evet takip yapıyorum canım ben bugün 800 kalori aldım 2 mil leslie ile 150 kalori verdim ve yürüyüşüm ile de 100 kalori verdim canım 2 buçuk kilo da su içtim bugünay çok sevindimm sen kalori takibide yapıon dmitakip ediliyorum gbi geldi yaw
o zman dışarı da yarım yersin artık canım :)Yok canım ya artık eve sosis salam vs sokmuyorum ekmek bile almıyorum diyebilirim.
Zaten yerim ya telafi ettikten sonra sorun olmaz eskiden yediğim şekline hayret ediyorum çok berbat besleniyormuşum
o zman dışarı da yarım yersin artık canım :)
hiç yeme canım bak vereceğin o güzel kiloları düşün :) bi hayal etsene bi baktın 65 sin sonra 60 daha sonra 55 falan falan.....Bakalım yarımmı olur 1 mi olur hiçmi yemem bilmiyorum artık
hiç yeme canım bak vereceğin o güzel kiloları düşün :) bi hayal etsene bi baktın 65 sin sonra 60 daha sonra 55 falan falan.....ne güzeeelll
ben hiç bilemiyorum belki de hiç zayıf olamayacağım bu çabalar boşaKızlar biz ne zman zayflıycaz yaww
Kızlar biz ne zman zayflıycaz yaww
o zaman afiyet olsun canımGüzelde hiç yemezsem nefsimi bastıramam canım arada kendine ödül vermek motivasyon sağlar hem
ben hiç bilemiyorum belki de hiç zayıf olamayacağım bu çabalar boşa
Ay kübra banada öyle gelio sanki hep böle kalcaz tüümm bunlar boşaymış boş yere aç kalıomşz gbi hssediom
yoookkkk kötü düşüncelere hayıırr biz ağustos ayına çıtırlar olarak gireceğiiiizzzAy kübra banada öyle gelio sanki hep böle kalcaz tüümm bunlar boşaymış boş yere aç kalıomşz gbi hssediom
kız öteki şişgolarda hala şişgo yaHayır yaaa bizim öteki şişkolardan neyimiz eksik bizde zayıflıcazzz
yoookkkk kötü düşüncelere hayıırr biz ağustos ayına çıtırlar olarak gireceğiiiizzz
kız öteki şişgolarda hala şişgo ya
olur canım millet bizim kilolarımız kadar kilo veriyo biz bi 15 20kiloyu mu veremiyeceğiz pehhhhsen onları örnek alma zayıflayan şişkoları örnek al
olur canım millet bizim kilolarımız kadar kilo veriyo biz bi 15 20kiloyu mu veremiyeceğiz pehhhh
çok da güzelvericez hattaaa
niye öle bişi diyo yaaBugunde kaynanam bana beni geçmişsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?