Zayıflama Kampı

Bende bugün diyete başladım her gün menümü yazacağım bırakmamak için motive olmak istiyorumm :) tam emin değilim ama kilom 65 sanırım, boyum da 1.65 olmalıydı. 1.5 sene önce 49 kiloydum kullandığım ilaçlar iştahımı açtı ve bu hale geldim çok rahatsız oldum dün ve bugün başladım hadi bakalımm 55 olacağım 49 çok çirkin duruyordu çünkü :)

Bugün yediğim: 6 çilek + yeşil çay + ayrana paleolife katıp içtim.

GİDECEK ONLAR BAŞKA YOLU YOK ! sanki çatlaklı ve selülitli tek biz miyiz canm onca insan da kilo verdi demek ki gdiyor

vışşşşşşşşşşşşşşş kızlar starın bi yarışması vardı yeni bir hayat diye izledinz mi hiç kilolu 14 kişiyi zayıflatmışlardı.

Yaa bide çatlaklı ve şişman olmaktansa çatlaklı ve zayıf olmayı tercih ederim Zayıf olayımda istediğimi giyebileyimde yemişim çatlağı

İzledim canım yaa hele bi adam vardı o fena vermişti bambaska olmuslardı.

paleolife ne kız

Kesnlikle varsın zayf olayım ama dur böle demeyelim şimdiden zayıf olalım ama fiziğimz de güzel olsun
Evet bn şimdi bir daha izliyorum o pogramı gaza geleyim diye. birde o yarışmacılardan bazılarının facesini buldum anam bi baktm resmlerine hepsi fit olmş dur atarım buaraya

Aa ciddimi yaa atsana bakim cok merak ettim yarısmadan sonra salmamışlar demekki helal valla

ay sen yinede dikkat et öyle seylere bi doktora falan danış nolur nolmaz

KIZLAR STAR TV DE Kİ ESKİ YARIŞMA YENİ 1 HAYAT.. 14 KİŞİYİ ZAYIFLATMIŞLARDI.
RESMLERİ BİZE İLHAM OLUR İNŞ, HALA KİLOLARINI KORUYORLAR.
GÖZDE..KEVSER.. SEDEF

Yanlış hatırlamıyosam birincisi hakandı 50 60 kg vermişti yaa inanılmaz

Evet cnm hatta yeni resmleri bazıları :) düşün onlar kaçtan kaça düştü 150 olan bile vardı bayanlarda. biz neden yapamalım dimi :)

Aynenn
Gerçi onların basında ufuk hoca vardı ufuk hocaa
hahaha evet ufuk ve figen hoca imkanın varsa aç bir daha izle gaza getiriyor cnm ben şuan izliyorum , sonra spor ve duş akşam ne yemek yapsam ya seçeneklerde azaldı sanki

hahaha evet ufuk ve figen hoca imkanın varsa aç bir daha izle gaza getiriyor cnm ben şuan izliyorum , sonra spor ve duş akşam ne yemek yapsam ya seçeneklerde azaldı sanki

İzlim bari ya tv acmıyorum artık hep yemek programı canım cekiyor
Ben patates tavuk haşlama yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…