Cuma günü bnm nişanlım ile yıl dönümüm. mecbur o gün ödülümü kullanıcam. mangala gidicez ızgara tavuk köfte falan yicem olur dimi kızlar
işte böyle yüklenmemiz lazım birbirimize ki gözümüz korksunİlk kez böyle yiyorum akşam oda hemen hepinizin gozune battıHepsi toplamda 1 tabaktaydı ya cok değildiki niye bu kadar cok geldi gözünüze anlamadım
başka bi şansın yok ki canım özel gün sonuçtaCuma günü bnm nişanlım ile yıl dönümüm. mecbur o gün ödülümü kullanıcam. mangala gidicez ızgara tavuk köfte falan yicem olur dimi kızlar
Merhaba :)
Başka bir topikte başlamıştım ama sanırım artık aktif değiller. Yeni üye alıyor musunuz? Bu arada ben öğrenciyim final zamanlarımda projelerim olduğu zaman felan çok aktif olamayabilirim bu yüzden her gün kilo bildirimi yapabilirim ama çok fazla mesaj takibi yapamayabilirim acaba bu sorun olur mu
işte böyle yüklenmemiz lazım birbirimize ki gözümüz korksun
o ne ki kız nasıl oluyor oMerhaba canım
Valla bilemiyorum topiğin sorumlusuerva147 o gelince cevaplar:)
Yaa acıktım bile ben siz cok diyonuz bide
Soğan halkası istedi canım
o ne ki kız nasıl oluyor o
yok canım kalsın ya yeme bak sende sonra çene zulmüne uğrarsın heaa
Amannnnnnnnnnnnn yicem işte hatta pasta da yapıcam ahahaAman ye gitsin sefanı olsunnn ama gec saate bırakma veeeeeeeeee ekmek mumkun oldukca az ye
cnm umarım istediğin kiloya ulaşırsın ama malsef burası dolduMerhaba :)
Başka bir topikte başlamıştım ama sanırım artık aktif değiller. Yeni üye alıyor musunuz? Bu arada ben öğrenciyim final zamanlarımda projelerim olduğu zaman felan çok aktif olamayabilirim bu yüzden her gün kilo bildirimi yapabilirim ama çok fazla mesaj takibi yapamayabilirim acaba bu sorun olur mu
sağol kızzz yicem işte yicem ahah pasta bile yicembaşka bi şansın yok ki canım özel gün sonuçtaafiyet olsun şimdiden
yok kız o kadan da diillYok kız yermiyim gayet normal ve diyete uygun yediğim akşam yemeğime bile çok dediniz bunu yesem çivili fıçıya atarsınız
dur kız yavaş gel o kadar emek boşa gider sonra aman dikkat et kızAmannnnnnnnnnnnn yicem işte hatta pasta da yapıcam ahaha
Bu arada başlarım soğan halkana !!!!! ben sana patates kroket diyor muyum yada peynir eritmesi !!!
cnm umarım istediğin kiloya ulaşırsın ama malsef burası doldu
sağol kızzz yicem işte yicem ahah pasta bile yicem
Amannnnnnnnnnnnn yicem işte hatta pasta da yapıcam ahaha
Bu arada başlarım soğan halkana !!!!! ben sana patates kroket diyor muyum yada peynir eritmesi !!!
gaza geldim fena tutun beniiiiidur kız yavaş gel o kadar emek boşa gider sonra aman dikkat et kız
Denmez kuzum sufle alman pastası ne bileyim ha birde kenarları kaşar dolgulu dominos falan denmz aslaaa !! duymim bida!Haklısın canım ya öyle seyler aklımıza getirmememiz lazım mesela profiterol olsun tiramisu olsun asla demiyorumki canımız cekmesin
gaza geldim fena tutun beniiiii
Denmez kuzum sufle alman pastası ne bileyim ha birde kenarları kaşar dolgulu dominos falan denmz aslaaa !! duymim bida!
Nasıl kız anlmadım şaka mı gerçek mi bu seferTamam canım sen merak etme bu arada ben yarın fln yemek yarısmasında donut yapacam yicem mecbur sölimdeee
ağzımın suları aktı tagaza geldim fena tutun beniiiii
Denmez kuzum sufle alman pastası ne bileyim ha birde kenarları kaşar dolgulu dominos falan denmz aslaaa !! duymim bida!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?