Zayıflama Kampı

Kızlar misafrim geldi anca yazabildim.menümü yazayım sabah 3 kuru kayısı yedim
kahvalti
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
biraz peynir
2 catal reçel
Çay
öğle
1 tabak bulgur pilavı
sebze 4 kaşık yoğurt
1 bardak meyve suyu
ara
5 gofret
akşam
1 tabak fırında etli sebzeli yemek
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
az yoğurt domates
misafir gelince çayla beraber 3 küçük bisküvi 1 kuş lokumu az kabuklu yer fıstığı yedim kızlar bol su içtim.

Sabah az yemesem iskendere yanasmazdım zaten iyiki sabah az yemişim dedim

Canım gofretler hariç gayet iyi

kızlar bu arada kilomu gösteriyor muyum yada siz kaç derdiniz resmlere ? birde her hafta yada 2 hafta da bir aynı kıyafet aynı yerde resimler çekilelim farklarımızı görmek için

bence abartı görünmüyorsun canm ben de gönderecektim ama daha cesaret edemedim :)

Kızlar bugünkü menum kahvaltı 2 dilim ekmek ustu krem peynir ogle 1 tost ara 1 bardak meyve suyu akşam bi kaşık mantar semizotu ve makarna

canım bence bu menünde makarnadan bile bize zararlı olan bişi varsa o da meyve suyu çünkü doktor bir arkadaşım meyve suyunun sadece şeker olduğunu söylemişti

bence menün çok iyi :) ben şahsen öyle bi ısırık falan alıp bırakamıyorum malesef

çok saol cnm ama hastalandım ya. üşüttüm mü yoksa diyet yüzünden mi bilmiyorum çok halsizim

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine sen bize lazımsın :)

bence iyi dengelemişsin cnm :)

Canim menu gayet iyi.aaz olmasına iyi diyorum çokta sağlıklı değil yarım içli köfte ile doydun mu

menün sonunda aldığın ufak tefek kaçamaklar dışında iyi görünür cnm ama 5 gofret mi

valla bu sefer bir cezayı hakettin cnm hem 5 gofret hem de akşam bisküvi lokum ve fıstık
yeme demiyorum sana diyemem de ama birini seç o gün sadece ondan yana hakkını kullan.
kızlar ceza ne olsun bakalım ? razı mısın cezana

sırada benim menüm:

sabah :
tam buğday ekmeği ile 3 parmak uzunluğunda tost içerisinde çeçil peyniri + 2 çatal bal + 1 bardak yeşil çay

ara:
2 kuru kayısı

öğlen:
simit + ayran

ara:
2 kuru kayısı

akşam:
1 kase çorba
3 kaşık menemen
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

1,5 litre su

hakettin diyorsanız el mahkum

kızlar bu arada ben gündüzleri kkya giremiyorum çünkü 12den 20 e kadar kurstayım. Eve de ayriyeten bakmam gerekiyor çünkü annem burda değil ben ilgileniyorum evle yemekle vs. çok yorucu anca bu saatlerde zaman buluyorum kkya girmeye
bilin istedim yani :)

hakettin diyorsanız el mahkum
Öyle deme ama yeni doğum yaptığın için kıyamıyorum zaten ama bak bu senin iyiliğin için çnkü genelde takip ettim hep ufak tefek minik şeyler atıyorsun ağzına. ama bak bugün biraz üst üste çeşitler olmamış.
cezaya kızlarla karar vericez ama mekik falan çekemezsin daha sanırım cnm , o yüzden 500 adım yürüye bilir misin evde adım sayar programın varmı ?

tmm cnm bildirdiğin için teşekkürler böle ol canımı ye dur dur yeme 80 kilo cuk diye otururum midene

Evet canım var yarın yürüyebilirim ama mekik falan imkansız şu anda

uuu bayıldım menünee suyu arttırıyoruz ama kuzum

ay ilahi çok güldürdün beni

Evet canım var yarın yürüyebilirim ama mekik falan imkansız şu anda
tmm cnm o zman yürüyebildiğin kadar yürü yani gün içindeki aktivitelerinin dışında sırf yürüyüş için yürü.
kendini de zorlama tabi , atabilirsen de resmini yolla buraya ve kızma bana olurmu senin için diyorum ben

Yok canım kızmiyorum iyi oluyo böyle

kızlar semranın konusu hakkında fikir bildirin bakim , ben yürüyüş cezası dedim çnkü daha yeni doğum yaptı ve yedikleri çook fazla değildi. ama bi kaç gündür gofret türü şeyler yediği için vermeyi düşündüm. evde yüreyebldiği kadar yürüsün dedim. sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…