Zayıflama Kampı

ay çok sevindimm sen kalori takibide yapıon dmi takip ediliyorum gbi geldi yaw
evet takip yapıyorum canım ben bugün 800 kalori aldım 2 mil leslie ile 150 kalori verdim ve yürüyüşüm ile de 100 kalori verdim canım 2 buçuk kilo da su içtim bugün

Yok canım ya artık eve sosis salam vs sokmuyorum ekmek bile almıyorum diyebilirim.
Zaten yerim ya telafi ettikten sonra sorun olmaz eskiden yediğim şekline hayret ediyorum çok berbat besleniyormuşum
o zman dışarı da yarım yersin artık canım :)

hiç yeme canım bak vereceğin o güzel kiloları düşün :) bi hayal etsene bi baktın 65 sin sonra 60 daha sonra 55 falan falan..... ne güzeeelll

Güzelde hiç yemezsem nefsimi bastıramam canım arada kendine ödül vermek motivasyon sağlar hem

Ay kübra banada öyle gelio sanki hep böle kalcaz tüümm bunlar boşaymış boş yere aç kalıomşz gbi hssediom

Ay kübra banada öyle gelio sanki hep böle kalcaz tüümm bunlar boşaymış boş yere aç kalıomşz gbi hssediom
yoookkkk kötü düşüncelere hayıırr biz ağustos ayına çıtırlar olarak gireceğiiiizzz
Hayır yaaa bizim öteki şişkolardan neyimiz eksik bizde zayıflıcazzz
kız öteki şişgolarda hala şişgo ya

Kızlar pek giremedim bugün annemler burda menümü de yazmadım yazayım şimdi
kahvaltı tost yedim ödül olarak
5 zeytin 2 catal reçel Çay
öğle
1 kase çorba
1 tabak tavuk patates
4 5 kaşık pirinç
1 bardak fanta
Aksam
Öğlen ki yemekten ama daha az
Aralarda meyve yedim ve 2 küçük şeker yedim
fazla yediğimin farkındayım ödül yok önümüzdeki hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…