1 saati buluyor canım ya 7 gibi kalıyorum çocuklarla uğraşırken kahvaltı hazirliyorum 3 4 bardak su içiyorum yarım saati geçiyo anca kahvaltı hazır oluyocnm en azından uyandıktan yarım saat sonra yap.. suyu içip biraz beklemek lazım aslında 1 saat falan iyi..
canım sen yalnız mi yasiyosunkuzum gene misafr gelecek kahvaltıya2 ayrı masa hazrlamk istemiyorum.
amin cnm
saat 11 oldu 1 saatim kaldı zati
yok cnm o nerden çıktıCa
canım sen yalnız mi yasiyosun
yok cnm o nerden çıktı
Bakalim bende böyle olacak mıyım
tünaydın canmKızlar günaydın mutlu haftasonları herkese
inş olucaksın ne eksiğin var o kadından ?Bakalim bende böyle olacak mıyım
inş olucaksın ne eksiğin var o kadından ?
yok kız o anlamda demedim yani o yapmışsa sen neden yapamayasın hem cdden sen daya zayf ve sıkısınGöbeğim biraz eksik gibi
Canim ben dediğini anladımyok kız o anlamda demedim yani o yapmışsa sen neden yapamayasın hem cdden sen daya zayf ve sıkısın
kız sen dün 70.5 değil miydinSelammmm
Ayyy bugun diyette 1 haftam dolduuu
Cooookkkkk mutluyummm dun tartıldım ama bugunde 1 haftam doldugu için tartıldım
69.8 olmuşum ohhhh cok mutluyummmm
kız sen dün 70.5 değil miydinbir gecede 700 grm mı verdin ama sen dün birşey yemedin tabi.
hadi bak böle devam 69 u 1 kere gördün 70 ler geçmişde kaldı btti o devir okey mi ?
Süpersin canım eksileri gordugune sevindim :)Selammmm
Selammmm
Süpersin canım eksileri gordugune sevindim :)
süper yaa.. bende artık 7 ile başlayan rakamlar görsem süper olacak:) az kaldı az daha bi azimli hissettim şu an kendimi:)
bende bendee 7 ile başlayan bi rakam görmek istiyorum 8 leri tamamen arkamda bırakmak istiyorumsüper yaa.. bende artık 7 ile başlayan rakamlar görsem süper olacak:) az kaldı az daha bi azimli hissettim şu an kendimi:)
Olcak Canim inşallah 7 ler 6 lar ben çok acele etmek istemiyorum ama tam 60 olmak istiyorumbende bendee 7 ile başlayan bi rakam görmek istiyorum 8 leri tamamen arkamda bırakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?