- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
amin kuzum aminnnn açıp kapatalım erimiş olalımleslie sensone diye bir kadın .var kuzum evde egzersiz yaptrıyo sana ama sadece yürüyerek. ebru şallı plates gbi düşün. 1 mil onlarda kilomtre demek, işte 1 mil olan egzersizi başlangıç 15 dk sürüyor ve böylece evin içinde 1.5 km yürümüş oluyorsun istersen 2-3-5 milleri var saatleri uzuyor zorlaşıyor. ama çok güzel birşey evdeyken 15 dk da 1.5 kmlik yürüyüş ve egzersiz yapıyosun
Kızlar nasılsınız final haftaları yaklaştıgı için aranıza pek katılamıyorum bugünkü menum kahvaltı geç kaldığım için yok ogle 2dilim ekmek 3 adet dometes ve zeytin ara 1 dilim ekmek akşam 1 yemek kaşığı mantar ve makarna
canım bu kadarcık şey gerçekten 1000 kalori yapıyor mu yaa
şaka yapıyosun ? kaç köfte yedin kız mümkün değil
kahvaltı acık peynir bir dilim salam bir yumurta bir salatalık ve domates
ara öğün 5 tane çilek
öğlen küçük bir porsiyon taze fasulye ve bir kaşık pirinç pilavı
akşam domates ve salatalık :)
çavdarım bittiği için ekmek yemiyorum hiç :)
Bugünkü menüm ;
KAHVALTI
1 yumurta
5 ince dilim sucuk
1 zeytin / 1 çatal çilek reçeli / yarım domates / çeyrek salatalık
1.5 dilim ekmek
burgu peynir
ARA
eti form kraker yarım paket
ÖĞLEN
yarım dilim ekmek
2 dilim tulum peyniri
1 dilim salam
AKŞAM
1 kase mantar çorbası
1 adet ülker bitterli çikolata ( küçük peket 25 kuruşluk olanlardan 50 kalori )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 700
SPORLA YAKILAN KALORİ : 0 ( Akşam 1 mil lesli yaparsam 75 kalori harcarım :)
Eki Görüntüle 1522896
bunun bitterli olanı 50 kalori hergün yemeyi düşünüyorum hehehe
Verim su kilolarida canim bozarsam verin cezayı raziyim :))
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Salatalık
3 zeytin
Bir dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Ogle
gec kahvalti yaptgim icin yemedim
Ara
Erik
Aksam 17.30 da yedim dışarda olduğum için ailemle dışarda yemek zorunda kaldim
Yarim ekmek arası köfte
Ayran
Yemekten sonra
2 saat yürüdüm
Evelynn o proğram kafayı yemiş kız bende indirdim bana 687 kalori aldın bugün diyo :) hiç açlığım yok kız çok şükür
Tam tamamlamissin canim kalorini onun ustune cikmadgin surece bisey olmaz gayet iyi verilecek bu kilolar :)Yok yok doğru hesaplıyo nohut cok kaloriymiş yaa 1 porsiyon 230 kalori ben 2 porsiyon yedim sadece 460 nohuttan geldi köfteninde tanesi 50 miş ben 7 tane yedim 350de o, ayran içtim 2 tane 90dan 180 o. Bide elma işte al sana 1000
begendim kuzum menünü bugün ödül günüydü zaten ekmek arası ile halletmişsin hemde yürümüşsünVerim su kilolarida canim bozarsam verin cezayı raziyim :))
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Salatalık
3 zeytin
Bir dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Ogle
gec kahvalti yaptgim icin yemedim
Ara
Erik
Aksam 17.30 da yedim dışarda olduğum için ailemle dışarda yemek zorunda kaldim
Yarim ekmek arası köfte
Ayran
Yemekten sonra
2 saat yürüdüm
canm inan kalorisini bilmiyorum ama;aa güzel bişey o zaman yaparım artık bende :) kaç kalori yaktırıyordu canım :)
Tam tamamlamissin canim kalorini onun ustune cikmadgin surece bisey olmaz gayet iyi verilecek bu kilolar :)
biberiye yağımı sürdüm streçi çektim 2 mil leslie yaptım hemen arkasından 15 dakka dışarda yürüyüş yaptım geldimmm
Ewet ewet bn cok gördüm soğan suyu faydasını .. sagolsun kuzenim önermişti bnde cok şiddetli ağrı oluyodu regl gunlerinde soğn suyu cok iyi geldi agrı nedir bilmiyorum bu konuda wallaOverkist benimki canım tedaviyle hamile kaldım aslında ilk hamileligimde tedavi oldum düşük yaptım ikincide de tedavi oldum üçüncü tedavisiz oldu canım Sagan suyu çok işi yarıyo bu konuda tavsiye ederim zayiflatiorda
Ewet ewet bn cok gördüm soğan suyu faydasını .. sagolsun kuzenim önermişti bnde cok şiddetli ağrı oluyodu regl gunlerinde soğn suyu cok iyi geldi agrı nedir bilmiyorum bu konuda walla
Kızlar ben bugün ödül günü diye çıldırdım bütün cezalara razıyımmenğ bildireyim cezamı kesersiniz
sabah 2 dilim ekmek sucuklu yumurta
öğle yok
akşam 2.5 dilim tereyağlı ballı loş ekmeği bide dondurma yedim
su içemedim fazla heee bide bu sabah tartıda 93.0 gördüm çok mutluyum ama azıttım
Teşekkür ederim canım 1.400 eksi gördüm tartıda hemen uçtum galibaYok kızma kendine ödül öğününü akşama denk getirmen dısında iyidir
Ya semraanne bna doğan suyunu önerdi zayıflatır dedi bnde soğan suyundan gördüğüm faydayı söyldm .. Ama kaptırdık işte ya soru cevaplarla dediğin gbi farklı bi topik olmuş sankiAy bian yanlıs topikmi dedim ya siz ne konusuyosunuz
cnm eksilmene çook sevindmKızlar ben bugün ödül günü diye çıldırdım bütün cezalara razıyımmenğ bildireyim cezamı kesersiniz
sabah 2 dilim ekmek sucuklu yumurta
öğle yok
akşam 2.5 dilim tereyağlı ballı loş ekmeği bide dondurma yedim
su içemedim fazla heee bide bu sabah tartıda 93.0 gördüm çok mutluyum ama azıttım
Kahvaltı/Öğle
Köfte
Ayran
Ara
Tarcınlı elma
Akşam
Nohutlu salata
Ayran
Kalori 1000 oldu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?