Biraz kendini zorla yemeğe hasta olursun canımKahvaltı
Yok
Öğle
3 tavuk ızgara
Akşam
1 dilim kek
Toplam kalori
500
Yaptım sizi bekliyorum
Biraz kendini zorla yemeğe hasta olursun canım
Merhaba kızlar bugün çok keyifsizim nedense halbuki günüm çok iyi geçti ama içimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah
Menümü bildireyim artık
sabah bir dilim ekmek 1 kk beyaz peynir 1 adet hindi salam 1 adet sucuk bol limonlu yeşillik 7 otlu çay
Öğle yemeği yok
ara tarçınlı süt form bisküvi
akşam kabak yemeği 4 kaşık 2 kaşıl yoğurt
hee bide meyveli soda öğlen dışardaydım doktor kontrolum vardı doktorum çok güzel şeyler dedi ama ben sanki mutlu olamadım mı ne ya ve ben bu saat oldu su içmedim napıyorum ben yaaa eşim işe gittikten sonra koşu bandına çıkıcam şimdi uyuyor ayyyyyy ne kadar sıkıcıyım bugün
Bebiş için gidiyorum canımMenün çok iyi canım doktora ne için gidiyorsun
Bebiş için gidiyorum canım
evet ama bugün su içemedim ve canım hiç içmek istemiyor
kız ne kadar az yiosun ya kendini az yemeye zorlamıyorsun dimi ? bak amacımız az diyet değil sağlıklı beslenmek. şimdi az yersin ama zayıflayınca saldırma sakın.Kızlar nasılsınız bugünkü menum kahvaltı geç kalktıgım için yok ogle 2 dilim ekmek 1 domates 1 tane sosis 3 zaytin akşam 2 yemek kaşığı mantar yemeği 2 kaşık bulgur pilavı yagsız salata
menünü beğendim cnm afiyet bal olsunKızlar bugünkü menüm
Kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
2 lokma sına cokokrem
4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
Şekersiz çay
öğle meyveli yoğurt
Arada bir dondurma yedim meyveli
akşam
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
fırında baharatlı az yağlı patates 1 buçuk belki 2 tane
uyumadan bişeyler atistirirmiyim bilmiyorum
dövücem ha seni 2 gündür çok az yiyorsun ! bak şimdi birşey olmz ama sonra halsiz ve enerjisiz kalırsın kuzumKahvaltı
Yok
Öğle
3 tavuk ızgara
Akşam
1 dilim kek
Toplam kalori
500
hayrdr inş ne doktoru canm ? bu arada menünü beğendim ama meyveli sodalar zararlıymş haberin olsunMerhaba kızlar bugün çok keyifsizim nedense halbuki günüm çok iyi geçti ama içimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah
Menümü bildireyim artık
sabah bir dilim ekmek 1 kk beyaz peynir 1 adet hindi salam 1 adet sucuk bol limonlu yeşillik 7 otlu çay
Öğle yemeği yok
ara tarçınlı süt form bisküvi
akşam kabak yemeği 4 kaşık 2 kaşıl yoğurt
hee bide meyveli soda öğlen dışardaydım doktor kontrolum vardı doktorum çok güzel şeyler dedi ama ben sanki mutlu olamadım mı ne ya ve ben bu saat oldu su içmedim napıyorum ben yaaa eşim işe gittikten sonra koşu bandına çıkıcam şimdi uyuyor ayyyyyy ne kadar sıkıcıyım bugün
Bebiş için gidiyorum canımMenün çok iyi canım doktora ne için gidiyorsun
Amin inşallah Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat versin hiç bir sorun yok herşey normal ama 1.5 yıllık istiyoruz olmadı nasip kısmet bende kilo vereyim dedim belki zayıflarsam daha iyi olurAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
İç amaa susuz olmaz. Gerçi bende 1 litre içebildim bugun daha
Evet canım açıklayacaz sizi bekliyorum bn benim koca göbeğim ortadaAyy burdamı acıklıcazzz
Koca popom tescillencek yaa
Deniyorum canım
kadın doğum doktorum canım kontrolum vardı yumurta geliştirici ilaç içtim bu ay yumurtalarımı kontrol etti 3 tane yumurtam büyümüş yarında çatlatma iğnesi vurulucam bakalım hayırlısı belki üçüz bebişlere hamile kalırım :) tamam canım bi daha içmem su içemedim ya hiçte içesim yokkız ne kadar az yiosun ya kendini az yemeye zorlamıyorsun dimi ? bak amacımız az diyet değil sağlıklı beslenmek. şimdi az yersin ama zayıflayınca saldırma sakın.
