- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım senin gununmus bu hafta dikkat edersin olur canımKızlar bugün nişanlımla dışardaydık hep neler yediğimi yazmak istemiyorum ama yazıcam napalım
KAHVALTI
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN ( Dışarı çıktık artık gün başlıyorr )
1 adet sbarro orta boy pizza, 5 dilimini yedim.
yarım paket patates kızartması.
1 bardak light cola ( inş light dır adam karıştırdı sanki bardakları nişanlımın ki ile ama bilmiyorum pof )
1 SAAT SONRA SİNEMADA
1 küçük boy patlamış mısır
AKŞAM
4 adet dondurmalı makaron yanında çikolata soslu çilekler
GECE
1 paket küçük pringles
1 adet meyveli maden sodası
TOPLAM ALINAN KALORİ : 2.400 çoğunun kalorisini bilmiyorum ama aşağı yukarı budur sanırım kızlar![]()
SPORLA YAKILAN KALORİ : Saat öğlen 2 den akşam 11 e kadar hep ayaktaydım yürüdük alışveriş yaptık gezdik. Sadece sinema da ve yemek sırasında oturduk kızlar. Kaç yaktım bilmiyorum ama mümkün değil bunları eritmem !![]()
ay utandım şimdiCanim 1.5 ayın açısını bir günde cikarmissin maşallah senden bu kadarını beklemiyordum ama yapacak bsey yok doğum gününde çok grmuyrm o yüzden üzülme eritrsin
sölümemPizza neliydi kız canim çekti şimdi :))
onu dün bnde fark ettm canm ama fazla yiyince nasıl gerildi karnım doğuruyorum sandımKızlar benim midem kuculmus dün akşam yemek yemedim 2 bardak çay içtim ve hiç açlık hissetmedim
Bugun esofmanlarimla tartıldım dinle aynı çıktıay utandım şimdicanm ama bn buraya da yazıyordum pizza patlamş mısır pasta ycem die , aslında pizzanın 2.diliminde vallahi doymuştum ama bırakamdım yedim. gün boyu karnım o kadar şişti ki patlıcak sandım. Bnde pişman oldum
sölümem
onu dün bnde fark ettm canm ama fazla yiyince nasıl gerildi karnım doğuruyorum sandım
e küçülsü bi zahmet 1.5 aydır beraber diyetteyiz kızlar![]()
hadi ya süper o zman demek ki bugünde vermişsin birazB
Bugun esofmanlarimla tartıldım dinle aynı çıktı
evet canm farketti incelmişsin dedi baya belli oluyor dedi ama bende bir sevinç yaratmadı çnkü ben gene kıyafet bulamadım kendime !erva147 nişanlın zayifladigini farkedildi canım
Canim o öyle hemen kiloya donusmez ya dün fazla yediğinden 400 gr ağır cikmissin sadece bu arada face de hiçte kilolu durmuyorsunhadi ya süper o zman demek ki bugünde vermişsin biraz
Bn dün 77.0 dım az önce baktım 77.4 olmuş , 400 gr olarak geri döndü dün bana
evet canm farketti incelmişsin dedi baya belli oluyor dedi ama bende bir sevinç yaratmadı çnkü ben gene kıyafet bulamadım kendime !
canm kiloya değil yağa dönüşüyor 400 grm hadi gene iyi diyorum ama yediklerim hep yağlı şeyler. ben yarım kilo yağ mı aldım şimdi offCanim o öyle hemen kiloya donusmez ya dün fazla yediğinden 400 gr ağır cikmissin sadece bu arada face de hiçte kilolu durmuyorsun
Ben olsaydım alırdım zayıflarsın içine girerdim Tulumba yakışmış ama basen li göstermiş seni zayıflayınca herseyi rahat rahat giyecezbak dün bu 2 kıyafete bittim. elbise xl oldu ama dar oldu bir tık bol olması lazım oda xxl olurdu ama yoktu
siyahlı olan tulum . boyum uzun değil 1.64 ama ilk kez bir tuluma öldüm bittim. oldu içine girdim rahat herşey tamam ama yanlarımı o kadar kilolu gösterdi ki anlatamam. onu da elbiseyi de alamadım çok üzüldüm
Eki Görüntüle 1556399