cnm menün çok iyi kolay gelsin ev işlerinde o zaten spor yerine geçer üzülmeGünaydın kızlar dün işlerim geç bitti yorgunluktan giremedim sayfaya özür diliyorum şu temizliği bitirim bu aksalıklar olmayacak menümü bidireyim dün ki
sabah domates salatalık zeytin peynir 1 dilim ekmek çay
ara bir elma
öğle çorba kabak yemeği salata yoğurt
ara nescafe
akşam salata çorba ve sebze yemeği
spor yok su makul düzeyde
köften varsa fırında izmir köfte yap cnmGünaydın herkese uykusuz bir gece geçirdim kahvaltı mi yaptım bebiş uyursa temizlik yapacam biraz Öğlene ne yapsam acaba kızlar patlıcan biber var köfteli bişey mi yapsam acaba
yağları yakıyormş diyolar kuzu bn içemiyorum ama tadı çok keskinkızlar bu sirkeli su ne işe arıyor :)
Gecmis olsun canımSelamsss
Ayyy kızlarrr bana ceza verin
Dün gece yatmadan cekirdek çitledim hemde tuzlu
Bide 2-3 catal browni yedimyanında cola zero
Hep eşimin yuzunden yaa
Bu sabah doğal olarak şiş uyandım günü çok hafif gecirmeye calıscam bir nevi detoks gunu yapıyorum
Meyve ve salatalığa abancam acıktıkça dun sabahki kiloma dönmem lazım
ufff nasıl kıydın kız kendineeeeGeldim balım
Özlem mafetti diyetini maf
ufff nasıl kıydın kız kendineeee
kızlarr nerdesiniz ya giriyorum kimse yok
bu saate kadar bitmedimi dahaBen temizlik yapıyom
slm kızlar nasılsınız bugunku menüm kahvaltı 1 simit ara 1 ısırık gofret ogle 2 kaşık kısır yarım lavaş içine domates peynir akşam yok
bn akşam yemeği hazırlıycam daha kızlar saat 8 de toplanalım
Çok az yiyorsun yada az demeyeyim çeşit az mesele sabah peynir yumurta ye canım hem akşam yemeyecenmislm kızlar nasılsınız bugunku menüm kahvaltı 1 simit ara 1 ısırık gofret ogle 2 kaşık kısır yarım lavaş içine domates peynir akşam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?