bende 1 defa yaptım canım o kadar da oluyor artık yapacak bişey yokAma herkes çok iyi bir hafta gecirdi yaa kaçamak yok denecek kadar azdı ben 1 defa yaptım
3 yaş 8 ay var canimKıyamam yaaa ne kadar var aralarında yaş olarak canım
Supersin canım superYavruslar bu hafta herkes super kilolar vermiş bayıldım sizeeeee
Buda bendennn
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 69.1
Yarın 68 geliyoooorrrr
Bizimki kalorileri az alirim diye mangqlin yabina bide pasta yapmis ins.millet yerken senin yiyesin gekmez tatlim dualarim seninle :))sus kız gidiyom mangala birazdan pasta bile yaptım akşam hahhah dua et bana
canım sen de bugun pes etmezsin umarım bende yarınkzlar pikniğe gidiyorum şimdi yorumları gelince okurum hepinizi tebrik ederim gene de önümüzde 1 hafta daha var unutmayınn pes etmek yokbana da dua edin emi
ayy yerim ben onları ikisinin de sana tam muhtaç olduğu dönem Allah yardımcın olsun canım3 yaş 8 ay var canim
Cok sagol canim ikisine yetismeye calisiyorum iste.ayy yerim ben onları ikisinin de sana tam muhtaç olduğu dönem Allah yardımcın olsun canımçok mu yedin kız
Off kızlar off ne olcak benim bu çayın yanında bisküvi lokum misafrim var gene ve gene yedim aksami hafif geçir mem lazım
Hiç sorma ya benim normalde de misafrim coktur ama bu ara sürekli var.Lohusa kadının evine bu ne cok misafir böyle ya ay ben hiç çekememOlsun canım ara öğün sonucta cok abartarak yemiyorsan sorun olmaz
dikkat et canım yine deCok sagol canim ikisine yetismeye calisiyorum iste.
Her zamankinden biraz fazla offf offf
aynen valla bende çekemezdim iyi sabrediyosun canımLohusa kadının evine bu ne cok misafir böyle ya ay ben hiç çekememOlsun canım ara öğün sonucta cok abartarak yemiyorsan sorun olmaz
wuhhuuuuu gayet iyisin canım branfoooKahvaltı/Öğle
Menemen
2 grissini
Şekersiz çay
Akşam
Diyet karnıyarık (3 tane kucuk)
Cacık
Soda
Toplam kalori
440
Kız çok iyi yiyosun kiskaniyom vallahiKahvaltı/Öğle
Menemen
2 grissini
Şekersiz çay
Akşam
Diyet karnıyarık (3 tane kucuk)
Cacık
Soda
Toplam kalori
440
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?