Zayıflama Kampı

Canım normalde ben asla yumurta yemezdim ama evlendim eşim sayesinde az alıştım ben safra kesesi ameliyatı olduktan sonra yasaktı ama şükür yiyebiliyorum ama çok tüketemiyorum vede şunu öğrendim gerçekten tok tutuyor
Evet canım haşlanmış tok tutuyor ramazan bu sene uzun geçecek bana açlık değilde susuzluk zor gelir diye düşünüyorum bol su karpuz üzüm düşünüyorum ben sahurda haşlanmış yumurta çok iyi gidiyo canım tavsiye ederim

Günaydın kızlar :) dün eve çok geç gttgin için foruma gremedim k bakmayın evet Semra sana srmustum canim ekmek ne yiyosun diye :) ama ekmek olmadan nasıl tok kaliydun ki acikmadan o kadar saat boyunca

slm arkadaşlar çoktan haber veremeden ayrıldım aranızdan.seçim günü eşimin amcası vefat etti onu 3 de 2. vefat haberi gine eşimin yakın akrabasını oğlu yaylada traktör devrilmiş 23 yaşındaki genç altında kalarak vefat etti.1 hafta köyde kalkmak zorunda kaldım.bütün dengem alt üst oldu şimdi tekrardan toparlanmam gerek bari ramazan da biraz kilo verip bayrama mutlu girmek istiyorum.

Selammmm bebişkolarımmmmm
Misafirlerim gitti sayılır 1 tanesi kaldı oda sanırım yaz boyu bizde kalacak ama gunduz eşimle calısmaya gittikleri için rahat olurum.
Çok bozdum bu sabah tartıldıgımda 70i gordum tekrar toparlamam lazım.
file76 file76 basınız saolsun canım sende toparlayacaksın eminim

slm arkadaşlar çoktan haber veremeden ayrıldım aranızdan.seçim günü eşimin amcası vefat etti onu 3 de 2. vefat haberi gine eşimin yakın akrabasını oğlu yaylada traktör devrilmiş 23 yaşındaki genç altında kalarak vefat etti.1 hafta köyde kalkmak zorunda kaldım.bütün dengem alt üst oldu şimdi tekrardan toparlanmam gerek bari ramazan da biraz kilo verip bayrama mutlu girmek istiyorum.
Başınız sağolsun canım kendini bir toparla

Selammmm bebişkolarımmmmm
Misafirlerim gitti sayılır 1 tanesi kaldı oda sanırım yaz boyu bizde kalacak ama gunduz eşimle calısmaya gittikleri için rahat olurum.
Çok bozdum bu sabah tartıldıgımda 70i gordum tekrar toparlamam lazım.
file76 file76 basınız saolsun canım sende toparlayacaksın eminim
Hoşgeldin canım hele şükür erva gitti gideli kader semra ben burdayız diğerleri yok gibi file76 cenazesi varmış kübra nerdesin evet bende bu hafta fındık fıstıktan sonra aldım başımı gittim yaa koşu bandı için kendimi biraz zorlamam lazım

Canım sordum tanıdığı yokmuş ama internetten bakmış evler çok pahalı diyo 400 bin euro dan başlıyormuş ama şehir düzeni olarak trafik çok yokmuş metro falan ulaşım kolaymış öle dedi yanıltmak istemiyorum senide

Canım sordum tanıdığı yokmuş ama internetten bakmış evler çok pahalı diyo 400 bin euro dan başlıyormuş ama şehir düzeni olarak trafik çok yokmuş metro falan ulaşım kolaymış öle dedi yanıltmak istemiyorum senide

Evet evler pahalı ama kiralıklara baktım 800 euroya falan guzel daireler var. Burdada kirada oturuyoruz zaten hiç değilse maaşımız yuksek olur:KK48: Bide sanırım hırsızlık cok oluyormuş en korktugum sey
Saol canım ben biraz daha arastırayım bakalım eğer kabul edersek temmuzun 6sında gidiyoruz

Evet evler pahalı ama kiralıklara baktım 800 euroya falan guzel daireler var. Burdada kirada oturuyoruz zaten hiç değilse maaşımız yuksek olur:KK48: Bide sanırım hırsızlık cok oluyormuş en korktugum sey
Saol canım ben biraz daha arastırayım bakalım eğer kabul edersek temmuzun 6sında gidiyoruz
Hadi canım yaaa bende hırsızlıktan çok korkarım herkes tek tek gidiyor gerçi hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun

Canim işiniz icin hayırlısı neyse o olsun

Kızlar Menüm
Kahvaltım
1 dilim den qz kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Çok az peynir
az reçel
şekersiz çay
arada
1 portakal tatlısı küçük 1 ceviz kadar
öğle yok
Ara şekersiz çay 2 sigara böreği