geçmiş olsun özlem neyin var acabaBu arada gunaydın
Yataktan kalkamadım ya tansiyonum düşük sabahtan beri 9-6. Ancak kalkabildim
bu hafta geçerim sanırım 2 mile cnm, o dediğin hareketi yapıyorum acayip karın bölgemi yakıyor hissediyorum.Etkisi olur canım ama artırabilirsin 2 mil yap bu hafta ve beraberinde göbek hareketi yapabilirsin.bben bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum sezeryandan sonra zorlayabilir beni ilk dogumum normaldi göbeğimin yaglarini bu hareketle yaktim.yyere uzan canım eller yanlarda ayakların düz ayaklarını kaldiriyosun tam, indiriyosun yere değişmeden tekrar kakaldiriyosun.ilk yapınca çok zor zamanla alisiyosun ve cok ise yarıyor canım emin ol mekik pek ise yaramıyor
Spora devam o zaman gör bak çok sıkı olcakgeçmiş olsun özlem neyin var acabameyve ye birde şeker olsun reglysen çikolatalı süt falan iç kuzu
bu hafta geçerim sanırım 2 mile cnm, o dediğin hareketi yapıyorum acayip karın bölgemi yakıyor hissediyorum.
inş bnmde gider bu kilolar.. keşke bnm de vucudum sıkı olsa kız
geçmiş olsun özlem neyin var acabameyve ye birde şeker olsun reglysen çikolatalı süt falan iç kuzu
bu hafta geçerim sanırım 2 mile cnm, o dediğin hareketi yapıyorum acayip karın bölgemi yakıyor hissediyorum.
inş bnmde gider bu kilolar.. keşke bnm de vucudum sıkı olsa kız
Şimdi yemek zamanı benim için kızlar ben öğlen yemeğini daha iyi yiyecem artık aksami daha hafif atlatmak icin
Ya hep oğlum yüzünden yiyorum bisküvi çikolata istiyo o yerken bende yiyorumAynen canım birde eve bolbol kavrulmamış badem fındık ceviz doldur. Aralarda gofret bisküvi yerine 1 avuc onlardan ye
Afiyet olsun cnm yoğurt ye bak bol bolŞimdi yemek zamanı benim için kızlar ben öğlen yemeğini daha iyi yiyecem artık aksami daha hafif atlatmak icin
üf seninde sıkı gene en cıvık benm ahahaBilmemki canım benim arada olur böyle sabahları yururken sağa sola çarparım düşerim her tarafı yıkarım sonra bi bakarım meğer tansiyonum düşmüşciddi bişey değil yani hatta komik
yaa benimde vucudum hiç sıkı değil lömbür lömbür vıcık vıcık
Aklımda zaten canım her öğünde yemeye calisacamAfiyet olsun cnm yoğurt ye bak bol bol
üf seninde sıkı gene en cıvık benm ahahaay dikkat et kendine her zman tansiyon düşmesi iyi değildr göründün mü doktora ? kalk bakim portakal var mı ye 1 tane hemen
Ya hep oğlum yüzünden yiyorum bisküvi çikolata istiyo o yerken bende yiyorum
üf seninde sıkı gene en cıvık benm ahahaay dikkat et kendine her zman tansiyon düşmesi iyi değildr göründün mü doktora ? kalk bakim portakal var mı ye 1 tane hemen
Dikkat et canım tansiyon düşüklüğü hiç iyi değil aslında doktora görünmelisin aynı sorun bendede var sürekli kan ilacı kullanıyorumBilmemki canım benim arada olur böyle sabahları yururken sağa sola çarparım düşerim her tarafı yıkarım sonra bi bakarım meğer tansiyonum düşmüşciddi bişey değil yani hatta komik
yaa benimde vucudum hiç sıkı değil lömbür lömbür vıcık vıcık
Aslında vermiyodumda kardeşi olduktan sonra istediğini yapmasak vermesek ortalığı yıkıyorOnada yedirme sağlıksız seyleri dicemdeeeee gelde cocukları durdur
Neee benimmi sıkıııBen bir yürürüm her tarafım sallanır Tamam hadi ikimizinkide cıvık olsun ya sende selülit varmı peki?
