Zayıflama Kampı

Yiyorum canım siz kadar olmasada bugun öğleyi yedim az önce ara öğün yaptım bide akşam yicem
siz kadar olmasa da diyince üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
dikkat et sağlığına canm , yağlarımızı yakmak için bile yağa ihtiyacmz var

yok daha yapmadım cnm sadece sabah 5 ince dilim sucuk yedim ödül olarak sayılır mı bilmiyorum
ay sinir oldum ya bi kadının sitesi var 1 ayda hatta 2 haftada 20-30 kilo verdiren bir çayı varmış. tamam böyle sölemesi normal satş stratejisi ama altında bir sürü yorum var. işte teşkr ederim 20 kilo verdim falan diye herkes resm atmış. işin ilginç tarafı kullanıcı isimleri melek azra nilgün vs. ama resmler yabancı kadınların resmi !!! ve hepsinin yazı sitili aynı herşeyin sonunda !!! ünlem var. bu kadar bariz sahtekarlık olmaz yaa..

İnsanların sağlığıyla oynamak bu kadar kolay işte. Çaresiz, psikolojisi bozuk biri kanıp alacak işte.
Bu arada sucuk ödül sayılmaz bence

İnsanların sağlığıyla oynamak bu kadar kolay işte. Çaresiz, psikolojisi bozuk biri kanıp alacak işte.
Bu arada sucuk ödül sayılmaz bence
ama nasıl snir oldum belli yani kendi kendine yorumlar atmış ay bakın nasıl zayıfladım 1 ayda 30 kilo diye. tüm resmler de yabancı zayıflayanlar. hatta bazılarının üzerinde inglizce zayıflama kamplarının isimleri yazıyor o resmi atanın adıda mervecik mersinden nse blmiyorum cnm ödül yapmıycam sanırım yada akşam survivor izlerken 1 çikolata yerim belki izin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…