Nasıl kız anlmadım şaka mı gerçek mi bu sefer
malesf cnm doluyuzKizlar benide dahil edermisiniz:)
bu kadar da kötü olunmaz ki kaldır kız şunu aç değildim valla acıktım ya
Evet canım ekmekler olmamış hiç en azından 1 dilim ye aksamlari ama genel itibariyle güzel dugunu düşün lutfenKızlar bugünkü menüm
KAHVALTI
2 dolu kaşık menemen
1 dilim salam
2 dilim kepek ekmek
çeyrek domates salatalık / 1 adet zeytin / kk peynir / 1 çatal çilek reçeli
ARA
2 adet eti form kraker
ÖĞLEN
2 dilim ekmek
çoban salata
AKŞAM
1.5 biber dolması (dünden kalan fırında olan)
2 dilim kepek ekmek
biraz peynir (yoğurdum yoktu diye)
TOPLAM ALINAN KALORİ : 938
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 2 mil lesli yapıcam )
Ekmeklerim neden böyle oldu bilmiyorum kızlar regl oldum diye mi bilmiyorum ama yiyesim geliyor motive edin beni
kız gitme o yarışmayaaaa sonu kötü biter ya off bni de götr yadaTamam canım sen merak etme bu arada ben yarın fln yemek yarısmasında donut yapacam yicem mecbur sölimdeee
Ay neyi var kızzzbu kadar da kötü olunmaz ki kaldır kız şunu aç değildim valla acıktım ya
bliyorum kuzum akşamları hiç ekmek yemzdim ama oldu artık bugün tamam düğünü düşünücemmm :)Evet canım ekmekler olmamış hiç en azından 1 dilim ye aksamlari ama genel itibariyle güzel dugunu düşün lutfen
ayyy hiçte sewmemmmmYaa eklermiyiz erva yaaa niye durduk yere milletin aklına getirelim öyle kalorili şeyler
Eki Görüntüle 1526747
yok anam sus suuus survivor izleyek biz insanlar aç ordaÖlürüm ölürrrrr
yok anam sus suuus survivor izleyek biz insanlar aç orda
Mirveeeeeeee o hakedio birinciliği bence kuzum. erkeklere bile taş çıkartırKız onların ödüller beni bitiriyo yaaa
Bide nası guzel yiyolar
Neyseki bugunku ödül erzak
Sen hasanımı tutuyon merveyimi
Mirveeeeeeee o hakedio birinciliği bence kuzum. erkeklere bile taş çıkartır
yürü gt laf söletmem merveme, önce o serenay sonra hakan sonrada kurabiye nadya ve hilmoş kendine baksınOnun her hareketi şov. Hele roportajlarında tatlımm fln diye konusmuyormu itici
hasanla sahrayı bnde sevmiyorum ama ilk önceliğim onlar değil. sero ve kurabiyeMerve hasan sahra 3lüsünden tiksiniyom bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?