Benim normalde de düzensiz doğum sonra daha bi düzensiz oluyo taki sütten kesip kontrol hapına başlayan kadar ve düzensiz olunca kilo vermekte zor oluyoBnm ilk doğumumdu . Hamillktn önce cok düzenliydi günü gününe . Doğumdan sonra bebşm 4.5 aylıkken oldum biraz düzensiz oldu ama yavas yavas düzene giriyor yani arada 2.3 gun oynuyor o da muhtemelen emzirmktn kaynaklanıyo .. sen oluyon mu
Tmm kuzu saol yarın böle bir ölçeyim tam bilgileri yazarım buraya bu arada regl oluyorum !!!semra öyle baslattı düello yapıyoz gibi olmuş
http://www.penti.com/dogru-beden-olcusu-nasil-alinir
bak burda anlatıyo kuzum
simitleride tam simitlerinin üstünden sarıver
üst bacakta bacagının en kalın yerinden al
Şimfi kac kilosun hamile kalmadn once kac kiloydun?, nasıl düzensiz oluyoduBenim normalde de düzensiz doğum sonra daha bi düzensiz oluyo taki sütten kesip kontrol hapına başlayan kadar ve düzensiz olunca kilo vermekte zor oluyo
Benim normalde de düzensiz doğum sonra daha bi düzensiz oluyo taki sütten kesip kontrol hapına başlayan kadar ve düzensiz olunca kilo vermekte zor oluyo
Gel sucuk ekmek yapakAçım kız
62 ile hamile kaldım canım ben ve şimdi kaç kiloyum tam olarak bilmiyorum 1 hafta doğum yapmış ken tartildigimda 80 çıktım.dduzensizlikte bem 2 ayda bir falan oluyorumŞimfi kac kilosun hamile kalmadn once kac kiloydun?, nasıl düzensiz oluyodu
Çok teşekkür ederim canım sagolGünaydın kızlar sayfadaki tüm annelerin ve anne adaylarının ve de geleceğin annelerinin anneler günü kutlu olsun
Teşekkürler ervaçim tüm annelerin anneler günü kutlu olsun benim anneme gitmem gerekirken annem bugün geliyoGünaydın hanımlar Annelerin ve Anne adaylarının Anneler günü kutlu olsun
Bunlari sabah gorseydin iyiydi ödülümü yedim.yyemeden gorseydim daha az yedim belki pişman oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?