iyi akşamlar canm nerlerdesin sen ?iyi akşamlar kızlar :)
iyi akşamlar canm nerlerdesin sen ?
öğlen i akşamla dengelemen çok iyi olmuşBugünkü menüm:
Sabah
salata + maydanoz
beyaz peynir
biraz bal
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Öğlen
yarım ekmek arası köfte + 1 bardak ayran
Akşam
bikaç tane çilek
1,5 litre su ( çok değil biliyorum ama arttırdım en azından :) )
birazdan bir bardak yeşil çay daha içeceğim
jazira canm 3 yeni kural koyduk, bunları bi oku canm , önemli şeyler çünkü
3 ÖNEMLİ KURAL
1.KURAL
Kaçamak yapan olursa kendi aramızda ceza veriyoruz bundan sonra. Her ne olursa olsun. Örnek ; 1 adet kek mi yedi , 15 tane mekik çekicek.
2.KURAL
Herhangi bir mazaret sunmadan 5 gün üst üste menü bildirimi yapmayan yada hiç mesaj yazmayan aramızdan ayrılır. Ama bildirim yapıp ben 2 hafta yokum paketm bitti vs. diye önceden söyleyenler için geçerli değildir.
3.KURAL
Günlüğe girdiğinizde sadece menü kilo bildirimi yapıp çıkmayın. Önce geçmiş konuşmaları okuyun. Mutlaka gelen menüleri YORUMLAYIN.
dün ekledik zaten cnm amacımız herkesi zayıflatmak kaçamak yaptrmadantmm cnm bilmiyordum dikkat ederim bundan sonra :)
canım kahvaltın harika köfte harika ama keşke ekmeği olmasaydı da akşamda güzel bir şeyler yiye bilseydinBugünkü menüm:
Sabah
salata + maydanoz
beyaz peynir
biraz bal
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Öğlen
yarım ekmek arası köfte + 1 bardak ayran
Akşam
bikaç tane çilek
1,5 litre su ( çok değil biliyorum ama arttırdım en azından :) )
birazdan bir bardak yeşil çay daha içeceğim
3 ay sonrası olsada bikini alsakkkkkkkSabah olsada kahvaltı yapsak
3 ay sonrası olsada bikini alsakkkkkkk
ben biraz önce hafif acıktım ve iki dilim kadar beyaz peynir ile bi çavdar ekmeği yedim ama 20 dakika zumba yaparak erittimmmmSabah olsada kahvaltı yapsak
3 ayda bikini zor ama neden olmasın ki3 ayda 15 kilo verilirmiki kız
ben biraz önce hafif acıktım ve iki dilim kadar beyaz peynir ile bi çavdar ekmeği yedim ama 20 dakika zumba yaparak erittimmmm
3 ayda bikini zor ama neden olmasın ki
çavdar ekmeği ama çok acıkmıştım birde bugün ki kalorim az kaldı ona dayanaraktan şey ettiydimmmAy ekmek niye yedin kızz
Selam kızlarr :)) Son gaz devam dün biraz kaçırdım ama olcak o kadar :) nişana gitmiştimm birkç tatlı ve bir dilim börek yedim 2 tanede kuru pasta sporu yapmadım dün için sabhtan akşama kadar cam kapı pencer sildik sabah kalktığımda kilom 90,3 tü :)) yinede işe yaramış:) bugün yediklerime gelincede sabah salatalık domates bol limonlu peynir az yağlı ve bir haşlanmış yumurta çok az simit :) öğlen çorba akşam tavuk haşlama çorba salata ve 1 saaat plates :) vede bir elma yatmadan öncede yağsız süt içicem :) hayırlı gecelerr :) :)
hadi inş. her aya 5 kilo olursa olurYaa 10 kg versem giyemem bikini ama 15 verirsem giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?