Merhaba canım menün gayet iyi çok beğendim hele 1 ısırık gofrete bayıldımKızlar meraba bugünkü menum sabah 2 dilim kepek ekmeği 3 domates 1 dilim peynir 3 zeytin ara 1 ısırık gofret ogle 1 dilim kepek ekmeği 1 kase çorba akşam 3 çorba kaşığı mantı bol salata yagsız
Teşekkürler canım :)Merhaba canım menün gayet iyi çok beğendim hele 1 ısırık gofrete bayıldım
valla bende öyle arada yazıyorum işte sesi mi duyan varmı diyeBurdayım canım ben giriyorum kimse yok çıkıyorum
bayıldım menüne beee tam gaz devam kızKızlar meraba bugünkü menum sabah 2 dilim kepek ekmeği 3 domates 1 dilim peynir 3 zeytin ara 1 ısırık gofret ogle 1 dilim kepek ekmeği 1 kase çorba akşam 3 çorba kaşığı mantı bol salata yagsız
Teşekkürler canımvalla bende öyle arada yazıyorum işte sesi mi duyan varmı diye
bayıldım menüne beee tam gaz devam kız
Gayet iyisin canım bende activia yoğurt aldirayim aralarda yerim bisküvi yerineKızlar bende yedim şimdi yemeğimi hemen yazıyorum.
GEÇ KAHVALTI
1.5 patates'den fırında yağsız kızartma (önce haşladım sonra dilimledim, dilimlerin üzerine fırça ile çok az zeytinyağ sürdüm)
yarım domates / çeyrek salatalık / 1 adet siyah zeytin
1 kk peynir / 2 dilim kepek ekmek
ARA
1 adet sade activia yoğurt
AKŞAM
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı nohut yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
GECE
yarım portakal yiycem saat 21.00 gibi...
TOPLAM ALINAN KALORİ : 770
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( 2 mil lesli ile yürüdüm , akşam da 1 mil yürürüm 200 kalori falan eder )
bugün gayet iyi menün ama son yorumuna güldümBende yazayım menumu sabah 2 kayisi
kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 lokma ekmeğe sürdüğüm cokokrem
sebzeşekersiz çay
öğle
1 küçük tabak etli sebze yemeği
6 kaşık kadar kuskus
küçük kase yoğurt
ara
4 petibor bisküvi
akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
bundan sonra sadece meyve yerim
ama öyle yarım taneyle olmaz benimki gece süt lazim
Valla ben çok severim meyveyi sebzeyi çok abartmadan yerim ama biraz daha zaman geçsin yemeğimi 6 da yiyecem hem meyveye bol zaman kalırbugün gayet iyi menün ama son yorumuna güldümkız sen zaten bol ye meyveyi süt olsun , bana bakma bn domates salatalık ve meyveyi çok zor yiyenlerdenim. yarım çeyrek falan yazdığımda kıstığımı sanma anca o kadar yiyebiliyorum zorla
tee üniversitedeyken denemştim sanırım 2 gün içebldim sabahları. o nasıl bir tat öyle..Birde kızlar ben sabah sirkeli şu içmeyi düşünüyorum siz icebilirmisiniz başlamak mi
Daha onde yaptım canım beraberinde sıcak su içtim 8 kilo verdim daha bekarkentee üniversitedeyken denemştim sanırım 2 gün içebldim sabahları. o nasıl bir tat öyle..
ben yapamam asla canm sende miden hassassa yapma bence
sen bilrsin cnm kendine dikkat et de bn o keskin tat dan dolayı içemedim. şimdi sadece sabahları yeşil çay içiyorum içine de limon sıkıyorum. faydası var mı yokmu blmiyorum amaDaha onde yaptım canım beraberinde sıcak su içtim 8 kilo verdim daha bekarken
Menun gayet iyi canım :)Kızlar bende yedim şimdi yemeğimi hemen yazıyorum.
GEÇ KAHVALTI
1.5 patates'den fırında yağsız kızartma (önce haşladım sonra dilimledim, dilimlerin üzerine fırça ile çok az zeytinyağ sürdüm)
yarım domates / çeyrek salatalık / 1 adet siyah zeytin
1 kk peynir / 2 dilim kepek ekmek
ARA
1 adet sade activia yoğurt
AKŞAM
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı nohut yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
GECE
yarım portakal yiycem saat 21.00 gibi...
TOPLAM ALINAN KALORİ : 770
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( 2 mil lesli ile yürüdüm , akşam da 1 mil yürürüm 200 kalori falan eder )
Ay teşekkür ederim cuma tartı gününe hazırlık nolur zayıflamış olayım yaaMenun gayet iyi canım :)
Birzaman sonra mideni mahvedersin canım bildiğim kadarıyla zararlıBirde kızlar ben sabah sirkeli şu içmeyi düşünüyorum siz icebilirmisiniz başlamak mi
Vardır canım yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyorsen bilrsin cnm kendine dikkat et de bn o keskin tat dan dolayı içemedim. şimdi sadece sabahları yeşil çay içiyorum içine de limon sıkıyorum. faydası var mı yokmu blmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?