Kız bunlar aynı kisimi
GİDECEK ONLAR BAŞKA YOLU YOK ! sanki çatlaklı ve selülitli tek biz miyiz canm onca insan da kilo verdi demek ki gdiyorCumayı merakla bekliyorum ısrarla tartılmıyorum bakalım nasıl gitmiş
Benimde olmayan 2 yerim kollarım ve karnım
Yaa kiloluyken geriliyorlar cok belirginleşiyorlar kilo verince daha az görünürler inşallah yaa
vışşşşşşşşşşşşşşş
Kız bunlar aynı kisimi
GİDECEK ONLAR BAŞKA YOLU YOK ! sanki çatlaklı ve selülitli tek biz miyiz canm onca insan da kilo verdi demek ki gdiyor
vışşşşşşşşşşşşşşşkızlar starın bi yarışması vardı yeni bir hayat diye izledinz mi hiç kilolu 14 kişiyi zayıflatmışlardı.
Bende bugün diyete başladım her gün menümü yazacağım bırakmamak için motive olmak istiyorumm :) tam emin değilim ama kilom 65 sanırım, boyum da 1.65 olmalıydı. 1.5 sene önce 49 kiloydum kullandığım ilaçlar iştahımı açtı ve bu hale geldim çok rahatsız oldum dün ve bugün başladım hadi bakalımm 55 olacağım 49 çok çirkin duruyordu çünkü :)
Bugün yediğim: 6 çilek + yeşil çay + ayrana paleolife katıp içtim.
arkadaşım kullanıyor bitkisel bi toz tam bilmiyorum bende ama iki kutu almış birini bana verdi kendisi kısa sürede 7 kilo verdi tabi diyetle beraber yaptıpaleolife ne kız
Kesnlikle varsın zayf olayım ama dur böle demeyelim şimdiden zayıf olalım ama fiziğimz de güzel olsunYaa bide çatlaklı ve şişman olmaktansa çatlaklı ve zayıf olmayı tercih ederimZayıf olayımda istediğimi giyebileyimde yemişim çatlağı
İzledim canım yaa hele bi adam vardı o fena vermişti bambaska olmuslardı.
Kesnlikle varsın zayf olayım ama dur böle demeyelim şimdiden zayıf olalım ama fiziğimz de güzel olsun
Evet bn şimdi bir daha izliyorum o pogramı gaza geleyim diye. birde o yarışmacılardan bazılarının facesini buldum anam bi baktm resmlerine hepsi fit olmş dur atarım buaraya
arkadaşım kullanıyor bitkisel bi toz tam bilmiyorum bende ama iki kutu almış birini bana verdi kendisi kısa sürede 7 kilo verdi tabi diyetle beraber yaptıbağırsakları çok çalıştırıyor bayağı etkiliymiş göreceğizzz
atayım cnm az bekle geliyoAa ciddimi yaa atsana bakim cok merak ettim yarısmadan sonra salmamışlar demekki helal valla
KIZLAR STAR TV DE Kİ ESKİ YARIŞMA YENİ 1 HAYAT.. 14 KİŞİYİ ZAYIFLATMIŞLARDI.
RESMLERİ BİZE İLHAM OLUR İNŞ, HALA KİLOLARINI KORUYORLAR.
GÖZDE..KEVSER.. SEDEF
Eki Görüntüle 1518498 Eki Görüntüle 1518499 Eki Görüntüle 1518500
hahaha evet ufuk ve figen hocaAynenn
Gerçi onların basında ufuk hoca vardı ufuk hocaa
hahaha evet ufuk ve figen hocaimkanın varsa aç bir daha izle gaza getiriyor cnm ben şuan izliyorum , sonra spor ve duş akşam ne yemek yapsam ya seçeneklerde azaldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?