aman biraz fazla kaçırdım 2 gün önce kuzumniye ki ne yedin de ceza aldın canım
yok kızzz hamburger kaç kalori bilion muKızlar ödülden kasıt ne? Mesela hamburger yemek gibimi?
aman biraz fazla kaçırdım 2 gün önce kuzum
yok kızzz hamburger kaç kalori bilion muödül diyerek 1 gnümüzü çöpe atmayalım kzlar.
ben geçen hafta sade dondrma yedim 124 kaloriydi. mesela ödülümz şöle olblr ; yarm tabak puding , 1 çikolata, 1 dilim pizza çok istersnz yarım hamburger gbi yani bnce tabi sizi bilemem
kızlar bu arada hamburgerin kalorisne baktım 1 adet mc donalds hamburger 250 kalori diyor. dgru mu acaba ?
o zman bn sabah öğle akşam hambrger yiyim daha az kalori alırım
Hic doktora gittin mi bu konuda canım62 ile hamile kaldım canım ben ve şimdi kaç kiloyum tam olarak bilmiyorum 1 hafta doğum yapmış ken tartildigimda 80 çıktım.dduzensizlikte bem 2 ayda bir falan oluyorum
kızlar bu arada hamburgerin kalorisne baktım 1 adet mc donalds hamburger 250 kalori diyor. dgru mu acaba ?
o zman bn sabah öğle akşam hambrger yiyim daha az kalori alırım
canm ben uyarımı yapayım tabiki herkes istediğini yer , bende yerim illa ki ama 1 günü çöpe atmamaya çalışarakAy yok yaa ben kalorilerini hesaplayarak zaten gun içindede yerim dondurma çikolataBen hamburgeri patatesi götürürüm valla ödül gününde ya. 1 öğünde sınırı aşmaktan bir sey olmaz sanki. Ertesi gün toparlanılır.
Herkes ödül anlayısına göre takılsın en iyisi
canm ben uyarımı yapayım tabiki herkes istediğini yer , bende yerim illa ki ama 1 günü çöpe atmamaya çalışarak
bu arda mc donaldsın sitesini baktım harbiden 250 kalorilk hambrger var ! hemde cheeseburger 290 kalori diyoor !
ben gidiyom tutmayın benii
Kalk kız gdiyozz günde 3 öğün yerim 750 kalori alırım hem ahahahBende duble köfteburgere baktım direktBen bide arby'se bakim ya oda çok fena
Kalk kız gdiyozz günde 3 öğün yerim 750 kalori alırım hem ahahah
sen blrsin cnm bnde yapmıycam sanırımben bu haftra hiç ödül yapmayacağım kızlar toplanmam lazım
izledim cnm bn beğendim aslında ama çoğu insan beğenmemişAyy kızlar grinin elli tonunu izledinizmi siz
izledim cnm bn beğendim aslında ama çoğu insan beğenmemiş
altına imzamı atarım dediklerininYaa ben cristiana asık oldum ya(fantazileri hariç)
Kızın böyle zart diye karsısına cıkmaları sahiplenmeleri kıskanmaları vazgeçememesi fln. Durup durup izliyorum
Evet canım gittim kist var bende o yüzdenHic doktora gittin mi bu konuda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?