ay evet kmsecikler yok bgün sıkıldım bekle bekleBugun pek kimse yok paketler bitmiş galiba
pidelerini de yememişay nasıl dayandın kız bn olsam yumulmuştum yeminle. eve birşey almıyorum da anca diyetimi bozmadım ama dışarı çıkmaya korkuyor.. dengelemişsin menü yoksa sabah ve öğleye az dcektim
Kızlar misafrim geldi anca yazabildim.menümü yazayım sabah 3 kuru kayısı yedim
kahvalti
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
biraz peynir
2 catal reçel
Çay
öğle
1 tabak bulgur pilavı
sebze 4 kaşık yoğurt
1 bardak meyve suyu
ara
5 gofret
akşam
1 tabak fırında etli sebzeli yemek
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
az yoğurt domates
misafir gelince çayla beraber 3 küçük bisküvi 1 kuş lokumu az kabuklu yer fıstığı yedim kızlar bol su içtim.
kızlar bu arada kilomu gösteriyor muyum yada siz kaç derdiniz resmlere ? birde her hafta yada 2 hafta da bir aynı kıyafet aynı yerde resimler çekilelim farklarımızı görmek için
Kızlar bugünkü menum kahvaltı 2 dilim ekmek ustu krem peynir ogle 1 tost ara 1 bardak meyve suyu akşam bi kaşık mantar semizotu ve makarna
Kızlar bugünkü menüm : bu arada hastayım o yüzden çorba menümde fazla.
uyanınca 1 bardak yeşil çay
KAHVALTI
1 kase tarhana çorbası
1.5 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
ARA
1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
1 ısırık gofret ( 50 kalori )
ÖĞLEN
2 adet kepek ekmekten yağsız tost içindekiler ;
2 ince dilim kaşar
1 dilim salam
3 dilim domates
2 dilim beyaz peynir
ARA
1 adet sade activia
AKŞAM
1.5 kase tarhana çorbası
2 çatal ketçaplı makarna
TOPLAM ALINAN KALORİ :687
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( lesli ile 1 mil gündüz 1 mil akşam yürüyüş )
çok saol cnm ama hastalandım ya. üşüttüm mü yoksa diyet yüzünden mi bilmiyorum çok halsizim
Bugun ancak girdim eve ya yorgunluktan tabanlarım patlıyo
Öğlen yazdıgımda hastanedeydim sonrada anneler gunu için hediye fln baktık eşimle biraz dolaştık
Bugun aksam yemeğimi dısarda yedim çok geçe kalmasın diye
Kahvaltım
Yarım kase nesfit
Öğle
Yarım içli köfte
Akşam
Sossuz yağsız iskender(Pidelerini yemedim)
Yoğurt
Közlenmiş biber
Coca cola zero
Toplam kalori
Tam hesaplayamadım ama 1000i geçmiyor
Daha 1 litre su içtim tamamlamaya calıscam
7000 adımı da geçmişim oh
Evet ya sonra pişman oldum yediğime yarın daha dikkat etmeye çalışıcam insallahSabah az yemesem iskendere yanasmazdım zaten iyiki sabah az yemişim dedim
Canım gofretler hariç gayet iyi
Canim menu gayet iyi.aaz olmasına iyi diyorum çokta sağlıklı değil yarım içli köfte ile doydun muBugun ancak girdim eve ya yorgunluktan tabanlarım patlıyo
Öğlen yazdıgımda hastanedeydim sonrada anneler gunu için hediye fln baktık eşimle biraz dolaştık
Bugun aksam yemeğimi dısarda yedim çok geçe kalmasın diye
Kahvaltım
Yarım kase nesfit
Öğle
Yarım içli köfte
Akşam
Sossuz yağsız iskender(Pidelerini yemedim)
Yoğurt
Közlenmiş biber
Coca cola zero
Toplam kalori
Tam hesaplayamadım ama 1000i geçmiyor
Daha 1 litre su içtim tamamlamaya calıscam
7000 adımı da geçmişim oh
Kızlar misafrim geldi anca yazabildim.menümü yazayım sabah 3 kuru kayısı yedim
kahvalti
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
biraz peynir
2 catal reçel
Çay
öğle
1 tabak bulgur pilavı
sebze 4 kaşık yoğurt
1 bardak meyve suyu
ara
5 gofret
akşam
az yoğurt domates
misafir gelince çayla beraber 3 küçük bisküvi 1 kuş lokumu az kabuklu yer fıstığı yedim kızlar bol su içtim.
