Zayıflama Kampı

Yok kız kumpir değil kumru

bildirdin ya sorun değil cnm , bizde seni sevdik gayet iyi geldin takıma
2 yetiyor mu abooooww bana bıraksan 10 tane rahat yerim çok seviyorumm yarın ycem yaa bananee

canım kumrunu da evde kendin yapmaya çalış iç malzemelerini az koyarsın mayonez kullanmazsın ve daha küçük ekmekten yaparsın olmaz mı

Yok canım ya artık eve sosis salam vs sokmuyorum ekmek bile almıyorum diyebilirim.
Zaten yerim ya telafi ettikten sonra sorun olmaz eskiden yediğim şekline hayret ediyorum çok berbat besleniyormuşum

öyle deme cnm ya simit yağ dolu susam falan dikkat etmek lazım:)
Öyle cnm ama kahvaltı için bnce gayet iyi zaten almamz gerekn kalori belli yağ belli. 2 dilim ekmek yerine simit olmş
sen zaten yağlı ve çok fazla kalorili birşey yememişsin. o yüzden didim

Yaa ben hiç kendimi sıkmıyorum canım simit yemek isterse hiç çeyrek meyrek demem butun yerim affetmem Akşamı hafif geçiririm yoksa saldırıyorumm kısıtlamamam lazımm

Yok canım ya artık eve sosis salam vs sokmuyorum ekmek bile almıyorum diyebilirim.
Zaten yerim ya telafi ettikten sonra sorun olmaz eskiden yediğim şekline hayret ediyorum çok berbat besleniyormuşum
bu da bi başarı canım hatalarımızın farkına varmak bu bile yeter bende önceden bi dolu dolu tabak pirinç pilavı yerdim şimdi ne olduğunu anlayınca bi kaşık bile yesem pişman oluyorum

bu da bi başarı canım hatalarımızın farkına varmak bu bile yeter bende önceden bi dolu dolu tabak pirinç pilavı yerdim şimdi ne olduğunu anlayınca bi kaşık bile yesem pişman oluyorum

Bu defa bilinçli basladık hadi devamıda gelsin
1 ay olsaydı bi
sen ölçülerini aldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…