Zayıflama Kampı

kzlar pikniğe gidiyorum şimdi yorumları gelince okurum hepinizi tebrik ederim gene de önümüzde 1 hafta daha var unutmayınn pes etmek yok bana da dua edin emi

Off kızlar off ne olcak benim bu çayın yanında bisküvi lokum misafrim var gene ve gene yedim aksami hafif geçir mem lazım

kzlar pikniğe gidiyorum şimdi yorumları gelince okurum hepinizi tebrik ederim gene de önümüzde 1 hafta daha var unutmayınn pes etmek yok bana da dua edin emi
canım sen de bugun pes etmezsin umarım bende yarın yarın bizde mangaşla gidiyormuşuz

Off kızlar off ne olcak benim bu çayın yanında bisküvi lokum misafrim var gene ve gene yedim aksami hafif geçir mem lazım

Lohusa kadının evine bu ne cok misafir böyle ya ay ben hiç çekemem Olsun canım ara öğün sonucta cok abartarak yemiyorsan sorun olmaz

Kahvaltı/Öğle
Menemen
2 grissini
Şekersiz çay

Akşam
Diyet karnıyarık (3 tane kucuk)
Cacık
Soda

Toplam kalori
440

Kızlar topa tutun beni menümü yazıyorum
sabah sirkeli su
Kahvaltı
3 dilim bugday ekmeği 2 dilimini tost yaptım içine 4 dilim sucuk domates beyaz peynir koydum tereyağı sürdüm miss
2 haşlanmış yumurta
ara
3 kayısı
öğle
küçük tabak Izmir köfte
küçük tabak pirinç pilavı
az domates
ara
6 bisküvi
4 kuş lokumu (cçok utanıyorum Affedin gelen misafir ye ye diye tutturdu emziriyon falan tabi nerden bilsin diyetteyim)
Akşam
1 kase çorba
sonra dayanamadım 1 tatlı kaşığı cokokrem yedim çok Üzgünüm noldu bana bugün ya

kahvaltı : domatesli biber ve 1 yumurta 110kalori
öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık fasulye 190 kalori
öğleni geç yediğim için akşam yememeyi düşünüyorum
3 km yol yürüdüm ve 1 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…