bir saat bisiklet sürmek 700 kalori imiş ohaaaa45dk bisiklet yaptım bacaklarım dink dink atıyo
400kalori yazıyo bisiklette ama hiç terlemedim oyuzden inandırıcı gelmedi
hadi hayırlısı bakalım canım böyle bir umut var içimde yaaAyy tartılmaya cok az kaldı cok heyecanlıyımmm
Ne kadar verdik bakalımm
Canım Tebrikler maşallah sana çok iyisinEki Görüntüle 1527822 ilk bildirim benden olsun
Kahvaltın çok güzel canım öğleni beğenmedim hem çorba içmişsin hem ekmek yemişsin çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum ben çorba içtiğim zaman ekmek tüketmem ekmeksiz doymaya alıştırdım kendimi akşamda ya mantı yeseydin ya da keki olsun ama gene bu hafta eksiyi görmüşsün tartıda TebriklerGünaydın kizlar dun misafirlikteydim giremedim k bakmayın dünkü menumu yazım
Kahvaltı
Çok az menemen
Bitki çayı bir fincan
3 zeytin
Az peynir
Domates salatalik
Ara
Muz
Öğle
Salata
Çorba
Şekersiz cay
Bir buçuk dilim çavdar ekmeği
Ara
Elma
Aksam
Manti
Bir dilim küçük kek
Salata
Şekersiz cay
Suanki güncel Kilom 76.2 dediğim gibi bu hafta 77 ye çıkmistim allahtan geri verebilmisim
Canim tskrler corba zaten sulu ekmek yerine geçme ihtimali hic yok ve ben çorbayı ekmeksiz yesem hayatta doymam akşamda misafirlik te olduğum için mecbur yedim ;([/QUOTE][QUOTElakkartanesininaski, post: 40971152, member: 589139"]Kahvaltın çok güzel canım öğleni beğenmedim hem çorba içmişsin hem ekmek yemişsin çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum ben çorba içtiğim zaman ekmek tüketmem ekmeksiz doymaya alıştırdım kendimi akşamda ya mantı yeseydin ya da keki olsun ama gene bu hafta eksiyi görmüşsün tartıda Tebrikler
Canim cok iyi yaa tebrikler ayda 6 kilo gider öyle gdersen haftyq 8 ileride grursun inş.[/QUOTE][QUOTEçok arlakkartanesininaski, post: 40971178, member: 589139"]Bende kilo bildirimi yapayım :)
geçen hafta 94.10
Bu hafta 92.60
Giden 1.500 kilo
Büyük oğlum küçüğünü kıskanıyor ve sürekli siz beni sevmiyosunuz diyo bu beni çok uzuyor kardeşine zarar veriyor kizamiyorumda ne yapacam ben onlarla eşim bu konuda çok duyarsız çocuk bırak kıskansın diyo hatta kiskandirmak için elinden geleni yapıyohayırdır canım ne oldu ki
Olsun canım supersin gene Tebriklerkızlar günaydın hepinize bol eksili günler :)
geçen hafta 82.2 idim
bu hafta 80.8 çıktım ( daha az çıkabilirdim mesela 80.5 gbi ama reglime bağlıyorum hıhh )
Eki Görüntüle 1527875
Bu hafta daha iyi verirsin canimGünaydın kizlar dun misafirlikteydim giremedim k bakmayın dünkü menumu yazım
Kahvaltı
Çok az menemen
Bitki çayı bir fincan
3 zeytin
Az peynir
Domates salatalik
Ara
Muz
Öğle
Salata
Çorba
Şekersiz cay
Bir buçuk dilim çavdar ekmeği
Ara
Elma
Aksam
Manti
Bir dilim küçük kek
Salata
Şekersiz cay
Suanki güncel Kilom 76.2 dediğim gibi bu hafta 77 ye çıkmistim allahtan geri verebilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?