnn misketim yok benm!!! ahahah başka ne olalblr ki
hadi kolay gelsin cnm görüşürz ben bi tüttüreyim kalkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?