Zayıflama Kampı

Günaydın sonbahr35, post: 40815379, member: 676928"]Günaydın kızlarr bugün ogleye kadar pek aranızda olamam bilgilerinize[/QUOTE]
Gunaydin canim :)

Nasıl gdiyor kızlar diyet ? vücut da bi değişiklik hisseden var mı ?

erva147, post: 40816324, member: 220213"]Nasıl gdiyor kızlar diyet ? vücut da bi değişiklik hisseden var mı ?[/QUOTE]
Fotograf attım canim bnde bi değişiklik yok gbi

gördüm cnm ama sen zaten zayıfsın yaa, popo bile yok. merak etme daha yeni başladık illa ki gidicek yerinde duracak halleri yok ya

gördüm cnm ama sen zaten zayıfsın yaa, popo bile yok. merak etme daha yeni başladık illa ki gidicek yerinde duracak halleri yok ya
Evet canim popo yok allahtan bacaklarimda cok kalin degil allahtan bnim ust var gobek yanlar bide masallah gogus onlar erise keske yaa

kızlar bu arada kilomu gösteriyor muyum yada siz kaç derdiniz resmlere ? birde her hafta yada 2 hafta da bir aynı kıyafet aynı yerde resimler çekilelim farklarımızı görmek için

kızlar ben bi kaç gün olmayabilirim hastane işlerim çıktı onlarla uğraşmam lazım diyeti bozmadan devam edeceğim inş. kendinize iyi bakın :)

Ben geldim :) ben kilo verdigimde ilk baş yuzden ve gobekten gidiyorum azda bacaklarımdan gitse güzel olucak

Selam kızlar anca işlerim bitti.kkilodan olsa gerek temizlik yapınca cabuk yoruluyorum

hoşgeldin cnm evet kilodan dolayı yorgunluk çabuk hissedilir. birde şimdi diyetteyiz ya halsizlik de var az yediğimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…