bugün o zaman aynı sporları yapmışız canım bende 2 mil leslie yaptım yarım saat tempolu yürüdüm
o da bütün yeseymiş canımkız çeyrek simitte birşey yok ki pek fazla telafi etsindoru düzgün bişey yememiş zaten
Evelynn canm kumpiri sen evde mi yapıcaksın ? daha az kalorili yapablrsin evde yapıcaksan.
onu o kadar yapan içindeki tereyağ, kaşar ve mayanoz gbi soslar. haşlanmş patats zaten 100 kalori. az yağ koy iç malzemelrine mısırı zeytini falan fazla koy en fazla sana 400 e patlar
bildirdin ya sorun değil cnm , bizde seni sevdik gayet iyi geldin takımaohh tmm o zamn rahatladım ama fırsat bulursam girer yazarım:) seviyorum burayı sizleri..
nazar değmesin cnm aman mideni küçülttün demekki artık böyle devam edersin inş..
her zaman 2 yedim cnm alışkanlık oldu sanırım 3 çok fazla geliyor gözüme:)
Allah beniii davul etsin sus sus rezil oldumYok kız kumpir değil kumru
canım kumrunu da evde kendin yapmaya çalış iç malzemelerini az koyarsın mayonez kullanmazsın ve daha küçük ekmekten yaparsın olmaz mıYok kız kumpir değil kumru
lesli mi yaptın kızzzo da bütün yeseymiş canım
öyle deme cnm ya simit yağ dolu susam falan dikkat etmek lazım:)kız çeyrek simitte birşey yok ki pek fazla telafi etsindoru düzgün bişey yememiş zaten
canım kumrunu da evde kendin yapmaya çalış iç malzemelerini az koyarsın mayonez kullanmazsın ve daha küçük ekmekten yaparsın olmaz mı
Öyle cnm ama kahvaltı için bnce gayet iyi zaten almamz gerekn kalori belli yağ belli. 2 dilim ekmek yerine simit olmşöyle deme cnm ya simit yağ dolu susam falan dikkat etmek lazım:)
evet canım 1 milinden 2 tane yaptımlesli mi yaptın kızzz
ay çok sevindimm sen kalori takibide yapıon dmievet canım 1 milinden 2 tane yaptımçok kolay güzel ve eğlenceliydi
bu da bi başarı canım hatalarımızın farkına varmak bu bile yeterYok canım ya artık eve sosis salam vs sokmuyorum ekmek bile almıyorum diyebilirim.
Zaten yerim ya telafi ettikten sonra sorun olmaz eskiden yediğim şekline hayret ediyorum çok berbat besleniyormuşum
bak bunada imzamı atarmYaa ben hiç kendimi sıkmıyorum canım simit yemek isterse hiç çeyrek meyrek demem butun yerim affetmemAkşamı hafif geçiririm yoksa saldırıyorumm kısıtlamamam lazımm
ay çok sevindimm sen kalori takibide yapıon dmitakip ediliyorum gbi geldi yaw
bu da bi başarı canım hatalarımızın farkına varmak bu bile yeterbende önceden bi dolu dolu tabak pirinç pilavı yerdim şimdi ne olduğunu anlayınca bi kaşık bile yesem pişman oluyorum
Yok kuzu 2 ye geçtim bu hafta daha. 1 mili kapattım artıkSen denedinmi 3mil yapmayı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?