Zayıflama Kampı

Selam arkadaşlar aranıza bende gelmek istiyorum daha önce birkaç defa diyet yaptım yorum da yazdım buraya ama nafile şu boğazıma bir hakim olamadım 3 sene evvelsi dukan diyeti yapmıştım 3 ayda 13 kilo vermiştim sonra gelsin tatlılar gitsin hamurisleri 160 boyum var basenlerim almış başını gidiyor gobegimde kocaman oldu sanki artık nefes alamiyormusum gibi geliyor kilom suanda 80 yani kızlar kisacasi çaresiz durumdayım bisiklet aldım spor olarak onunla gezip durucam artık hayatımda kesin olarak değişim yapmam lazım desteklerinizi bekliyorum ve yarın başlıyorum

Arkadaslar bu arada bu gruplar nasıl işliyor yani ben katilabiliyorum değil mi beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Günaydın kizlar dun misafirlikteydim giremedim k bakmayın dünkü menumu yazım
Kahvaltı
Çok az menemen
Bitki çayı bir fincan
3 zeytin
Az peynir
Domates salatalik
Ara
Muz
Öğle
Salata
Çorba
Şekersiz cay
Bir buçuk dilim çavdar ekmeği
Ara
Elma
Aksam
Manti
Bir dilim küçük kek
Salata
Şekersiz cay
Suanki güncel Kilom 76.2 dediğim gibi bu hafta 77 ye çıkmistim allahtan geri verebilmisim

Kahvaltın çok güzel canım öğleni beğenmedim hem çorba içmişsin hem ekmek yemişsin çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum ben çorba içtiğim zaman ekmek tüketmem ekmeksiz doymaya alıştırdım kendimi akşamda ya mantı yeseydin ya da keki olsun ama gene bu hafta eksiyi görmüşsün tartıda Tebrikler

[QUOTElakkartanesininaski, post: 40971152, member: 589139"]Kahvaltın çok güzel canım öğleni beğenmedim hem çorba içmişsin hem ekmek yemişsin çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum ben çorba içtiğim zaman ekmek tüketmem ekmeksiz doymaya alıştırdım kendimi akşamda ya mantı yeseydin ya da keki olsun ama gene bu hafta eksiyi görmüşsün tartıda Tebrikler[/QUOTE]
Canim tskrler corba zaten sulu ekmek yerine geçme ihtimali hic yok ve ben çorbayı ekmeksiz yesem hayatta doymam akşamda misafirlik te olduğum için mecbur yedim ;(

[QUOTEçok arlakkartanesininaski, post: 40971178, member: 589139"]Bende kilo bildirimi yapayım :)
geçen hafta 94.10
Bu hafta 92.60
Giden 1.500 kilo[/QUOTE]
Canim cok iyi yaa tebrikler ayda 6 kilo gider öyle gdersen haftyq 8 ileride grursun inş.

Canim tskrler corba zaten sulu ekmek yerine geçme ihtimali hic yok ve ben çorbayı ekmeksiz yesem hayatta doymam akşamda misafirlik te olduğum için mecbur yedim ;([/QUOTE]

Canım bilgimin doğru olup olmadığına tekrar baktım mısır patates pilav çorba börek bunlar ekmek yemesen bile ekmek yerine geçiyor çünkü aynı gruptan bende eskiden ekmek yemesem doymazdım şimdi pek aramıyorum aman bir dilim yesem ne olucak ki diyorum

[QUOTEçok arlakkartanesininaski, post: 40971178, member: 589139"]Bende kilo bildirimi yapayım :)
geçen hafta 94.10
Bu hafta 92.60
Giden 1.500 kilo
Canim cok iyi yaa tebrikler ayda 6 kilo gider öyle gdersen haftyq 8 ileride grursun inş.[/QUOTE]

İnşallah canım bu hafta sıfır spor ve bazen kaçtı yediklerim :) inşallah tek isteğim zayıflayınca gidip eşimle alışveriş yapmak

hayırdır canım ne oldu ki
Büyük oğlum küçüğünü kıskanıyor ve sürekli siz beni sevmiyosunuz diyo bu beni çok uzuyor kardeşine zarar veriyor kizamiyorumda ne yapacam ben onlarla eşim bu konuda çok duyarsız çocuk bırak kıskansın diyo hatta kiskandirmak için elinden geleni yapıyo

kızlar günaydın hepinize bol eksili günler :)
geçen hafta 82.2 idim
bu hafta 80.8 çıktım
( daha az çıkabilirdim mesela 80.5 gbi ama reglime bağlıyorum hıhh )

Bu hafta daha iyi verirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…