Malesef ama küçük incemenün sonunda aldığın ufak tefek kaçamaklar dışında iyi görünür cnm ama 5 gofret mi
valla bu sefer bir cezayı hakettin cnm hem 5 gofret hem de akşam bisküvi lokum ve fıstıkKızlar misafrim geldi anca yazabildim.menümü yazayım sabah 3 kuru kayısı yedim
kahvalti
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
biraz peynir
2 catal reçel
Çay
öğle
1 tabak bulgur pilavı
sebze 4 kaşık yoğurt
1 bardak meyve suyu
ara
5 gofret
akşam
az yoğurt domates
hakettin diyorsanız el mahkumvalla bu sefer bir cezayı hakettin cnm hem 5 gofret hem de akşam bisküvi lokum ve fıstık
yeme demiyorum sana diyemem de ama birini seç o gün sadece ondan yana hakkını kullan.
kızlar ceza ne olsun bakalım ? razı mısın cezana
Öyle deme ama yeni doğum yaptığın için kıyamıyorum zatenhakettin diyorsanız el mahkum
tmm cnm bildirdiğin için teşekkürlerkızlar bu arada ben gündüzleri kkya giremiyorum çünkü 12den 20 e kadar kurstayım. Eve de ayriyeten bakmam gerekiyor çünkü annem burda değil ben ilgileniyorum evle yemekle vs. çok yorucu anca bu saatlerde zaman buluyorum kkya girmeye
bilin istedim yani :)
Evet canım var yarın yürüyebilirim ama mekik falan imkansız şu andaÖyle deme ama yeni doğum yaptığın için kıyamıyorum zatenama bak bu senin iyiliğin için çnkü genelde takip ettim hep ufak tefek minik şeyler atıyorsun ağzına. ama bak bugün biraz üst üste çeşitler olmamış.
cezaya kızlarla karar vericez ama mekik falan çekemezsin daha sanırım cnm , o yüzden 500 adım yürüye bilir misin evde adım sayar programın varmı ?
tmm cnm bildirdiğin için teşekkürlerböle ol canımı ye dur dur yeme 80 kilo cuk diye otururum midene
uuu bayıldım menüneesırada benim menüm:
sabah :
tam buğday ekmeği ile 3 parmak uzunluğunda tost içerisinde çeçil peyniri + 2 çatal bal + 1 bardak yeşil çay
ara:
2 kuru kayısı
öğlen:
simit + ayran
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase çorba
3 kaşık menemen
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 litre su
ay ilahi çok güldürdün beniÖyle deme ama yeni doğum yaptığın için kıyamıyorum zatenama bak bu senin iyiliğin için çnkü genelde takip ettim hep ufak tefek minik şeyler atıyorsun ağzına. ama bak bugün biraz üst üste çeşitler olmamış.
cezaya kızlarla karar vericez ama mekik falan çekemezsin daha sanırım cnm , o yüzden 500 adım yürüye bilir misin evde adım sayar programın varmı ?
tmm cnm bildirdiğin için teşekkürlerböle ol canımı ye dur dur yeme 80 kilo cuk diye otururum midene
tmm cnm o zman yürüyebildiğin kadar yürü yani gün içindeki aktivitelerinin dışında sırf yürüyüş için yürü.Evet canım var yarın yürüyebilirim ama mekik falan imkansız şu anda
Canim menu gayet iyi.aaz olmasına iyi diyorum çokta sağlıklı değil yarım içli köfte ile doydun mu
Yok canım kızmiyorum iyi oluyo böyletmm cnm o zman yürüyebildiğin kadar yürü yani gün içindeki aktivitelerinin dışında sırf yürüyüş için yürü.
kendini de zorlama tabi , atabilirsen de resmini yolla burayave kızma bana olurmu senin için diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?