Zayıflama Kampı

süpersin canmm valla süper böle devamm ne kaldı 6 lı rakamlara kızz sık dişini.
geçen hafta 76.5 mişsin kuzum. artık senin kaçamak dönemlerin bitti sıkı yönetim getiriyorum sana 6 ları görene kadar ensendeyim

Bende kilo bildirimi yapayım :)
geçen hafta 94.10
Bu hafta 92.60
Giden 1.500 kilo
İlk haftan kuzum ve sen süpersin tebrik ederimmm devam böle tam gazz her hafta bu eksilcek bak unutma

Bizim erva aldı başını gidiyor maşallah kuxum daha iyilerini vereceksin merak etme tbrik ediyrm seni :) semracim çocuklarda bu hhepvar ddgeri küçük oldgunu için senin daha çok onunla ilgilnmen gerekiyo diğer çocuğunda bunu grup kiskaniyo aslında senin yaoacagin çokta bsey yok bu konuda ama eşinin sana destek olması lazim sen onunla ikgileniyisan oda dgeriyke ilgilensin kiskandrnaya çalışmasın aman allah korusun büyüğü küçüğüne daha büyük sşeyleryapabilir kkıskançlıktan dikkat edin

Hic sorma canim yaaa ben senelik kacamak yaptim vallahi bu hafta ama artik daha skı diyet yapicam ensemden ayrilma tut beni ervaaaa :))

canım o zaman iş sana düşüyor boş kaldığın tüm vakitlerde büyük oğlun ile ilgilenmek zorundasın arada küçükl kardeşi ile alışması için birlikte aktiviteler yapmalısın kardeşine yaptığı tüm iyilik için büyüğğü arada bir ödüllendirmelisin canım aklıma gelen bu

ilk başlangıç 75. 4
geçen hafta 75.0
bu hafta 73.5
çokk şükür sonuçunu gördümmm

Günaydınnnnnnnn
Bu tembel teneke yeni uyandııııı

Ama sen hem mantı yemişsin hem kekk cısss oyuzden az veriyorsundur belkide

Bende kilo bildirimi yapayım :)
geçen hafta 94.10
Bu hafta 92.60
Giden 1.500 kilo

kızlar günaydın hepinize bol eksili günler :)
geçen hafta 82.2 idim
bu hafta 80.8 çıktım
( daha az çıkabilirdim mesela 80.5 gbi ama reglime bağlıyorum hıhh )
Eki Görüntüle 1527875

Kıyamam yaaa ne kadar var aralarında yaş olarak canım

ilk başlangıç 75. 4
geçen hafta 75.0
bu hafta 73.5
çokk şükür sonuçunu gördümmm

Yavruslar bu hafta herkes super kilolar vermiş bayıldım sizeeeee
Buda bendennn

Geçen hafta 70.5
Bu hafta 69.1

Yarın 68 geliyoooorrrr

Eklentiler

• 11263864_817662368281952_399089399_n.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…