Zayıflama Kampı

Bu arada gunaydın
Yataktan kalkamadım ya tansiyonum düşük sabahtan beri 9-6. Ancak kalkabildim
geçmiş olsun özlem neyin var acaba meyve ye birde şeker olsun reglysen çikolatalı süt falan iç kuzu

bu hafta geçerim sanırım 2 mile cnm, o dediğin hareketi yapıyorum acayip karın bölgemi yakıyor hissediyorum.
inş bnmde gider bu kilolar.. keşke bnm de vucudum sıkı olsa kız

Spora devam o zaman gör bak çok sıkı olcak

Şimdi yemek zamanı benim için kızlar ben öğlen yemeğini daha iyi yiyecem artık aksami daha hafif atlatmak icin

Bilmemki canım benim arada olur böyle sabahları yururken sağa sola çarparım düşerim her tarafı yıkarım sonra bi bakarım meğer tansiyonum düşmüş ciddi bişey değil yani hatta komik

yaa benimde vucudum hiç sıkı değil lömbür lömbür vıcık vıcık

Şimdi yemek zamanı benim için kızlar ben öğlen yemeğini daha iyi yiyecem artık aksami daha hafif atlatmak icin

Aynen canım birde eve bolbol kavrulmamış badem fındık ceviz doldur. Aralarda gofret bisküvi yerine 1 avuc onlardan ye

Bende guzel akıl veriyomda kendime gelince fıs
Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı

Afiyet olsun cnm yoğurt ye bak bol bol
üf seninde sıkı gene en cıvık benm ahaha ay dikkat et kendine her zman tansiyon düşmesi iyi değildr göründün mü doktora ? kalk bakim portakal var mı ye 1 tane hemen

Afiyet olsun cnm yoğurt ye bak bol bol

üf seninde sıkı gene en cıvık benm ahaha ay dikkat et kendine her zman tansiyon düşmesi iyi değildr göründün mü doktora ? kalk bakim portakal var mı ye 1 tane hemen
Aklımda zaten canım her öğünde yemeye calisacam

Ya hep oğlum yüzünden yiyorum bisküvi çikolata istiyo o yerken bende yiyorum

Onada yedirme sağlıksız seyleri dicemdeeeee gelde cocukları durdur

Neee benimmi sıkııı Ben bir yürürüm her tarafım sallanır Tamam hadi ikimizinkide cıvık olsun ya sende selülit varmı peki?
Yok canım ilacımı yeni içtim 1 saat bişey yemem yasak karnımda acıktı ama onu bekliyorum

Dikkat et canım tansiyon düşüklüğü hiç iyi değil aslında doktora görünmelisin aynı sorun bendede var sürekli kan ilacı kullanıyorum

Aslında vermiyodumda kardeşi olduktan sonra istediğini yapmasak vermesek ortalığı yıkıyor

olmaz mı be canm ama inan selülit takıntım yok olsun önmli değil ama bnde çok fazla çatlak var hemde çok fazla.
vucudum kiloya alışkış değil sanırım hemen çatlıyor kolumda karnımda bacaklarımda. sanki doğum yapmışım gbi ....

Dikkat et canım tansiyon düşüklüğü hiç iyi değil aslında doktora görünmelisin aynı sorun bendede var sürekli kan ilacı kullanıyorum

Yaa aslında arada oluyo ayda 1 fln mesela ciddi değildir diye düşünüyorum o yuzden
Bide kan testlerim yeni yapıldı hormonlarıma bakıldı bişey olsa orda cıkmazmıydı yoksa baska testmi yapılıyo?

Yaa aslında arada oluyo ayda 1 fln mesela ciddi değildir diye düşünüyorum o yuzden
Bide kan testlerim yeni yapıldı hormonlarıma bakıldı bişey olsa orda cıkmazmıydı yoksa baska testmi yapılıyo?
Yani kan değerlerine bakılıyo bunun için göründuysen sorun yok

Aslında vermiyodumda kardeşi olduktan sonra istediğini yapmasak vermesek ortalığı yıkıyor

Kıyamam ya kıskanıyor demekki kaç yas var aralarında?

Benim selülitlerim sıkmadanda belli oluyor boğum boğum oldu bacaklarım bebeklerinki gibi oyuzden takmamak elde değil
Ya benim göğüslerim ve bacaklarım 15 yasımda basladılar catlamaya ama şimdi kilo alınca cok arttı bu simitlerin üstü bile çatladı bide benim bacaklarım kalın oldugu için ayak bileklerime kadar catladım önceki gün ağda yaparken farkettim
Bende catlakları takmıyorum caresi olmadıgı için

3 yaş 8 aay var canim

ah ahh ne bahstz kadermz varmış. bnmde lisedeyken başladı çatlaklarım ama sonra bianda yok olsu yada o zmanlar zayf olduğum için bn farketmedim. sonra üniveriste yani 3 yıl önce falan kilo alınca kolumda da kımızı çatlakların olmaya başladığını gördüm. sonra beyazladı gtti gbi oldu ama şimdi 85 e çıkınca arttı hemde karnımda çok fazla. dedim ya doğum yapmış gbi aynen. bu kızarıklar kaybolsun selilüt takmam sanırım

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
gdiyor mu gtmiyr mu cuma günü görcez canm
acıkmıyorm ama artık sadece tartıda eksilerde görmek istiyorum ah bir 79 u görsem ne olur sanki

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler

Cumayı merakla bekliyorum ısrarla tartılmıyorum bakalım nasıl gitmiş

Benimde olmayan 2 yerim kollarım ve karnım
Yaa kiloluyken geriliyorlar cok belirginleşiyorlar kilo verince daha az görünürler inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…