kahvaltı acık peynir bir dilim salam bir yumurta bir salatalık ve domates
ara öğün 5 tane çilek
öğlen küçük bir porsiyon taze fasulye ve bir kaşık pirinç pilavı
akşam domates ve salatalık :)
çavdarım bittiği için ekmek yemiyorum hiç :)
cnm köfteler mi çok kalorili çok az yemişsin normalde..
Kızlar nasılsınız final haftaları yaklaştıgı için aranıza pek katılamıyorum bugünkü menum kahvaltı geç kaldığım için yok ogle 2dilim ekmek 3 adet dometes ve zeytin ara 1 dilim ekmek akşam 1 yemek kaşığı mantar ve makarna
76.5 oldum tatlim bnde
Köftenin tanesi 50 kaloriymiş ben 7tane yedim nohutta 1porsiyon 230 kaloriymiş ben 2 porsiyon yedim
Verim su kilolarida canim bozarsam verin cezayı raziyim :))
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Salatalık
3 zeytin
Bir dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Ogle
gec kahvalti yaptgim icin yemedim
Ara
Erik
Aksam 17.30 da yedim dışarda olduğum için ailemle dışarda yemek zorunda kaldim
Yarim ekmek arası köfte
Ayran
Yemekten sonra
2 saat yürüdüm
Kızlar ben bugün ödül günü diye çıldırdım bütün cezalara razıyımmenğ bildireyim cezamı kesersiniz
sabah 2 dilim ekmek sucuklu yumurta
öğle yok
akşam 2.5 dilim tereyağlı ballı loş ekmeği bide dondurma yedim
su içemedim fazla heee bide bu sabah tartıda 93.0 gördüm çok mutluyum ama azıttım
Bugünkü menüm ;
KAHVALTI
1 yumurta
5 ince dilim sucuk
1 zeytin / 1 çatal çilek reçeli / yarım domates / çeyrek salatalık
1.5 dilim ekmek
burgu peynir
ARA
eti form kraker yarım paket
ÖĞLEN
yarım dilim ekmek
2 dilim tulum peyniri
1 dilim salam
AKŞAM
1 kase mantar çorbası
1 adet ülker bitterli çikolata ( küçük peket 25 kuruşluk olanlardan 50 kalori )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 700
SPORLA YAKILAN KALORİ : 0 ( Akşam 1 mil lesli yaparsam 75 kalori harcarım :)
Eki Görüntüle 1522896
bunun bitterli olanı 50 kalori hergün yemeyi düşünüyorum hehehe
eneee menümü beğenmedi ahahhacnm sanki olmamış bugün menükahvaltı güzel ama öğlende kahvaltı şeklinde olmuş akşamda sadece çorba iyi keşke bi seze yemeği falan yeseydn bi iki kaşık..
Hani öğle nirdeee aralar nirdeeeekızlar bugünkü menüm.. kahvaltı 10 gibi yaptım..
çeyrek simit
1 yk labne
2 çatal tereyağlı yumurta
1 bardak portakal suyu( kendim sıktım )
Bir iki saat sonra 2 bardak çay
akşam da çiğ köfte ve marul lavaş sız
2 litre su
spor olarak da sadece yürüyüş
eneee menümü beğenmedi ahahha
neyi var kız kahvaltım 12 gbiydi, öğlen yemeğine öğlen dediğime bakma saat 4 gbiydi, akşam yemeği yiycem için onları sadece atıverdim ağzıma.
çorbada yetti kuzum mantarda bir sebze değil mi yaw
Hani öğle nirdeee aralar nirdeeee
Çayla ara mı olur hiç kız. bu arada bnde çiğ köfte yicektm bugün ama lavaşsız yiyemem diye almadım
kaç adet çiğ köfte yedin onu de bakim
malesf canm takımımızn kuralı hergün yorum yazıcaksın....kızlar bu arada iki gündür sabah akşam misafirim oluyor girmekte zorlanıyorum buraya.. yarında denizli den annem geliyor sanırım 3-4 gün giremicem sorun olur mu..ama diyete devam tabi ki:)
yok kuzum maşallahım var 12 gündür 1 kere bile akşam yemeğinden sonra ağzıma birşey atmadım.sebze tabi ki cnm benm ama sadece çorba diye dedim acıkırsan saat geç olacak yedim diye üzülcen :) ama sen yetti diyosan sıkıntı yok tabiki de
Zaten ara yapmamışsın kuzum 3-4 tane yiyeblrsin çok rahat bldgm kadar ile çiğ köfte 50 kalori. ama doyduysan sorun yokkahvaltı geç olunca cnm istemedi ara yapmayı :) 2 tane yedim cnm küçük parça olarak..
bende lavaşlı yiyemiyorum yaa hamur yiyor muşum gibi geliyor.. marulla daha güzel:)
valla yetti canım b,razdan da yatarım bu hafta güzel bi rakam görmek istiyorum tartımda :)cnm menün güzelmiş ama akşam sadece domates ve salatalık çok az olmuş sanki..
iyi olmuş canım sabah ki çeyrek simit akşamı telafi etmiş zaten :)kızlar bugünkü menüm.. kahvaltı 10 gibi yaptım..
çeyrek simit
1 yk labne
2 çatal tereyağlı yumurta
1 bardak portakal suyu( kendim sıktım )
Bir iki saat sonra 2 bardak çay
akşam da çiğ köfte ve marul lavaş sız
2 litre su
spor olarak da sadece yürüyüş
malesf canm takımımızn kuralı hergün yorum yazıcaksın....
şaka kız şaka bildirdin ya sorun değil ama sen diyetini ihmal etme biliyorsun bzm için değil kendin için yapıyosun
yok kuzum maşallahım var 12 gündür 1 kere bile akşam yemeğinden sonra ağzıma birşey atmadım.
bazı zamnlar sadece yarım elma yarım portakal yedim . ama hiç acıkıp şunu yiyim demedim tü tü tü nazar değmesn
Zaten ara yapmamışsın kuzum 3-4 tane yiyeblrsin çok rahat bldgm kadar ile çiğ köfte 50 kalori. ama doyduysan sorun yok
kız çeyrek simitte birşey yok ki pek fazla telafi etsiniyi olmuş canım sabah ki çeyrek simit akşamı telafi etmiş zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?