Zayıflama Kampı

Verim su kilolarida canim bozarsam verin cezayı raziyim :))
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Salatalık
3 zeytin
Bir dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Ogle
gec kahvalti yaptgim icin yemedim
Ara
Erik
Aksam 17.30 da yedim dışarda olduğum için ailemle dışarda yemek zorunda kaldim
Yarim ekmek arası köfte
Ayran
Yemekten sonra
2 saat yürüdüm

aa güzel bişey o zaman yaparım artık bende :) kaç kalori yaktırıyordu canım :)

Çok az yemişsin kız bu arada sınavlarda basarılar

canım bu kadarcık şey gerçekten 1000 kalori yapıyor mu yaa

Canım program öyle hesapladı valla

şaka yapıyosun ? kaç köfte yedin kız mümkün değil

7 tane fln köfte yedim canım nohutlu salatada 2 porsiyon yedim

akşam domates ve salatalıkmı yedin sadece ay benim hiç içim almaz

İyi bigün geçirmişsin ya begendim

neyseki 2saat yuruyerek o akşamki yarım ekmeği yakmışsın canım

Evelynn o proğram kafayı yemiş kız bende indirdim bana 687 kalori aldın bugün diyo :) hiç açlığım yok kız çok şükür

Evelynn o proğram kafayı yemiş kız bende indirdim bana 687 kalori aldın bugün diyo :) hiç açlığım yok kız çok şükür

Yok yok doğru hesaplıyo nohut cok kaloriymiş yaa 1 porsiyon 230 kalori ben 2 porsiyon yedim sadece 460 nohuttan geldi köfteninde tanesi 50 miş ben 7 tane yedim 350de o, ayran içtim 2 tane 90dan 180 o. Bide elma işte al sana 1000

Yok yok doğru hesaplıyo nohut cok kaloriymiş yaa 1 porsiyon 230 kalori ben 2 porsiyon yedim sadece 460 nohuttan geldi köfteninde tanesi 50 miş ben 7 tane yedim 350de o, ayran içtim 2 tane 90dan 180 o. Bide elma işte al sana 1000
Tam tamamlamissin canim kalorini onun ustune cikmadgin surece bisey olmaz gayet iyi verilecek bu kilolar :)

begendim kuzum menünü bugün ödül günüydü zaten ekmek arası ile halletmişsin hemde yürümüşsün

aa güzel bişey o zaman yaparım artık bende :) kaç kalori yaktırıyordu canım :)
canm inan kalorisini bilmiyorum ama;
1 saat yavaş tempoda yürümek 200 kalori / 1 saat hızlı tempo 300 kalori yaktırıyor.
leslie hızlı tempo oluyor. 15 daklık yaparsan sadece 1 mil yani 75 kalori , 2 mil 30 daklık yaparsan 150 kalori olarak hesap ediyorum ben. ama şöle birşey var leslie sadce yürüyş değil , içinde hareketlerde var. bence daha fazladr kalorisi ama ben genede az tutuyorum

biberiye yağımı sürdüm streçi çektim 2 mil leslie yaptım hemen arkasından 15 dakka dışarda yürüyüş yaptım geldimmm

Ewet ewet bn cok gördüm soğan suyu faydasını .. sagolsun kuzenim önermişti bnde cok şiddetli ağrı oluyodu regl gunlerinde soğn suyu cok iyi geldi agrı nedir bilmiyorum bu konuda walla

Ewet ewet bn cok gördüm soğan suyu faydasını .. sagolsun kuzenim önermişti bnde cok şiddetli ağrı oluyodu regl gunlerinde soğn suyu cok iyi geldi agrı nedir bilmiyorum bu konuda walla

Ay bian yanlıs topikmi dedim ya siz ne konusuyosunuz

Kızlar ben bugün ödül günü diye çıldırdım bütün cezalara razıyım menğ bildireyim cezamı kesersiniz
sabah 2 dilim ekmek sucuklu yumurta
öğle yok
akşam 2.5 dilim tereyağlı ballı loş ekmeği bide dondurma yedim
su içemedim fazla heee bide bu sabah tartıda 93.0 gördüm çok mutluyum ama azıttım

Yok kızma kendine ödül öğününü akşama denk getirmen dısında iyidir

Ay bian yanlıs topikmi dedim ya siz ne konusuyosunuz
Ya semraanne bna doğan suyunu önerdi zayıflatır dedi bnde soğan suyundan gördüğüm faydayı söyldm .. Ama kaptırdık işte ya soru cevaplarla dediğin gbi farklı bi topik olmuş sanki topik içinde topik olmuşşş

cnm eksilmene çook sevindm
diyetnn ilk haftasındasın bu sferlik bşey olmz hem öle aman aman bi durum değil

ayyyy kızlar ödül günümde kumru yeyim diyodum ama 1500 kaloriymiş
Ben ondan 2 tane yiyodum yeyince bide yanında kola tursu tabiiii 3500 4000 kalori tek öğünde

Ha ödül günümde gene yerim ama yarım veya 1 yerim yanına cola zero içerim o gunku diğer öğünlerimi hafif geciririm dengelerim.
Hep bilinçsizce yemekten şişmişim bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…