menünü beğendim cnm afiyet bal olsun
dövücem ha seni 2 gündür çok az yiyorsun ! bak şimdi birşey olmz ama sonra halsiz ve enerjisiz kalırsın kuzum
hayrdr inş ne doktoru canm ? bu arada menünü beğendim ama meyveli sodalar zararlıymş haberin olsunbnde çok içerdim halbuki hele çilekli ve karpuzluyu
Ara olmamış daha sağlıklı şeyler tüketelim lütfen tarçınlı süt meselaKızlar menüm :
KAHVALTI
1.5 dilim kepek ekmek
1 hindi salam
2 kaşık mıhlama
peynir , az domates az salatalık, 1 zeytin
ARA
gelin çantası diye bir tatlı çıkmış bilir misiniz bilmem. kakolu krep arasında krem şanti. çok ufak minnak bir tatlı.
2 tane ondan yedim kalorisini de yarım dilim pasta olarak ayarladım.
AKŞAM
1 tabak spagetti ( 1 kaşık sıvıyağ ve az tuz ile , üzerine 1 kaşık ketçap )
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 805
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 2 mil lesli ile yürüyüş )
SU : 1.5 litre anca
dövücem ha seni 2 gündür çok az yiyorsun ! bak şimdi birşey olmz ama sonra halsiz ve enerjisiz kalırsın kuzum
Amin inşallah Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat versin hiç bir sorun yok herşey normal ama 1.5 yıllık istiyoruz olmadı nasip kısmet bende kilo vereyim dedim belki zayıflarsam daha iyi olur
Evet canım açıklayacaz sizi bekliyorum bn benim koca göbeğim ortada
Kızlar menüm :
KAHVALTI
1.5 dilim kepek ekmek
1 hindi salam
2 kaşık mıhlama
peynir , az domates az salatalık, 1 zeytin
ARA
gelin çantası diye bir tatlı çıkmış bilir misiniz bilmem. kakolu krep arasında krem şanti. çok ufak minnak bir tatlı.
2 tane ondan yedim kalorisini de yarım dilim pasta olarak ayarladım.
AKŞAM
1 tabak spagetti ( 1 kaşık sıvıyağ ve az tuz ile , üzerine 1 kaşık ketçap )
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 805
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 2 mil lesli ile yürüyüş )
SU : 1.5 litre anca
Hadi bakalım bekliyorumİnşallah canım kilo herseyi olumsuz etkiliyor gercekten
Hahahahh tamam o zaman ben alim ölçülerimi benim totoyu gorunce halinize sukredeceksiniz
Bugun yediğin her seyi canım cekti özellikle mıhlamaaa
hihiii evet noluyo bana ya düne kadar hiç ama hiç fazla yememştm kaçamağım bile yoktu dün köfte bugün bu tatlıAra olmamış daha sağlıklı şeyler tüketelim lütfen tarçınlı süt mesela
Yani miden küçüldü dcem ama daha yeni başladık diyete. hem bu kadar olmz bi anda kuzum. hastalancak msın acaba ? bak sonra acıktgnı hiisseder saldırırsın yemeklere. cann çekmese bile 1-2 kaşık birşeyler grsin migdeneFarkındayım ervam ya ama inan elimde değil bir sürü sebze sipariş ettim yemeklerini yapıp yicem p.tesiye gelcek içim almıyo hiç bişey
Kızlar ben belimi göbegimi kalcami bacağımı ölçtüm göbegimi göbek deliğinden ve mezurayi hiç sıkmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?