Zayıflama Kampı

Canim 1.5 ayın açısını bir günde cikarmissin maşallah senden bu kadarını beklemiyordum ama yapacak bsey yok doğum gününde çok grmuyrm o yüzden üzülme eritrsin

Kızlar bugün nişanlımla dışardaydık hep neler yediğimi yazmak istemiyorum ama yazıcam napalım :KK43:
KAHVALTI
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN ( Dışarı çıktık artık gün başlıyorr )
1 adet sbarro orta boy pizza, 5 dilimini yedim.
yarım paket patates kızartması.
1 bardak light cola ( inş light dır adam karıştırdı sanki bardakları nişanlımın ki ile ama bilmiyorum pof )
1 SAAT SONRA SİNEMADA
1 küçük boy patlamış mısır
AKŞAM
4 adet dondurmalı makaron yanında çikolata soslu çilekler
GECE
1 paket küçük pringles
1 adet meyveli maden sodası

TOPLAM ALINAN KALORİ : 2.400 çoğunun kalorisini bilmiyorum ama aşağı yukarı budur sanırım kızlar :KK43:
SPORLA YAKILAN KALORİ : Saat öğlen 2 den akşam 11 e kadar hep ayaktaydım yürüdük alışveriş yaptık gezdik. Sadece sinema da ve yemek sırasında oturduk kızlar. Kaç yaktım bilmiyorum ama mümkün değil bunları eritmem ! :KK43:
Afiyet olsun canım senin gununmus bu hafta dikkat edersin olur canım

Kızlar benim midem kuculmus dün akşam yemek yemedim 2 bardak çay içtim ve hiç açlık hissetmedim

Canim 1.5 ayın açısını bir günde cikarmissin maşallah senden bu kadarını beklemiyordum ama yapacak bsey yok doğum gününde çok grmuyrm o yüzden üzülme eritrsin
ay utandım şimdi :( canm ama bn buraya da yazıyordum pizza patlamş mısır pasta ycem die , aslında pizzanın 2.diliminde vallahi doymuştum ama bırakamdım yedim. gün boyu karnım o kadar şişti ki patlıcak sandım. Bnde pişman oldum :(

Pizza neliydi kız canim çekti şimdi :))
sölümem :D

Kızlar benim midem kuculmus dün akşam yemek yemedim 2 bardak çay içtim ve hiç açlık hissetmedim
onu dün bnde fark ettm canm ama fazla yiyince nasıl gerildi karnım doğuruyorum sandım :D
e küçülsü bi zahmet 1.5 aydır beraber diyetteyiz kızlar ;)

B
ay utandım şimdi :KK43: canm ama bn buraya da yazıyordum pizza patlamş mısır pasta ycem die , aslında pizzanın 2.diliminde vallahi doymuştum ama bırakamdım yedim. gün boyu karnım o kadar şişti ki patlıcak sandım. Bnde pişman oldum :KK43:

sölümem :KK70:

onu dün bnde fark ettm canm ama fazla yiyince nasıl gerildi karnım doğuruyorum sandım :KK70:
e küçülsü bi zahmet 1.5 aydır beraber diyetteyiz kızlar :KK66:
Bugun esofmanlarimla tartıldım dinle aynı çıktı

kızlar dün bir sürü kıyafet denedm salak gbi birde bunca yemeğin üzerine denedim. oturup ağlıcaktım nerdeyse olmuyor olmuyor !
ne kot bulabiliyorum kendime nede elbise :(
çok güzel yazlık kıyafetler var şortlar var ama 36 beden. nefret ettim kendimden yaaa.

B

Bugun esofmanlarimla tartıldım dinle aynı çıktı
hadi ya süper o zman demek ki bugünde vermişsin biraz ;)
Bn dün 77.0 dım az önce baktım 77.4 olmuş , 400 gr olarak geri döndü dün bana :(

erva147 erva147 nişanlın zayifladigini farkedildi canım
evet canm farketti incelmişsin dedi baya belli oluyor dedi ama bende bir sevinç yaratmadı çnkü ben gene kıyafet bulamadım kendime !

hadi ya süper o zman demek ki bugünde vermişsin biraz :KK66:
Bn dün 77.0 dım az önce baktım 77.4 olmuş , 400 gr olarak geri döndü dün bana :KK43:

evet canm farketti incelmişsin dedi baya belli oluyor dedi ama bende bir sevinç yaratmadı çnkü ben gene kıyafet bulamadım kendime !
Canim o öyle hemen kiloya donusmez ya dün fazla yediğinden 400 gr ağır cikmissin sadece bu arada face de hiçte kilolu durmuyorsun

Canim o öyle hemen kiloya donusmez ya dün fazla yediğinden 400 gr ağır cikmissin sadece bu arada face de hiçte kilolu durmuyorsun
canm kiloya değil yağa dönüşüyor 400 grm hadi gene iyi diyorum ama yediklerim hep yağlı şeyler. ben yarım kilo yağ mı aldım şimdi off :( dur bak dünkü resmlerimden atayım

bak dün bu 2 kıyafete bittim. elbise xl oldu ama dar oldu bir tık bol olması lazım oda xxl olurdu ama yoktu :(
siyahlı olan tulum . boyum uzun değil 1.64 ama ilk kez bir tuluma öldüm bittim. oldu içine girdim rahat herşey tamam ama yanlarımı o kadar kilolu gösterdi ki anlatamam. onu da elbiseyi de alamadım çok üzüldüm :(

collage.webp

Bence tulum hoş durmuş ama elbise dar evet ama o kadar da kötü değil bu kadar üzme kendini illaki zayıflanacak ama hemen değil bn kaç aydr diyet yapiytm ama yok yanı kendimin inceldguni dsunmuyrm annemde diyo o kadar az yiyosun yine aynisin gerçektenbu durum cçok fazla canımı skyo tamm tartda zayifliyrx doğru ama vücudun bi değişiklik olmazmi bi insanda yaa tek farkeden yer yüzüm gözlerimin altı morarmaya başladı kilo verdikce

dondurma zayıflatır mı? , şişmanlatır mı? şayet diyet listemiz kalorisi düşük besin değeri yüksek gıdalardan oluşuyorsa, dondurmayı diyet programımıza katabiliriz ve dondurma ile kilo verebiliriz.. Günlük almamız gereken kalori miktarı ortalama 1800-2000 civarıdır.
erva147 erva147 bu senin icin tatlim :)))

erva147 erva147 Dondurma vitamin A, B, C, D, sodyum, kalsiyum, potasyum, demir, magnezyum ve daha pek çok vitaminle, minerali barındıran faydalı bir gıdadır.
Dondurmadaki kalori miktarı ise şöyledir;
100 gram vanilyalı dondurma 170 kalori, 100 gram çikolatalı dondurma 216 kalori, 100 gram meyveli dondurma 132 kalori, 100 gram fıstıklı dondurma 240 kalori, 100 gram kaymaklı dondurma 250 kalori

bak dün bu 2 kıyafete bittim. elbise xl oldu ama dar oldu bir tık bol olması lazım oda xxl olurdu ama yoktu :KK43:
siyahlı olan tulum . boyum uzun değil 1.64 ama ilk kez bir tuluma öldüm bittim. oldu içine girdim rahat herşey tamam ama yanlarımı o kadar kilolu gösterdi ki anlatamam. onu da elbiseyi de alamadım çok üzüldüm :KK43:

Eki Görüntüle 1556399
Ben olsaydım alırdım zayıflarsın içine girerdim Tulumba yakışmış ama basen li göstermiş seni zayıflayınca herseyi rahat rahat giyecez

Back
X