canım biberiye yağını nereden temin ettin ya ben bulamadımKzlar napıyorsunuz bugün misafrdir spordu derken anca yazabliyorum. 4 mil lesli yaptım ve biberiye yağımı kullandım. streç film sardım göbüşüme. Terlemeyen ben nasıl boncuk boncuk terlemişim su gbi akıyordu ay inşş faydası olur ya
canım yeşil cayı bende seviyorum dun biraz araştırdım emzirirken icmek iyi değilmiş.süte geçiyo ve bebeği ishal ediyormuş kilo aldırmiyormusyeşil çayımı da koydum hadi kızlar tempo tempo bırakmak yok yolun yarısını başardık bile biz hem daha zamanımzda var , gidicek bu kilolar emin olun
kuzm sen daha yeni doğum yaptın normal anneciğinin gelmesi :)Teşekkürler ervaçim tüm annelerin anneler günü kutlu olsun benim anneme gitmem gerekirken annem bugün geliyo
birşey olmazz şifa olsun sana hem bugün anneler günüB
Bunlari sabah gorseydin iyiydi ödülümü yedim.yyemeden gorseydim daha az yedim belki pişman oldum şimdi
aktardan aldım canm çok küçük bir şişe tüm aktarlarda vardırcanım biberiye yağını nereden temin ettin ya ben bulamadım
içme o zman canm bn sewmem ama içmeye zorluyorum işte napalımC
canım yeşil cayı bende seviyorum dun biraz araştırdım emzirirken icmek iyi değilmiş.süte geçiyo ve bebeği ishal ediyormuş kilo aldırmiyormus
iç iç canım iyidir metabolizmayi hızlandırıyorkuzm sen daha yeni doğum yaptın normal anneciğinin gelmesi :)
birşey olmazz şifa olsun sana hem bugün anneler günü
aktardan aldım canm çok küçük bir şişe tüm aktarlarda vardır
içme o zman canm bn sewmem ama içmeye zorluyorum işte napalım
Bence bel ve simit ler canımgöğü = 93
bel = 77
simitcikler = 93
kalça = 103
baçak kalınlığı = 63
EN ÇOK VAHİM OLAN NERESİ SİZCE?
yapayım canım iyi olurBence bel ve simit ler canım
ama bana göre cook cook iyisin
beyin için elini sopa ol ayakta düz dur sopaları sağa sola dön basit bi hareket
niye ki ne yedin de ceza aldın canım
ne zaman yapcan canımBenim ödül günümde bugun değil
yani kısmen öyle oluyor canım ama aşırıya kaçmadan :)Kızlar ödülden kasıt ne? Mesela hamburger yemek gibimi?
Tabi olur canım yap ama hergunyapayım canım iyi oluroklava da olur mu sopa yerine
ne zaman yapcan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?