Yok canım ilacımı yeni içtim 1 saat bişey yemem yasak karnımda acıktı ama onu bekliyorum
olmaz mı be canm ama inan selülit takıntım yok olsun önmli değil ama bnde çok fazla çatlak var hemde çok fazla.Onada yedirme sağlıksız seyleri dicemdeeeee gelde cocukları durdur
Neee benimmi sıkıııBen bir yürürüm her tarafım sallanır Tamam hadi ikimizinkide cıvık olsun ya sende selülit varmı peki?
Yok canım ilacımı yeni içtim 1 saat bişey yemem yasak karnımda acıktı ama onu bekliyorum
Dikkat et canım tansiyon düşüklüğü hiç iyi değil aslında doktora görünmelisin aynı sorun bendede var sürekli kan ilacı kullanıyorum
Yani kan değerlerine bakılıyo bunun için göründuysen sorun yokYaa aslında arada oluyo ayda 1 fln mesela ciddi değildir diye düşünüyorum o yuzden
Bide kan testlerim yeni yapıldı hormonlarıma bakıldı bişey olsa orda cıkmazmıydı yoksa baska testmi yapılıyo?
Aslında vermiyodumda kardeşi olduktan sonra istediğini yapmasak vermesek ortalığı yıkıyor
olmaz mı be canm ama inan selülit takıntım yok olsun önmli değil ama bnde çok fazla çatlak var hemde çok fazla.
vucudum kiloya alışkış değil sanırım hemen çatlıyor kolumda karnımda bacaklarımda. sanki doğum yapmışım gbi ....
3 yaş 8 aay var canimKıyamam ya kıskanıyor demekki kaç yas var aralarında?
Benim selülitlerim sıkmadanda belli oluyor boğum boğum oldu bacaklarım bebeklerinki gibioyuzden takmamak elde değil
Ya benim göğüslerim ve bacaklarım 15 yasımda basladılar catlamaya ama şimdi kilo alınca cok arttı bu simitlerin üstü bile çatladı bide benim bacaklarım kalın oldugu için ayak bileklerime kadar catladım önceki gün ağda yaparken farkettim
Bende catlakları takmıyorum caresi olmadıgı için
ah ahh ne bahstz kadermz varmış. bnmde lisedeyken başladı çatlaklarım ama sonra bianda yok olsu yada o zmanlar zayf olduğum için bn farketmedim. sonra üniveriste yani 3 yıl önce falan kilo alınca kolumda da kımızı çatlakların olmaya başladığını gördüm. sonra beyazladı gtti gbi oldu ama şimdi 85 e çıkınca arttı hemde karnımda çok fazla. dedim ya doğum yapmış gbi aynen. bu kızarıklar kaybolsun selilüt takmam sanırımKıyamam ya kıskanıyor demekki kaç yas var aralarında?
Benim selülitlerim sıkmadanda belli oluyor boğum boğum oldu bacaklarım bebeklerinki gibioyuzden takmamak elde değil
Ya benim göğüslerim ve bacaklarım 15 yasımda basladılar catlamaya ama şimdi kilo alınca cok arttı bu simitlerin üstü bile çatladı bide benim bacaklarım kalın oldugu için ayak bileklerime kadar catladım önceki gün ağda yaparken farkettim
Bende catlakları takmıyorum caresi olmadıgı için
gdiyor mu gtmiyr mu cuma günü görcez canmKızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
ah ahh ne bahstz kadermz varmış. bnmde lisedeyken başladı çatlaklarım ama sonra bianda yok olsu yada o zmanlar zayf olduğum için bn farketmedim. sonra üniveriste yani 3 yıl önce falan kilo alınca kolumda da kımızı çatlakların olmaya başladığını gördüm. sonra beyazladı gtti gbi oldu ama şimdi 85 e çıkınca arttı hemde karnımda çok fazla. dedim ya doğum yapmış gbi aynen. bu kızarıklar kaybolsun selilüt takmam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?