Zayıflama Kampı

niye ki ne yedin de ceza aldın canım
aman biraz fazla kaçırdım 2 gün önce kuzum

Kızlar ödülden kasıt ne? Mesela hamburger yemek gibimi?
yok kızzz hamburger kaç kalori bilion mu ödül diyerek 1 gnümüzü çöpe atmayalım kzlar.
ben geçen hafta sade dondrma yedim 124 kaloriydi. mesela ödülümz şöle olblr ; yarm tabak puding , 1 çikolata, 1 dilim pizza çok istersnz yarım hamburger gbi yani bnce tabi sizi bilemem

kızlar bu arada hamburgerin kalorisne baktım 1 adet mc donalds hamburger 250 kalori diyor. dgru mu acaba ?
o zman bn sabah öğle akşam hambrger yiyim daha az kalori alırım

Ay yok yaa ben kalorilerini hesaplayarak zaten gun içindede yerim dondurma çikolata Ben hamburgeri patatesi götürürüm valla ödül gününde ya. 1 öğünde sınırı aşmaktan bir sey olmaz sanki. Ertesi gün toparlanılır.
Herkes ödül anlayısına göre takılsın en iyisi

kızlar bu arada hamburgerin kalorisne baktım 1 adet mc donalds hamburger 250 kalori diyor. dgru mu acaba ?
o zman bn sabah öğle akşam hambrger yiyim daha az kalori alırım

Şimdi bende baktım gercekten de öyle. Hamburger 250 kalori ama mcroyal fln yersen onlarınki fazla

canm ben uyarımı yapayım tabiki herkes istediğini yer , bende yerim illa ki ama 1 günü çöpe atmamaya çalışarak
bu arda mc donaldsın sitesini baktım harbiden 250 kalorilk hambrger var ! hemde cheeseburger 290 kalori diyoor !
ben gidiyom tutmayın benii

Bende duble köfteburgere baktım direkt Ben bide arby'se bakim ya oda çok fena

Ay evet özlem neydi o lavaş öyle ! bu hamburgerin yanında cola zero da oldumu bitmiştir bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…