Artık akşam yemeklerini kıstım canım yani yemicem ogle yemegimi 3 gbi yediğim vakit akşam acıkmıyorumAkşamı neden yemiyosun öğleden sonra agzına hiç bişey koymuyonmu gercekten
Sabahları erkenden dersim oluyo canım oyuzden kahvaltı yapamıyorum simitle faln geçiştiriyorum akşam yemeklerinide kıstım artık yemicemÇok az yiyorsun yada az demeyeyim çeşit az mesele sabah peynir yumurta ye canım hem akşam yemeyecenmi
Evet canım dayanmak zorundayım 1 ay dişimi sıkmam gerekAksam yok mu iyi dayaniyosun valla canim
Akşam olmuş herşey kuzum hadi ya baklava yada börek sadece biri olsa nese. ama 2side kalori bombası.Yettim kizlar misafir vardı gelemedim bu aksam lop lop kalorileri aldım yaa baklava yedim bende bide börek off off geldi kilolar geri yaa
Kahvaltı
Az yyağda pişmiş iki çatal yumurta
Domates salatalik
Peynir
3 zeytin
Çavdar ekmeği
Yeşil cay
Ara
Erik
Öğle
Çok az makarna
Domates salatası
Şekersiz cay
Ara
Orta boy elma
Aksam
Az et kavurmasi
Bi.dilim cavdar ekmegi
2 baklava
1 dilim borek
Salata
Sekersiz cay
( biliyrm menu cok kotu
ahahha özlemn suçu soğan halkası dedi ilkBizim kizlar uçmuş millet içer kafayı bulur bizimkiler pastaları tatlıları duyunca ucmuslar :)) basindada günlüğün sahibi ervacim gidiyor :))) gaza getrdiniz kizlar beni baklavalari gtrdum bende hani birbirimizi tutcaktik :))
Yapılır tabi canım ben Mangalda topLasan 2 dilim ekmek yemem yiyemem yesem et yiyememahahha özlemn suçu soğan halkası dedi ilkkız bnm diyet gidiyor cuma günü mangala gidicem ekmeksiz mangal mı yapılır yaa dualarını eksk etme bnden sabır dile valla bnde sana 200 gr eksik çıksın diye dua ederim
Günaydın kızlarrr tartıya son 1 gün iyi bir gün geçirmeniz dileği ile
cnm bn yiyemem ki o eti ekmeğin arasına koyup yerim nese bakıcaz artıkYapılır tabi canım ben Mangalda topLasan 2 dilim ekmek yemem yiyemem yesem et yiyemem
oyhh kuzum inş görürsüm bnde 79.9 a razıyım inan bana hatta 79.9 göreyim sonra isterse 80.0 çıksın ama bi görelim dimiGünaydın canim ben 75i görsem varya süper olur 75.9 a bile razıyım
Inşallah göreceksin canım hatta 69 u ama zaman lazım bize ve sabircnm bn yiyemem ki o eti ekmeğin arasına koyup yerim nese bakıcaz artık
oyhh kuzum inş görürsüm bnde 79.9 a razıyım inan bana hatta 79.9 göreyim sonra isterse 80.0 çıksın ama bi görelim dimi
Zaman hemen geçip gitsede hepimz istediğimiz kiloya varsak kuzum. sen pilini almışsın bak bugün çok kaçırma yarın sevinelim berber, ben bugünü hafif geçirmeye çalışıcam bakalım olursaInşallah göreceksin canım hatta 69 u ama zaman lazım bize ve sabir
Valla ben herzamanki gibi yerim canim sadece cuma günü az çıkmasın zamanla hergün az çıksın dimi amaZaman hemen geçip gitsede hepimz istediğimiz kiloya varsak kuzum. sen pilini almışsın bak bugün çok kaçırma yarın sevinelim berber, ben bugünü hafif geçirmeye çalışıcam bakalım olursa
oda dogru kuzum ama işte 1 gram bile eksik çikısa motivasyonum artacak benim. birde reglyim tartıya ne kadar güveneblirim bilmiyorum fazla çıkarsam üzülürümValla ben herzamanki gibi yerim canim sadece cuma günü az çıkmasın zamanla hergün az çıksın dimi ama
ben bugun az yesem belki 400 500 gr az çıkarım ama dayanamam bir gün sonra gene tartilirim bütün motivasyonum düşer.canim regl dönemindesin ama 3 gün sonra şişlik kalmıyor aslında çıkmasın fazla üzülme canımoda dogru kuzum ama işte 1 gram bile eksik çikısa motivasyonum artacak benim. birde reglyim tartıya ne kadar güveneblirim bilmiyorum fazla çıkarsam üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?